Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Tekonahkainen Hogtie ja Kahleet var 1

obaie Tekonahkainen Hogtie ja Kahleet

3 HINTAAN 60 €
39,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatteko uusia ulottuvuuksia tuhmiin sitomisleikkeihinne? Siinä tapauksessa obaie Tekonahkainen Hogtie ja Kahleet on mainio sidontasetti teitä varten.

Hogtien avulla dominoiva osapuoli voi sitoa alistuvan kumppaninsa uusiin ja haastaviin asentoihin. Samalla hän voi myös stimuloida, piiskata tai nauttia muilla tavoin subinsa kehosta ja tuhmasta näystä esteettömästi.

Hogtie-setti koostuu kahdesta rannekahleesta ja kahdesta nilkkakahleesta, jotka on kiinnitetty karbiinihaoilla metallirenkaisiin. Kaikki osat on valmistettu upeasta PU-tekonahasta ja nikkelittömästä metallista.

Nilkkakahleiden ympärysmittaa voi säätää välillä 18 - 29,5 cm ja rannekahleita välillä 15 - 25 cm. Hogtie-osan ulkohalkaisija on 13,5 cm.

Tuotemerkkiobaie
Tuotteen paino (g)363
Halkaisija (cm)13.5
Leveys (cm)5
Ympärysmitta (cm)29.5
Joustava ympärysmittaKyllä
Ensisijainen materiaaliPU-nahka
VäriMusta
Pakkauksen kieliTanska, Englanti, Norja, Ruotsi, Suomi, Ranska, Saksa, Hollanti
SKU22628
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä alku sidontaan
Name - 15. feb. 2022
Hinta ja laatu tuntuvat olevan hyvin linjassa jos tekonahka kelpaa. Kohtuu jykevät, mutta vähän ärhäkämpi subi repii nämä tod näk kappaleiksi, ainakin renkaat ja lukot, jos meno äityy kovaksi. Varmasti hyvät aloitteleville kokeilijoille.
Monikäyttöinen
cherri - 20. oct. 2020
Tyylikäs kokomusta setti, miellyttävä käyttää. Voi käyttää myös pelkästään käsi- tai jalkakahleina, sitoa sänkyyn... mahdollisuuksia on vaikka mihin. Pehmikkeitä en ainakaan itse ole kaivannut, on kuitenkin sen verran leveät ettei hierrä pahemmin tms. Riippuen toki käytöstä. Säädöt riittää myös pienempiin ranteisiin.
Xxx hc
Jani - 19. oct. 2020
Hinta laatu suhde on kohillaan ja ovat yllättävän kestävät, helppo pitää puhtaana ja aloittelioille hyvä hankinta... Loput on kiinni tuotteen hankkioista. Joko tämä on oma juttu tai sitten ei. Kumpikin pääsee sidotuksi nauttimaan puolison antamasta hoidosta, esityksestä tms.. "hyvällä tavalla härnäämistä & kiusaamista" antaa potkua siitä eteenpäin tapahtuvalle.
Obaie Tekonahkainen Hogtie ja Kahleet
Eerika - 3. oct. 2020
Monikäyttöinen ja laadukas tuote! Miellyttävä käyttää molemmille osapuolille.
tyylikkäät
Räv - 18. sep. 2020
oikein mukavat ja toimivat, eivät ne nahkaa ole, mutta ei se hintakaan paha ole, parhaat tekonahkaiset mitkä olen tavannut. Vielä ei ole hajonnut kuten jotku halvemmat, varsinkin hogtien keski rengs tykkää hajota, mutta vielä on kestänyt.
Kaunis kahlesetti
Blend - 1. sep. 2020
Hogtie setti on ollut hankintalistalla pitkään, ja tämä miellytti eniten silmää. Kahleissa ei ole pehmikkeitä, joten ovat hieman kovan tuntuiset, riippuen miten tiukkaa pakettia tekee tai miten villiä leikkikaveria pitää kahlita. Hyvin monikäyttöiset tämän setin sisällä, ja pistolukkojen takia käytettävissä omiin sängyn kahleisiin tai spederbariin.
Laatua ja helppokäyttöisyyttä
Jiipee - 28. aug. 2020
Hintaansa nähden erittäin hyvänlaatuinen setti. Setti muotoutuu moneen eri asentoon. Suosittelen
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä oli yllättävän hyvälaatuinen, pidä tätä hyvänä ostoksena ;)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä laatu, mutta ei ehkä sovi kaikille
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote itsessään on loistava ja erittäin monipuolinen. Voit sitoa hihansuut toisiinsa tai keskirenkaaseen. Parannusehdotuksena olisi koukut: koukkujen avaaminen vaatii vivusta vetämistä. Olisi käytännöllisempää, jos olisi sellainen, jossa salpa liikkuu, kun sitä painaa sisään (itsestään lukkiutuvat koukut, uskoakseni niitä kutsutaan). Lisäksi itse hihansuut ovat isompia. Kumppanini ja minä olemme molemmat keskimääräistä eurooppalaista kokoa (pituus ja paino), ja hihansuut sopivat meille tiukimmilla asetuksilla. Pienikokoiselle tai hyvin laihalle ne saattavat olla hieman löysät. Kaiken kaikkiaan tuote on kuitenkin loistava. Erittäin tukeva, kaunis ja vaikuttaa erittäin laadukkaalta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kaunis hogtie
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin sen tyttöystäväni kanssa laajentaaksemme horisonttiamme bdsmissä Hihansuut tuntuvat kunnollisilta ja näyttävät kalliilta verrattuna joihinkin, jotka näyttävät hieman muovisilta. Tyttöystäväni mukaan ne ovat mukavat käyttää eivätkä hankaa lainkaan. Itse kytkin on vahva ja kestää paljon vetoa rikkoutumatta :) Suosittelen näitä myös ilman kytkintä, sillä hinta 4 hihansuusta, jotka ovat laadukkaita ja istuvat hyvin, on lyömätön! Näitä voi sitten käyttää tämän lisäksi myös käsirautoina tai muissa leikeissä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful