TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Sidontasetit

Täältä löydät sidontasetit, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen tuhmiin bondage-leikkeihinne. Settejä on saatavilla kevyempinä versioina, jotka sisältävät esimerkiksi silmäsiteen ja kutittimen, tai edistyneempinä pakkauksina, joilla muutatte sänkynne kiihottavaksi bondage-näyttämöksi. Sidontaleikkien avulla voitte tehdä uusia aluevaltauksia seksin saralla, nähdä toisenne uusissa rooleissa ja piristää parisuhdettanne.

Sidontasetit - Tutustu bondagen kiehtovaan maailmaan

Sidontasetit rajoittavat liikettä, mutta avaavat uusia nautintoja

Monille bondge saattaa kuulostaa joltain mystiseltä rituaalilta. Useimmat yhdistävät sen BDSM:ään, joka on lyhenne sanoista Bondage & Discipline (sidonta ja kuri), Dominance & Submission (dominanssi ja alistuminen) sekä Sadismi ja Masokismi. Sidonta onkin vain pieni osa kinkyä BDSM-kulttuuria. Muita aktiviteetteja ovat muun muassa piiskaaminen, seksuaaliset roolileikit ja siveysleikit. Näitä leikkejä voi leikkiä kuitenkin juuri niin kuin itse haluatte. Mahdollisuuksia on rajattomasti hellästä kiusoittelusta intensiivisiin valtaleikkeihin.

Sidontasetit tarjoavat käyttöösi monia erilaisia tuotteita setistä riippuen. Löydät esimerkiksi käsirautoja, kahleita, silmäsiteitä ja vaikka mitä muuta. Aluksi voi tuntua hieman pelottavalta antaa toisen hallita kehoasi, mutta leikkienne ei tarvitse sisältää esimerkiksi kipua tai nöyryytystä, jos ette sitä toivo. Voitte itse päättää millaisia rajoja asetatte. Rajojen sisällä voi sopia, kuinka tiukasti ja minkälaiseen asentoon alistuva osapuoli on sidottuna, ja mitä muuta toimintaa leikkinne sisältää. Haluista ja peloista on hyvä keskustella etukäteen samoin kuin sopia turvasanasta, jolla kumpi tahansa voi lopettaa leikin välittömästi.

Löydätte täältä teille parhaiten sopivan setin

Sidontasetit ovat täydellisiä lähtökohtia tuhmille seikkailuillenne. Vaihtoehtoja on monia, joten jos teidän on vaikea päättää mistä aloittaisitte, kannattaa valita setti, jossa on monipuolisesti useita erilaisia seksileluja sinulle ja kumppanillesi ihmeteltäväksi. Myös jos teillä on jokin tietty sidontaleikki mielessä tai tiedätte mikä toimii teille parhaiten, löydätte tältä sivulta varmasti sopivat välineet kiihottavien ja rajoittavien fantasioidenne toteuttamiseen.

Voi olla, että suosittu Fifty Shades of Grey -teema on teille inspiraation lähteenä, kun haette parisuhteeseenne tuhmaa kipinää. Jos Christianin ja Anastasian eroottiset seikkailut kiinnostavat, niistä kannattaa poimia mukaan ainakin silmänaamion käyttö. Sen peittäessä silmät, alistuva kumppani on täysin toisen armoilla, koska hän ei voi nähdä mitä tuleman pitää. Silmät sidottuna on myös helpompi keskittyä muihin aisteihin, jolloin esimerkiksi kosketus, höyhenkutitin tai hellät piiskan sivallukset tuntuvat paljon voimakkaammilta ja aistillisemmilta. Myös äänet ja tuoksut korostuvat, kun näköaisti on poissa pelistä.

Täydellinen lahja kumppanillesi

Jos haluat yllättää kumppanisi, ei ole epäilystäkään, etteikö sidontasetti olisi erinomainen lahja - etenkin, jos kumppanisi on vihjaillut olevansa kiinnostunut kuumista BDSM-leikeistä. Alkuun kannattaa valita paketti, joka sisältää esimerkiksi kahleet, suukapulan ja piiskan. Näin teillä on jo hyvä työkalupakki vaihtelevia leikkejä varten. Sänkyyn kiinnitettävät sidontasetit sopivat kokonaisvaltaisiin bondage-sessioihin etenkin, jos sängyssäsi ei ole rakenteita, joihin kahleet voisi luontevasti kiinnittää. Hogtie-setti on puolestaan ihanteellinen koko vartalon täysimittaiseen rajoittamiseen.

Riippumatta siitä, minkä tyyppiset sidontaleikit teitä kiinnostavat eniten, voit olla varma siitä, että ne tuovat seksielämäänne aivan uusia tuulia. Näiden seksilelujen kanssa voitte löytää kokonaan uudenlaisia nautinnon lähteitä ja tutkia toistenne kehoja, haluja ja rajoja. Intiimit sidontaleikit vaativat luottamusta, tuovat teidät lähemmäksi toisianne ja vahvistavat sidettänne - kirjaimellisesti.

Jos haluat tietää tarkemmin mitä tietyt sidontasetit pitävät sisällään, klikkaa tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful