Näin käytät anaalisuihkua

Hyvä hygienia on erittäin tärkeää kun leikit anaalistimulaation kanssa ja siksi sinun tulee puhdistaa itsesi perusteellisesti, ennen kuin aloitat leikin. Riippuen siitä, kuinka kokenut olet itsesi puhdistamisen kanssa, on verkkokaupassamme tarjolla erilaisia puhdistustuotteita, esim. Douche Anaalipuhdistaja, peräruiske settejä ja suihkupäitä, jotka asetetaan suihkujohdon tai käsisuihkun päähän tavallisen suihkupään sijaan.

Jos puhdistat anuksesi ensimmäistä kertaa, suosittelemme käyttöösi esimerkiksi Douche Anaalipuhdistajaa. Douche puhdistaja on pienimpiä anaalipuhistajiamme ja siksi se on helppokäyttöinen aloittelijoille tai vähemmän kokeneille. Prosessi on sama puhdistustavasta riippumatta, ja turvaa sinut infektioriskiltä ja epämiellyttäviltä yllätyksiltä anaalistimulaation aikana.

Tee näin:

Täytä anaalipuhdistaja haalealla vedellä tai odota, että suihkusta tulee oikeanlämpöistä vettä. Aseta sitten puhdistaja tai suihkupää sisällesi ja suihkuta vettä sisällesi.

Päästä vesi ulos vessanpyttyyn. Toista kunnes ulostulo vesi on täysin kirkasta.

VINKKI: Voitele suihkupää tai puhdistaja liukuvoiteella ennen sisään asettamista, jolloin sen käyttö on mukavampaa. 

Käytön jälkeen puhdista anaalipuhdistaja tai suihkupää perusteellisesti ja sterilisoi se esimerkiksi käyttämällä kiehuvassa vedessä. Älä keitä tuotetta pitkään, ettei se menetä muotoaa.

Onko sinulla tarvetta lisäavulle?

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan vinkkien ja neuvojen kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen kokemuksen seksilelusi kanssa. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
baseks (1)
Bathmate (1)
Clean Stream (3)
Dansex (2)
Nexus (1)
Sinful (2)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 13 tuotetta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi