Näin valitsette oikeanlaisen dildon

Kun etsitte dildoa, joka sopii teile parhaiten, on sen tärkein ominaisuus sen käyttötarkoitus. Sen jälkeen voitte valita parhaiten sopivan materiaalin ja muodon. Minkälaiseen käyttöön olitte dildoa ajatelleet?

Oleme pariskunta ja etsimme:    

Kokeilkaa: /h2>

Strap-On dildoa valjassettiin: Strap-On dildo
Strap-On settiä ja dildoa: Strap-On setti
Dildoa, jota voimme käyttää yhdessä samaan aikaan: Valjaattomat Strap-On dildot
Dildoa anaalistimulaatioon: Anaalidildoa, Anaalivibraattoria

 

Täydellinen dildo

Tärkeimpiä asioita dildon valinnassa ovat sen koko, materiaali ja muoto, jotka määrittävät sen, miten hyvin dildo stimuloi haluamianne alueita ja miltä se tuntuu käytössä. Sitten voitte kohdistaa huomionne dildon erikoistarpeisiin, kuten tarvitseeko sen sopia strap-on valjaisiin O-renkaan avulla vai tarvitseeko se esimerkiksi imukupin? Viimeisimmäksi muttei vähäisimmäksi tulee teidän päättää haluatteko, että dildonne värisee vai ei. Jos haluat värinää, voit valita paristokäyttöisten ja ladattavien lelujen väliltä itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Muoto

Jos etsitte ensimmäistä dildoanne, voi hyvä vaihtoehto olla valita pienempi, sileä dildo, jonka käyttö on yksinkertaista ja ohjaaminen helppoa, jotta opitte sen käyttöön nopeasti. Jos haluatte dildon joka mukailee oikean peniksen muotoa, valitse aidontuntuinen dildo. Haluatteko g-pisteen stimulaatiota? Sitten on hyvä valita g-piste dildo vahvasta materiaalista, joka on muotoiltu osumaan naisen g-pisteeseen. Jos taas etsitte niin g-piste stimulaatiota kuin painoakin, voi lasisen tai teräksisen dildon hankinta olla viisasta. Valikoimissamme on myös imukuppidildoja, joiden pohjassa on sileisiin pintoihin kiinnittyvä imukuppi – ilman käsiä käytettäväksi.

Koko

Kun valitsette dildoa, on hyvä päättää, minkäkokoista lelua etsitte: ohutta vai paksua, pitkää vai lyhyttä. Jos ette tiedä, minkäkokoista lelua etsitte, on hyvä valita vähän vaatimattomamman kokoinen dildo. Jos taas haluatte paksun dildon, ovat valikoimamme keskikokoiset ja suuret dildot parempia valintoja.  Löydätte tietoa dildojen mitoista tuote-sivun ”Tiedot” välilehden alta. Suosittelemme, että tarkistatte aina dildon koon ennen ostopäätöstä, sillä kokoa voi olla vaikeaa määritellä pelkän kuvan perusteella.

Materiaali ja joustavuus

Materiaali, sen tuntuma ja joustavuus ovat täysin yhteydessä siihen, millaisen kokemuksen dildonne kanssa saatte. Jos valitsette joustavan materiaalin kuten esimerkiksi silikonin, sen sisälle asettaminen on helpompaa eikä sen kanssa tarvitse käyttää niin paljon liukuvoidetta. Silikoni lämpiää nopeasti vartalonlämpöiseksi ja on helppo puhdistaa. Jos taas valitsette kovan materiaalin kuten lasin tai teräksen, on millintarkka stimulaatio helpompaa esimerkiksi g-pisteelle tai eturauhaselle ja materiaali on painavampaa sekä antaa erilaisen tuntemuksen kuin esimerkiksi silikoni tai ABS muovi. Teräs- ja lasidildoja voi myös lämmittää tai viilentää ennen käyttöä. Jos taas oletet oikean peniksen näköisen ja tuntuisen peniksen perässä, voitte kokeilla realistista dildoa, joka tuntuu kuin oikealta iholta ja on muotoiltu suonineen kaikkineen kuin oikea penis. Tuotesivuilta näet, onko dildo valmistettu mukailemaan oikeaa penistä ja ihoa.

Dildo strap-on settiin

Jos dildon tulee olla käytettävissä myös strap-on setissä, on suositeltavaa selvittää, sopiiko dildo O-renkaaseen ennen kuin teette ostopäätöksen. Strap-on dildoissa tulee olla sileä, vähän ulkoneva juuri, joka mahdollistaa O-renkaaseen kiinnittämisen valjaisiinne. Tuote-sivuilla välilehden ”Tiedot” alla, näette niin strap-on valjaiden kuin dildojenkin tarkemmat mitat (O-renkaan ja dildon itsensä halkaisija) ja näet sopivatko ne yhteen.

Haluatteko lisää opastusta täydellisen dildon valintaan?

Voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli teillä on käyttöä lisävinkeille dildoa valitessanne. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme teille juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (3)
baseks (20)
Doc Johnson (3)
Fun Factory (2)
King Cock (1)
King Cock Plus (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Loving Joy (1)
NMC (1)
Sinful (11)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (1)
Vixen Creations (1)
Willie City (30)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 81 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 81 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi