: Olemme auki tavalliseen tapaan, eikä toimitusajoissa ole muutoksia.

You2Toys Mr Big Penispumppu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

You2Toys Mr Big Penispumppu

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Ilahduta itseäsi ja kumppaniasi tavallista kookkaammalla ja täyttävämmällä erektiolla, jonka saat You2Toys Mr Big Penispumpun avulla.

  Tämä käytännöllinen pumppu muodostaa kiihottavan alipaineen peniksesi ympärille ja tekee siitä väliaikaisesti kookkaamman. Sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen itsetyydytystä tai yhdyntää.

  Intensiteetin säätäminen käy helposti pistoolikahvan avulla. Turvallisuusventtiilin kautta saat alipaineen tasattua nopeasti tarvittaessa.

  Pumpun läpinäkyvään sylinteriin on merkitty kokotaulukko, jonka avulla voit seurata peniksesi kasvua.

  Itse pumppu on 32 cm pitkä ja syvyydeltään 29 cm. Sen ulkohalkaisija on 6,5 cm. Pakkauksen mukana saat kolme erikokoista suukappaletta, joiden avulla voit säätää pumpun suuaukon kokoa itsellesi sopivaksi. Pumppu sopiikin useimmille miehille.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi, TPE, PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 32 x 6,5 cm.
  SUUKAPPALEET: Sisähalkaisija 2,5 cm, 3 cm ja 3,5 cm.
  SOPIVUUS: Sopii useimmille miehille.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Järjettömän iso "holkki" Tehokkaasti ja kätevästi saatiin alipaine ja pitää mutta "holkki" aivan järjettömän iso, 10 kertaa pienempi riittäisi. Plussana aukon 3 eri kokoa.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Good price for quality Decent material. Good suction/vacuum. The three differently sized sleeves are very practical. The text on the cylinder is unnecessary, but probably easily removable with acetone/nail polish remover.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Pumppu Pumppu on itsessään loistava ja kokeneemmalle pumppaajalle aivan loistava. Tähänkin pumppuun kannattaa suosiolla heti ostaa kunnon tiiviste, paketin omat melko ohuita ja kivekset sujahtaa herkästi putkeen.. paksulla donitsitiivisteellä oikein mahtava.. ainoa miinus on tuo pistoolikahva. Se vinkuu ihan hulluna, naapuritkin herää siihen vihellykseen. En tiedä onko pistooli viallinen, vai onko tyyppivika. Muuten toimiva setti, saa hyvän imun ja ei tule jälkiä penikseen, niin kuin pienemmällä pumpulla.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: You2Toys Mr Big Penispumppu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *