TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Parempi Erektio

Hemmottele itseäsi (tai kumppaniasi) kookkaammalla, kovemmalla ja pitempikestoisella erektiolla. Valikoimastamme löydät monenlaisia tuotteita, jotka parantavat seksielämääsi huomattavasti. Erilaisilla suihkeilla ja voiteilla voi saada lisäkestävyyttä makuuhuoneleikkeihin, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Miksi tyytyä vähempään, kun vaihtoehtona on parempi erektio? Meiltä löydät myös penispumput, penisrenkaat ja penisholkit.

Parempi erektio omaksi ja kumppanin iloksi

Erektiovoiteella kookkaampi varustus

Aika moni mies on todennäköisesti miettinyt jossain vaiheessa sitä, miltä oma penis näyttäisi, jos sillä olisi muutama sentti lisää pituutta tai jos se olisi vähän paksumpi. Jos kuulostaa tutulta, voi olla hauskaa tietää, että se on itse asiassa mahdollista kokea. Parempi erektio tarkoittaa eri asioita eri ihmisille, mutta jos mielessäsi on nimenomaan tukevampi tai kestävämpi seisokki, sellaisen voi saavuttaa erilaisten voiteiden tai geelien avulla, joita käytetään ennen itsetyydytystä tai yhdyntää.

Kun erektiovoide tai -geeli on sivelty peniksen ihoon, huomaat lyhyen vaikutusajan jälkeen, kuinka paikallisverenkierto kiihtyy ja saa aikaan tavallista täyttävämmän erektion. Voiteiden ja geelien vaikutus on väliaikainen, joskin jotkut tuotevalmistajat väittävät, että vaikutuksesta saa pysyvämmän pitkäaikaisella, säännöllisellä käytöllä.

Paremman erektion voi saavuttaa myös käyttämällä esim. penispumppua tai penisrengasta, ja jos toiveissa on pysyvästi kookkampi varustus, kannattaa tutustua valikoimamme peniksen pidentimiin, esimerkiksi Male Edgeen tai Jes Extenderiin. Niiden jatkuvalla, säännöllisellä käytöllä on mahdollista saavuttaa myös pysyvää kasvua, joskin se vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Kestä pitempään viivästystuotteiden avulla

Tälle sivulle on koottu monenlaisia tuotteita, jotka tähtäävät parempaan erektioon ja sitä kautta myös tyydyttävämpään seksielämään. Tuotteilla on eri ominaisuuksia, joten kannattaa lukea tarkasti niiden kuvaukset, kun mietit ostopäätöksen tekemistä. Jotkut niistä tähtäävät nimenomaan erektion väliaikaiseen kasvattamiseen, kun taas toisilla on aavistuksen puuduttava vaikutus, joka auttaa ylläpitämään erektiota pitempään.

Seksuaalinen kestävyys on asia, jota monet miehet miettivät vähintäänkin toisinaan. Onneksi siihen on olemassa monenlaisia apuvälineitä, kuten esim. erilaiset viivästysgeelit ja -suihkeet, joiden avulla erektiota voi ylläpitää pitempään. Samoin penisrenkaista ja -holkeista voi olla suurta apua miehille, jotka haaveilevat paremmasta kestävyydestä lakanoiden välissä.

Omaa penistä voi myös treenata erilaisilla itsetyydyttimillä ja penisvibraattoreilla, jolloin siemensyöksyn hallintaa voi harjoitella omassa rauhassa nautinnon kautta. Lisäksi on hyvä tiedostaa, että lantionpohjan lihaksilla on suuri merkitys erektiolle, joten mitä vahvempi lantionpohja sinulla on, sitä helpompaa erektion saavuttaminen ja ylläpitäminen on. Toisin sanoen paremman erektion voi saada myös oikeanlaisella treenillä.

Parempi erektio tarjoaa enemmän nautintoa

Valitettavasti erilaisten erektiohäiriöiden ja -ongelmien mahdollisuus on olemassa aivan jokaisen miehen elämässä, mutta onneksi apua on saatavilla. Elimellisiä ongelmia seksikaupasta ostettavat tuotteet eivät ratkaise, vaan niiden osalta oikea osoite avun hankkimiseen on lääkäri, mutta silloin kun haluat nimenomaan satsata omaan seksielämääsi ja nauttia siitä enemmän, tämä tuotekategoria on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Erektiovoiteiden ja viivästystuotteiden lisäksi löydät täältä erilaiset stimuloivat voiteet, jotka lisäävät peniksen tuntoherkkyyttä ja sitä kautta sitä nautinnon määrää, jota voit sen kautta kokea. Kun yhdistät niiden käytön itsetyydytykseen joko seksilelujen kanssa tai ilman, tai esileikkiin ja yhdyntään kumppanisi kanssa, luvassa voi olla todella tajunnanräjäyttäviä elämyksiä.

Parempi erektio tuottaa iloa sekä sinulle että kumppanillesi, ja siksi myös tuotteiden kirjo on niin monipuolinen. Pohdi, millaisia tuloksia haluat saada, ja valitse sinulle sopivimmat tuotteet sen perusteella. Ja jos kaipaat niistä lisätietoja, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, jossa osaamme varmasti neuvoa sinua eteenpäin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful