Penispumput

Haluatko nauttia upeasta stimulaatiosta, jonka avulla voit lisätä peniksesi kokoa ja tuntoherkkyyttä? Penispumput luovat alipaineen peniksesi ympärille, joka saa aikaan kookkaamman erektion. Niitä voi käyttää itsetyydytykseen tai ennen yhdyntää, jolloin myös kumppanisi saa iloa suuremmasta erektiostasi. Penispumppujen aikaansaamat muutokset ovat väliaikaisia. Jos kaipaat pysyvämpiä tuloksia, tutustu kategoriaan Peniksen venytys.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Ominaisuudet
Hollow (2)
Kauko-ohjattava (1)
Ladattava (1)
Paristokäyttöinen (4)
Realistic (3)
Splashproof (1)
Vacuum Function (26)
Vesitiivis (1)
Vibrating (4)
Materiaali
ABS-muovi (18)
Akryyli (1)
Metalli (1)
Polyesteri (2)
Polykarbonaatti (10)
Silikoni (1)
TPE (2)
TPR (1)
Tuotemerkki
baseks (1)
Bathmate (13)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
Mr. Membr (6)
Ouch! (1)
PDX Elite (1)
Pump Worx (6)
Size Matters (2)
Tom of Finland (1)
XLsucker (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 38 tuotetta
Olet nähnyt 38 yhteensä 38 tuotteesta

Penispumput - suurempi erektio helposti ja tehokkaasti

Penispumput kasvattavat kokoasi huomattavasti

Ihmisvartalo on jännä kokonaisuus. Sen koko määrittää usein omaa ja toisaalta ympäristömme ihmisten käsitystä meistä. Täysin riippuen ruumiinosasta, haluamme monesti olla joko suurempia tai pienempiä kuin olemme. Kun kyse on miesten intiimialueista, monet miehet ajattelevat, että sentti tai pari lisää ei olisi pahitteeksi. Alipaineella toimivan pumpun avulla tuo toive voi toteutua. Vaikka yhteiskunnan tasolla olemmekin menossa kohti avoimempaa ja hyväksyvämpää suhdetta seksiin ja seksuaalisuuteen, on pieni penis silti vielä nykyisinkin tabu. Siksi penispumput ovat muutakin kuin "vain" erektiota kasvattavia laitteita. Niiden avulla voi myös kasvattaa miehen itsetuntoa, jotta jokainen voisi kokea olevansa juuri sellainen kuin haluaisi olla.

Penispumput kasvattavat peniksen kokoa huomattavasti, jolloin saat omastasi kaiken potentiaalin irti. Toisin kuin peniksen pidentimellä, pumpulla ei saa aikaan pysyviä tuloksia, mutta vaikutus on nähtävillä saman tien ja mikä parasta: sen käyttö tuntuu nautinnolliselta. Sitä paremmaksi on vaikea pistää. Jos et ole vielä kokeillut moista ihmelaitetta, nyt on korkea aika. Et varmasti tule katumaan päätöstäsi.

Saa pitkäkestoista ja voimakasta nautintoa

Penispumpun avulla et kasvata pelkästään erektiotasi ja itsetuntoasi, vaan sekä omaa että kumppanisi nautintoa. Penispumput nostavat nautinnon tasoa monella tavalla. Ensinnäkin se tuottaa nautintoa jo siinä vaiheessa kun käytät sitä. Lisäksi se lisää peniksesi tuntoherkkyyttä, jolloin sen koskettaminen tuntuu tavallista paremmalta. Tämä tekee sekä itsetyydytyksestä että kumppanisi kosketuksesta normaalia kiihottavampaa. Siksi monet miehet käyttävät sitä sekä itsetyydytykseen että ennen yhdyntää.

Vaan miten se oikein toimii? Pumppu asetetaan peniksen päälle tiiviisti, ja pumpatessa peniksen ympärille kehittyy alipaine, joka imee siihen lisää verta ja saa sen koon kasvamaan. Penispumpun avulla peniksen paisuvaisten koko kasvaa, jolloin niihin mahtuu enemmän verta kuin normaalisti. Pumppua voi käyttää halutessaan myös ennen peniskopion tekemistä esim. Clone-A-Willy ‑setin avulla. Vaikutus kestää yleensä muutaman tunnin ajan, joten sinä ja kumppanisi voitte nauttia siitä täysin siemauksin. Jos kaipaat pysyviä tuloksia, tutustu peniksen pidentäjiin esimerkiksi Jes Extenderin ja Male Edgen valikoimasta.

Osta parhaat pumput Sinful.fi:stä

Markkinoilta löytyy monenmerkkisiä ja -mallisia pumppuja. Aloittelijaversioita on tarjolla varsin edulliseen hintaan mm. Baseks-tuotemerkiltä, kun taas tehokkaammat pumput ovat selvästi arvokkaampia. Osa pumpuista toimii ilmalla ja osa käyttää hyväkseen veden painetta, kuten esimerkiksi Bathmaten suositut pumput. Sinful.fi:ssä valitsemme valikoimamme tuotteet tarkoin ja erityisesti laatua, muotoilua ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Tilatessasi seksilelut meiltä voit olla varma siitä, että ne on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista ja toimivat luvatulla tavalla.

Jos et osaa valita juuri sinulle parhaiten sopivaa tuotetta, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme neuvoja tuotteidemme suhteen, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Juuri sinun tarpeisiisi sopivan penispumpun avulla saat parhaan mahdollisen kokemuksen, joten tuotetta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota niin pumpun kokoon kuin sen toimintaperiaatteeseenkin. Jos taas pumpun käyttö tuntuu vieraalta, mutta haluaisit silti nauttia kookkaammasta varustuksesta, kannattaa tutustua valikoimamme suosittuihin penisholkkeihin

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi