Baseks Anaalisuihku 225 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Baseks Anaalisuihku 225 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

13,90 €

9,90 €

  Kuvaus

  Baseks Anaalisuihku tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset anaalistimulaatiosta nauttimiseen, jolloin saat siitä kaiken irti.

  Anaalisuihkun avulla puhdistaudut helposti ennen leikkejä, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä kesken kaiken. Se on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa rentoutua täysin ja antautua nautinnolle.

  Hygieenistä anaalisuihkua on helppo käyttää. Täytä pumppuosa vartalonlämpöisellä vedellä ja sivele liukuvoidetta putken päähän, jotta se on helppo asettaa paikoilleen. Vie putki varovasti anukseen ja ruiskuta vettä hitaasti sisään. Istuudu WC-istuimelle ja anna veden tulla itsekseen ulos. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on kirkasta.

  Baseks Anaalisuihku on valmistettu ftalaatittomasta PVC:stä. Sen tilavuus on 225 ml ja se on helppo puhdistaa. Putkiosan voi irrottaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  TILAVUUS: 225 ml.
  PITUUS: 6 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA, PUTKI: 0,8 cm.
  PUHDISTUS: Voi huuhdella kiehuvalla vedellä, mutta ei upottaa, sillä putki voi menettää muotonsa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ajaa hyvin asiansa Tällä saa paikat puhtaaksi nopeasti ja näppärästi. Olen laittanut hieman liukkaria kärkeen, mutta sekään ei olisi ehkä tarpeellista, koska kapistus on niin kapea. Voin kyllä suositella.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Simppeli perustarvike Aluksi en meinannut saada varsiosaa pois, mutta piti vain uskaltaa vetää kunnolla. Käytössä ekaa kertaa, joten aluksi tuotti hankaluuksia, mutta kyllä se siitä, kun opettelee. Tuo varmuutta yhteisiin leikkeihin, kun tietää, että paikat on puhtaana.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Jokaiselle joka haluaa nauttia ilman epämiellyttäviä yllätyksiä Tarpeellinen perustarvike anaaliseksin harrastajille. Tuote on helppo käyttää ja parasta kun voi nauttia kumppanin kanssa anaaliseksistä hygieenisesti.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Anaalisuihku Alkuun oli outo,käytin apuna perusvoidetta. Harjoitus ja rento mieli. Huuhtelu toimi hyvin ja voi nauttia peppupanosta ilman mitään huolia.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hyvä perustarvike Helppokäyttöinen perustarvike kaikille anaalin saloihin tutustuville. Käyttöohjetta ei tule mukana, sen voi lukea tuotteen Kuvaus-välilehdeltä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Baseks Anaalisuihku 225 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *