: Olemme auki tavalliseen tapaan, eikä toimitusajoissa ole muutoksia.

Baseks Anaalisuihku 225 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Baseks Anaalisuihku 225 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

13,90 €

Kuvaus

Baseks Anaalisuihku tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset anaalistimulaatiosta nauttimiseen, jolloin saat siitä kaiken irti.

Anaalisuihkun avulla puhdistaudut helposti ennen leikkejä, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä kesken kaiken. Se on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa rentoutua täysin ja antautua nautinnolle.

Hygieenistä anaalisuihkua on helppo käyttää. Täytä pumppuosa vartalonlämpöisellä vedellä ja sivele liukuvoidetta putken päähän, jotta se on helppo asettaa paikoilleen. Vie putki varovasti anukseen ja ruiskuta vettä hitaasti sisään. Istuudu WC-istuimelle ja anna veden tulla itsekseen ulos. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on kirkasta.

Baseks Anaalisuihku on valmistettu ftalaatittomasta PVC:stä. Sen tilavuus on 225 ml ja se on helppo puhdistaa. Putkiosan voi irrottaa.

Tiedot

MATERIAALI: PVC.
FTALAATITON: Kyllä.
TILAVUUS: 225 ml.
PITUUS: 6 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA, PUTKI: 0,8 cm.
PUHDISTUS: Voi huuhdella kiehuvalla vedellä, mutta ei upottaa, sillä putki voi menettää muotonsa.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Simppeli perustarvike Aluksi en meinannut saada varsiosaa pois, mutta piti vain uskaltaa vetää kunnolla. Käytössä ekaa kertaa, joten aluksi tuotti hankaluuksia, mutta kyllä se siitä, kun opettelee. Tuo varmuutta yhteisiin leikkeihin, kun tietää, että paikat on puhtaana.
5 4 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Jokaiselle joka haluaa nauttia ilman epämiellyttäviä yllätyksiä Tarpeellinen perustarvike anaaliseksin harrastajille. Tuote on helppo käyttää ja parasta kun voi nauttia kumppanin kanssa anaaliseksistä hygieenisesti.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Anaalisuihku Alkuun oli outo,käytin apuna perusvoidetta. Harjoitus ja rento mieli. Huuhtelu toimi hyvin ja voi nauttia peppupanosta ilman mitään huolia.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Hyvä perustarvike Helppokäyttöinen perustarvike kaikille anaalin saloihin tutustuville. Käyttöohjetta ei tule mukana, sen voi lukea tuotteen Kuvaus-välilehdeltä.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Baseks Anaalisuihku 225 ml

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *