Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu
Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu
169,90 €
Hyvä hinta
Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu  1
Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu  2
Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu  3

Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu

4.5 (7)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
169,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Bathmate HydroXtreme7 on tehokkaampi versio suositusta Hydromax7‑penispumpusta, joka on myös saatavilla Sinful.fi-verkkokaupastamme. Xtreme-version avulla pääset kunnolla hyödyntämään pumpun voimaa. Pumpussa olevan käsipumpun ja letkun avulla pumppua on entistä helpompi käyttää, eikä sinun tarvitse enää painaa sitä vartaloasi vasten käyttääksesi sitä. Niinpä tätä versiota on kevyempi käyttää.

Kuten Bathmaten muutkin penispumput, HydroXtreme7 toimii veden avulla, ja se on kehitetty kasvattamaan peniksen kokoa. Pumpun sisällä olevan veden aiheuttaman paineen vuoksi pumpun sisälle muodostuu voimakkaampi alipaine kuin tavallisissa penispumpuissa.

Hydromax on erityisen tehokas varrattuna muihin Bathmate-pumppuihin, sillä sen sisälle syntyy 35 % suurempi alipaine. Tämä johtuu osin pumpun alaosassa olevasta pehmeästä vaahtomuovimaisesta renkaasta, jonka avulla pumpun voi asettaa erittäin tiiviisti vartaloasi vasten, jolloin pumpun pitäminen juuri oikeassa kulmassa helpottuu.

HydroXtreme7 sopii miehille, joiden penis on erektiossa enintään 5,1 cm halkaisijaltaan ja 18 cm pituudeltaan.

Näin käytät Bathmate HydroXtreme7 -penispumppua:

- Aseta pumpun alaosassa oleva pehmeä vaaleanharmaa rengas tiiviisti pumppuun kiinni siten, että siinä ja pumpussa oleva merkki sopivat kohdakkain.
- Asetu lämpimän suihkun alle ja käännä pumpun yläosassa olevaa venttiiliä myötäpäivään. Sen jälkeen paina venttiilin päässä oleva nypykkä alas ja käännä sitä sivusuuntaan, jotta se lukittuu. Jos haluat mieluummin käyttää mukana tulevaa käsipumppua, avaa pumpun venttiili ja kiinnitä pumpun letku sen päälle.
- Täytä pumppu vedellä ja vie se lepoasennossa olevan peniksesi päälle siten, että se on mukavasti peniksen ympärillä ja jättää kivekset vapaiksi.
- Pidä pumppua siten, että se osoittaa yläviistoon, vapauta päässä oleva venttiili ja aloita pumppaaminen. Jos käytät käsipumppua, avaa pumpun venttiilin sijaan käsipumpussa oleva venttiili, jonka kautta vesi pumppautuu ulos.
- Saadaksesi parhaan tuloksen vapauta paine pumpusta parin minuutin kuluttua ja toista operaatio alusta alkaen 2-3 kertaa 10-15 minuutin aikana. Älä kuitenkaan käytä pumppua kerralla pitempään kuin 15 minuuttia.
- Käytön jälkeen puhdista pumppu mukana tulevalla puhdistussienellä, lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: Polykarbonaatti (muovi) ja kumi.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
SOPII: Miehille, joiden penis on erektiossa 12,4-18 cm pitkä ja halkaisijaltaan enint. 5,1 cm.
SISÄPITUUS: 24,8 cm.
SISÄHALKAISIJA: 5,7 cm.
SISÄYMPÄRYSMITTA: 17,9 cm.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa (kuvitettu).
MUKANA: Penispumppu, säilytyslaukku, käsipumppu ja letku, ylimääräinen rengas, suihkuremmi, puhdistussieni, mittanauha, riippulukko, liukuvoidenäyte ja Bathmate-käsipyyhe.
HUOM: HydroXtreme7 tunnettiin aiemmin nimellä Hydromax Xtreme X30.

TUOTENUMERO: 13669.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (7)
Hyvä on

On kyllä erittäin hyvä penispumppu paras siis

-
5 5 1
Tosi hyvä

Paras peniksenkehittäjä mitän on kyllä on hyvä piti päivittää tuohon malliin

-
5 5 1
kylpykaveri

erittäin hyvä pumppu ja olen kokeillut sitä nyt useita päiviä ja se antaa erittäin hyviä tuloksia. suosittelen tätä pumppua

-
5 5 1
mahtava tulos

Se toimii hämmästyttävän hyvin. Penis turpoaa valtavasti

-
5 5 1
mahtava tulos

Se toimii upeasti. Olen pumpannut joka ikinen päivä siitä lähtien, kun sain sen. Tulokset ovat mahtavia. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta

-
5 5 1
Fantastinen kokemus

Ollut käyttänyt Bathmaten pumppuja yli 5 vuotta. Käytä sitä lähes päivittäin. Olen melkein koukussa pumpun käyttöön. Yksi parhaista ostamistani. Peniksestäni on tullut hieman paksumpi ja hieman pidempi. Päivittäisessä käytössä aamulla ja illalla penikseni on jatkuvasti kasvanut mukavasti. Se on 5 tähden tuote. Sitä kannattaaodottaa. Lue lisää

-
5 5 1
Surkea - mahdotonta pumpata käsin

Mahdoton pumpata. Äärimmäisen kova kumipumppu, lukemattomien pumppausten jälkeen tyhjiötä ei ole edelleenkään ja käsi on täysin krampissa ylirasituksesta. Käytetty oikein ohjeen mukaan, venttiili vastapäivään ja tappi keskellä. Vähän ilmaa karkaa, mutta hyvin vähän, ja pumppu on niin paksua kumia, että on kuin pumppaisiappelsiini kädessä. Lue lisää

-
5 1 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi