Bathmate HydroXtreme9 Penispumppu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Bathmate HydroXtreme9 Penispumppu

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

213,00 €

179,90 €

  Kuvaus

  Bathmate HydroXtreme9 on kookkaampi ja tehokkaampi versio suositusta Hydromax7‑penispumpusta, joka on myös saatavilla Sinful.fi-verkkokaupastamme. Xtreme-version avulla pääset kunnolla hyödyntämään pumpun voimaa.

  Pumpussa olevan käsipumpun ja letkun avulla pumppua on entistä helpompi käyttää, eikä sinun tarvitse enää painella sitä vartaloasi vasten käyttääksesi sitä. Sen vuoksi tätä versiota on kevyempi käyttää. Pumpun alaosassa on pehmeä, vaahtomuovimainen rengas, jonka avulla pumpun voi asettaa erittäin tiiviisti vartaloasi vasten, jolloin pumpun pitäminen juuri oikeassa kulmassa helpottuu.

  Kuten Bathmaten muutkin penispumput, HydroXtreme9 toimii veden paineen avulla ja se on kehitetty kasvattamaan peniksen kokoa väliaikaisesti. Pumpun sisällä olevan veden aiheuttaman paineen vuoksi pumpun sisälle muodostuu voimakkaampi alipaine kuin tavallisissa penispumpuissa.

  Bathmate HydroXtreme9 sopii miehille, joiden peniksen pituus on erektiossa 18-23,1 cm.

  Näin käytät Bathmate HydroXtreme9 -penispumppua:

  - Aseta pumpun alaosassa oleva pehmeä vaaleanharmaa rengas tiiviisti pumppuun kiinni siten, että siinä ja pumpussa oleva merkki sopivat kohdakkain.
  - Asetu lämpimän suihkun alle ja käännä pumpun yläosassa olevaa venttiiliä myötäpäivään. Sen jälkeen paina venttiilin päässä oleva nypykkä alas ja käännä sitä sivusuuntaan, jotta se lukittuu. Jos haluat mieluummin käyttää mukana tulevaa käsipumppua, avaa pumpun venttiili ja kiinnitä pumpun letku sen päälle.
  - Täytä pumppu vedellä ja vie se lepoasennossa olevan peniksesi päälle siten, että se on mukavasti peniksen ympärillä ja jättää kivekset vapaiksi.
  - Pidä pumppua siten, että se osoittaa yläviistoon, vapauta päässä oleva venttiili ja aloita pumppaaminen. Jos käytät käsipumppua, avaa pumpun venttiilin sijaan käsipumpussa oleva venttiili, jonka kautta vesi pumppautuu ulos.
  - Saadaksesi parhaan tuloksen vapauta paine pumpusta parin minuutin kuluttua ja toista operaatio alusta alkaen 2-3 kertaa 10-15 minuutin aikana. Älä kuitenkaan käytä pumppua kerralla pitempään kuin 15 minuuttia.
  - Käytön jälkeen puhdista pumppu mukana tulevalla puhdistussienellä, lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Polykarbonaatti (muovi) ja kumi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  SOPII: Miehille, joiden penis on erektiossa 18-23,1 cm pitkä ja halkaisijaltaan enint. 5,6 cm.
  SISÄPITUUS: 29,2 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 6,2 cm.
  SISÄYMPÄRYSMITTA: 20,2 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa (kuvitettu).
  MUKANA: Penispumppu, säilytyslaukku, käsipumppu ja letku, ylimääräinen rengas, suihkuremmi, puhdistussieni, mittanauha, riippulukko, liukuvoidenäyte ja Bathmate-käsipyyhe.
  HUOM: HydroXtreme9 tunnettiin aiemmin nimellä Hydromax Xtreme X40.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Bathmate HydroXtreme9 Penispumppu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: