TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Henkilö kutittaa toisen henkilön paljasta polvea höyhenkutittimella sängyllä, jossa on erilaisia bondage-välineitäHenkilö kutittaa toisen henkilön paljasta polvea höyhenkutittimella sängyllä, jossa on erilaisia bondage-välineitä
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:30/05/2022

Hellää dominanssia aloittelijoille

Sisällysluettelo

Oletko ajan mittaan rakentanut kumppanisi kanssa vankan suhteen, joka perustuu rakkauteen ja luottamukseen? Onnittelut!

Tarkoittaako tämä sitä, että romantiikka tahtoo jäädä arjen jalkoihin? Todennäköisesti. Niin taitaa ainakin useimmille käydä.

Loppujen lopuksi suurin osa ajastamme hukkuu arjen pyöritykseen, joten jos haluat elämääsi lisää maustetta, sinun on raivattava sille tilaa.

Tässä yhteydessä haluaisinkin esitellä sinulle hellän dominanssin: ilmeisen tilaisuuden päästää irti ohjaksista, antaa arjen jäädä keittiöön ja unohtaa hetkeksi jatkuva ostoslistojen ja ruoanlaiton pohtiminen.

Jos olet aloittelija dominoinnin maailmassa ja käsityksesi siitä rajoittuu läimäytykseen pakaroille, niin tämä blogikirjoitus on sinulle.

Jalkapari sidottuna kahleilla sängyssä

Kenelle hellän dominanssin kokeileminen sopii?

Lyhyt vastaus on: jokaiselle. 

Jos olet nähnyt tai lukenut teoksen Fifty Shades of Grey, tiedät mitä tarkoittaa, kun toinen osapuolista dominoi toista.

Vaikka elokuvat (ja tietenkin kirjat) kertovat ennen kaikkea romanttisen tarinan, niissä on joitain peruselementtejä, jotka ovat innoittaneet monia meistä tutustumaan dominanssileikkeihin tarkemmin. 

Tämä ei tarkoita, että sinulla on oltava kattohuoneisto, helikopteri tai kellari pullollaan leluja, varusteita ja samettia. Vähempikin riittää!

Kun olet seksuaalisesti virittyneessä tilanteessa, jossa toinen osapuoli dominoi toista, voitte vain antautua leikkiin. 

Sinun ei tarvitse kahlata läpi lukuisia BDSM-oppaita tai pukeutua nahkaan päästä varpaisiin. Sinun tulee tuntea olosi hyväksi asussasi, ja keskustella kumppanisi kanssa, mitä leikkien aikana voi ja saa tapahtua.

Nainen, jolla on piiska, pitää miehen kädet selän takana

Mitä hellät dominointileikit tuovat seksielämääsi?

Hellä dominanssi voi tarjota kokemuksen, jollaista et ole ehkä ennen kokenut. 

Se on kuin matka huvipuistoon: Se on tietoinen valinta viettää päivä hauskanpitoon ja nautintoon varatussa paikassa. 

Olette molemmat innoissanne ja odotatte päivän olevan hyvä ja kokemuksen mukava. 

Kun olette paikan päällä, käytettävissänne on laitteita, joita haluaisitte kokeilla useammin kuin kerran, ja joistain laitteista tiedätte jo etukäteen, että ne eivät ole teitä varten. 

Joka tapauksessa saatte parhaiten kokeilemalla selville, vastaavatko ne odotuksianne ja haluatteko kokeilla niitä uudelleen. 

Hellä dominanssi voi tarjota suhteelle samaa. Teidän ei tarvitse päättää etukäteen, haluatteko ostaa vuosipassin vai tyydyttekö päivälippuun. 

Kun päätätte tutustua dominointileikkeihin, luotte tilaisuuden laittaa arjen tauolle. Ja kukapa ei tarvitsisi hengähdystaukoa ruoanlaitosta ja pyykinpesusta? 

Se on tila, joka vaatii teitä olemaan läsnä, lukemaan erityisen tarkasti toistenne signaaleja ja olemaan paljaasti luottavaisena. Se on erilainen tapa olla yhdessä.

Pariskunta makaa sängyllä seksileluja edessään

Miten pääsette alkuun?

Aloittakaa sopimalla odotuksistanne: Kumpi on dominoiva osapuoli? Mitä haluatte tapahtuvan? Onko olemassa tiettyjä tuotteita, joihin haluaisitte tutustua?

Ajatelkaa sitä treffi-iltana, jonka aikana keskitytte täysin toisiinne siitä hetkestä lähtien, kun alatte kattaa pöytää, aina siihen hetkeen kun makaatte lähekkäin ja puhutte kokemastanne. 

Ja mitä asuihin tulee, yksi ilmeinen valinta on käyttää NORTIE-merkin ihania alusvaatteita, jotka saavat olon tuntumaan seksikkäältä. Kaiken lisäksi niitä on myös mukava käyttää.

Ne auttavat virittäytymään treffi-illan tunnelmaan, joka voi hyvinkin johtaa punaviiniä ja ruoantähteitä pidemmälle. 

Etsitpä sitten mustia sukkia, punaista bosystocking-asua tai pitsistä catsuit-pukua, löydät helposti mitä ikinä halajat omanlaisesi illan tarpeisiin. 

Jos haluat viettää toisenkin illan lempeän dominoinnin parissa, löydät varmasti aina tilanteeseen sopivan NORTIE-asun. 

Psst! Lue lisää NORTIE-alusvaatteista katsauksestani valikoituihin tyyleihin.

Kättä sidotaan kahleisiin sängyssä

Mitä tuotteita valitsisin?

Älä huolestu, jos sinun on vaikea valita tuotteita dominanssileikkeihin tutustuaksesi; meillä on siihen on ratkaisu. 

obaie-tuotesarjasta löydät kaiken mitä tarvitset uteliaisuutesi herättämiseen. 

Jos ajattelet kokeilevasi "vähän kaikkea", koska on mukavaa, kun on vara mistä valita, kannattaa tutustua tarkemmin obaie Kinky Bondage tai vaikka obaie Take Control -bongage-setteihin.

Tuntuuko, että sinua kinnostaisi eniten sitominen ja kenties kevyet piiskausleikit? 

Tarjolla on erilaisia ranteisiin ja nilkkoihin laitettavia kahleita, jotka kiinnitetään, joko tarranauhalla tai soljella. Molemmat sopivat aloittelijoille, mutta tarranauhalla varustetut versiot ovat usein pehmeämpiä ja niitä on nopeampi säätää. Suosittelemme tätä obaien pehmeää mallia.

Flogger-piiskalla voit läimäyttää niin, että se tuntuu, mutta ei aiheuta liialti kipua. Kirpaiseva huiskaus kiusoittelee ihon hermopäitä, ja mitä enemmän ja kovemmin lyöt, sitä selkeämmin se tuntuu. Tämä obaien flogger-piiska sopii täydellisesti aloittelijoille. 

Jos haluat kokeilla kovia, lujia lyöntejä, jotka muistuttavat kämmenellä läpsäyttämistä, sinun on hankittava läimäytin. Se on kuin käden jatke, jolla voi mäjäyttää kuuluvasti ja tuntuvasti.

Kahlittu nainen, jonka silmät on sidottu, makaa sängyllä seksilelujen kanssa

Kokemusta rikkaampi

Kun puhutte kokemuksesta jälkeenpäin, teillä voi olla erilaisia tuntemuksia sulateltavana.

Menikö kaikki niin kuin toivoitte? Oliko se muutakin kuin hauska leikki? Pitäisikö sen olla enemmän kuin kertaluonteinen tapahtuma?

Mieleenne saattaa juolahtaa uusia ajatuksia ja ideoita, jotka voivat innoittaa tutustumaan myös muunlaisiin tapoihin toteuttaa seksuaalisuutta. 

Joka tapauksessa olette kokeneet yhdessä jotain uutta, ja toivottavasti se toimii inspiraationa uusiin leikkeihin ja kokemuksiin.

Nainen pitelee piiskaa miehen rinnalla

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful