Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Henkilö raottaa Jes Extender -pakkaustaHenkilö raottaa Jes Extender -pakkausta
Oppaat

Peniksen pidentimet - Ultimaattinen opas

Saat pysyvästi suuremman peniksen täysin ilman kirurgiaa! Eikö kuulostakin vähän liian hyvältä ollakseen totta? Mutta sitä se on, siis totta. Jos kirurgin veitsi ei houkuttele, etkä halua altistua leikkauksen jälkeisille komplikaatioille ja epätoivotuille sivuvaikutuksille, peniksen venytys pidentimellä on ainoa keino, jolla voit päivittää peniksesi pituuden pysyvästi.

Markkinoilta löytyy yhtä jos toistakin peniksen kasvattajaa, jotka tarjoavat pidempää ja parempaa erektiota yhdeksi yöksi tai viikonlopun yli, mutta jos haluat nähdä tuloksia, jotka kestävät loppuelämäsi ajan, paneudu tähän ultimaattiseen oppaaseen peniksen pidentäjistä.

Mikä on peniksen pidennin?

Kyseessä on eräänlainen laite tai apuväline, joka asetetaan peniksen ympärille ja jota käytetään monta tuntia päivässä usean kuukauden ajan. Jotkut pitävät sitä päiväsaikaan vaatteiden alla, mutta monet käyttävät sitä mieluummin työajan ulkopuolella tai jopa nukkuvat se päällään.

Laitteen pidentävä vaikutus löytyi itse asiassa sattumalta, koska se kehitettiin alunperin postoperatiiviseksi välineeksi (työkaluksi, jota käytetään leikkauksen jälkeen).

Lääkäri oli mitannut potilaidensa peniksen koon ennen käyttöä ja sen jälkeen. Mittaukset osoittivat selkeästi, että niiden pituus oli kasvanut ja ne pysyivät uusissa mitoissaan myös käytön lopettamisen jälkeen. Voi kuvitella, että potilaat tuskin valittivat tästä "sivuvaikutuksesta".

Henkilö pitelee dildoa, jonka päällä on peniksen pidennin

Kuinka peniksen venytys toimii?

Peniksen pidentimen toiminnan taustalla on pysyvä solujen jakautuminen, jota kutsutaan myös sytokineesiksi. Koko prosessia voi olla hieman hankala hahmottaa, mutta ehkä seuraava esimerkki on avuksi. Oletko joskus nähnyt henkilön, jolla on venytetty lävistys korvassa, eli korvakoru, joka vähitellen venyttää korvalehteä? Englanniksi korua kutsutaan nimellä stretcher, mutta sitä voisi kutsua myös nimellä grower, koska se ei varsinaisesti venytä ihoa, vaan puskee kudosta kehittämään uusia soluja.

Ehkä olet myös nähnyt miltä korvalehti näyttää, kun venytyskoru otetaan pois? Siihen jää suuri, ammottava aukko, joka roikkuu pään sivulla. Reikä ei automaattisesti vetäydy umpeen, ja sama pätee myös peniksen venytettyyn kudokseen, kun lakkaat käyttämästä peniksen venyttäjää.

Henkilö pitelee peniksen pidennintä

Kuinka peniksen pidennintä käytetään?

Jos peniksen pidentäjällä haluaa hyviä tuloksia, vaatii se omistautuneisuutta ja kärsivällisyyttä, mutta vastineeksi nämä tulokset kestävät lopun elämääsi. Kannattaa siis miettiä, mitä monen kuukauden uhraus antaa sinulle pidemmällä tähtäimellä - yhtäkkiä ajan löytäminen ei ehkä tunnukaan niin hankalalta.

Kuten aiemmin mainitsimme, peniksen venytys on pitkäkestoinen prosessi ja pidentäjää tulee käyttää useita tunteja päivässä riippuen siitä, minkälaisia tuloksia toivot ja kuinka kehosi reagoi toimenpiteeseen.

Kun ostat peniksen pidentimen, sen mukana tulee käyttöohje ja aloitusohjelma, jota sinun tulee noudattaa tarkasti. Ensimmäisellä viikolla pidät sitä vain tunnin kerrallaan, mutta ohjelman loppupuolella sitä käytetään kokonaiset 6 tuntia päivässä.

Pidennin koostuu renkaasta, joka asettuu peniksen tyveen, ja kahdesta tangosta, joista voit säätää venytyksen voimakkuutta itsellesi sopivaksi. Pidentimen kärjessä oleva remmi asetetaan terskan taakse ja kiinnitetään tankoihin, jolloin penis pysyy venytyksessä. Laitetta voi säätää varustuksesi alkuperäisestä mitasta aina siihen pituuteen asti, jonka toivot saavuttavasi käytön aikana.

Koko prosessin aikana on erittäin tärkeää, että kuuntelet kehoasi. Kärsimättömyys saattaa iskeä, kun olet vihdoin päässyt alkuun ja haluat heti nähdä raskaan työn tuloksia. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, ettet etene liian nopeasti. Noudata huolellisesti tuotteen mukana tulevaa käyttöohjetta ja seuraa tarkasti kroppasi tuntemuksia. Jos koet värimuutoksia, verenpurkaumia tai merkittävää arkuutta, lopeta ja pidä taukoa - ja kun palaat pidentimen pariin, harkitse venyttämisen jatkamista aiempaa kevyemmällä asetuksella.

Pidentimen käyttö on turvallista, kunhan vain käytät sitä oikein. Siksi emme voi korostaa tarpeeksi sitä, miten tärkeää on noudattaa tuotteen mukana tulevia ohjeita.

Lähikuva peniksen pidentimestä dildon päällä ja taustalla henkilön kasvot

Mikä peniksen venyttäjä kannattaa valita?

Alkuperäinen ja suurin penisten pidentimien valmistaja löytyy Tanskasta. Siellä kehitettiin patentoitu Penile Traction Technology, jota käyttävät tuotemerkit Jes Extender ja Male Edge.

Jes Extender tuli markkinoille jo vuonna 1995 ja on siitä lähtien ollut penisten pidentäjien Rolex. Tämä merkki sopii kaikille, jotka haluavat vain kaikkein parasta, eivätkä suostu tinkimään varusteista.

Tuotemerkin valikoimasta löytyy esimerkiksi Jes Extender Titanium ja Jes Extender Original Gold, joiden erona on mukana tulevat lisätarvikkeet ja metalliosien materiaali. Voit valita kumman tahansa ja saavutat täysin samat tulokset.

Vuonna 2008 sama valmistaja lanseerasi Male Edge -mallit. Siinä missä Jes Extender on ulkoasultaan metallinen ja kliininen, Male Edge on valmistettu kovitetusta POM-muovista ja sen ulkoasu on nykyaikaisempi. Male Edge -pidentimiä voi myös hankkia eri lisävarusteilla riippuen siitä millaisia ja kuinka paljon niitä haluat.

Millaisia tuloksia peniksen pidentäjällä voi saavuttaa?

Male Edge ja Jes Extender -tuotteiden käytöstä löytyy tutkimus British Journal of Urology ‑julkaisusta, jossa sanotaan seuraavaa:

"It seems that penile traction devices should be proposed as the first-line treatment option for patients seeking a penile lengthening procedure." (Lähde: Male Edge - Bjui Research)

Tutkimuksen toteutti kaksi italialaista lääkäriä Torinon yliopistosta, jotka seurasivat kuuden kuukauden ajan 16 miestä, jotka käyttivät peniksen pidentäjää 4-5 tuntia päivässä. Tutkimus toteaa:

"Tutkimushenkilöiden [penisten] keskipituus tutkimuksen alussa oli 7,1 cm (lepotilassa) ja 9,6 cm (erektiossa). Tutkimuksen jälkeen keskipituus oli kasvanut 2,3 cm (lepotilassa) ja 1,7 cm (erektiossa). Paksuudessa ei ollut merkittävää muutosta."

Tulokset toki vaihtelevat paljon yksilöstä riippuen. Keskimäärin elimen pituus kasvaa 30% kuuden kuukauden venytyksen jälkeen, mutta toisilla miehillä tulokset näkyvät nopeammin ja toisilla hitaammin. Joillain koko saattaa kasvaa 10% yhdeksän kuukauden käytön aikana, kun taas toinen saa 45% lisää pituutta vain kolmessa kuukaudessa. Riippumatta siitä mihin tavoitteeseen pyrit, käytön etuna on joka tapauksessa se, että joka ikinen lisäsenttimetri myös pysyy. Ja jos et ole vielä tyytyväinen 3, 6 tai 9 kuukauden käytön jälkeen, voit jatkaa pidentimen käyttöä.

Käsi pitelee penisholkkia ja toinen käsi kaataa sen päälle liukuvoidetta

Miksi käyttää peniksen pidennintä?

Aivan liian moni mies on tyytymätön sukukalleuksiensa muotoon tai kokoon, koska ne eivät täysin vastaa sitä, mitä pornofilmit ja mainokset ynnä muut meille esittelevät.

Joten tehdäänpä kerralla selväksi, että peniksen keskimääräinen pituus ei suinkaan ole 25 cm, se ei ole jatkuvasti erektiovalmiudessa, eikä sen koko vaikuta taitoihisi seksikumppanina.

Peniksen keskimääräiset mitat

Lepotilassa

Pituus: 9,16 cm

Ympärysmitta: 9,31 cm

Erektiossa

Pituus: 13,12 cm

Ympärysmitta: 11,66 cm

Nyt kun tämä on täsmennetty, voi sinulla silti olla hyvä syy ottaa peniksen pidentäjä käyttöön. Monet käyttävät sitä sen ensisijaiseen tarkoitukseen eli peniksen pituuden lisäämiseen, kun taas toiset käyttävät sitä eräänlaisena kehonmuokkausvälineenä, niin kuin käsipainoja käytetään hauislihaksen muokkaamiseen. Pidentäjän avulla voi myös suoristaa käyrän peniksen.

Henkilö pitelee penispumppua

Vaihtoehtoja peniksen venyttämiselle

Jos et ole ihan vakuuttunut siitä, että tämä toimenpide on sinua varten, on onneksi olemassa muita vaihtoehtoja, joilla voit saavuttaa väliaikaisia tuloksia.

Tästä aiheesta tulee harvemmin puhuttua mainitsematta lainkaan penispumppua. Se on laite, joka tarjoaa hieman lisää kokoa stimuloivan alipaineen avulla. Sitä voi käyttää ennen itsetyydytystä tai seksiä, jos haluat väliaikaisesti suuremman peniksen ja tukevamman erektion. Jos aihe kiinnostaa, voit lukea blogipostauksemme 'Ultimaattinen opas penispumppuihin'.

Selin oleva henkilö pitelee penispumppua selkänsä edessä

Voit myös hankkia itsellesi penisholkin, jota voi käyttää yhdynnän aikana. Holkki tarjoaa sekä lisää pituutta että paksuutta riippuen siitä, millaisen mallin valitset. Se on helppo ottaa käyttöön ja riisua, eikä vaadi sinulta muuta valmistelua kuin päällepukemisen.

Lähikuva henkilöstä, jolla on jokaisessa sormessaan penisholkki
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful