Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Banaani, jonka ympärillä on mittanauhaBanaani, jonka ympärillä on mittanauha
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:30/01/2020

Ultimaattinen opas penispumppuihin

Sisällysluettelo

Siis mihin penispumpuista oikein on? Ovatko ne seksileluja vai apuvälineitä? Ja onko ne tarkoitettu vain miehille, jotka eivät ole tyytyväisiä peniksensä kokoon? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pureudumme tässä ultimaattisessa oppaassa penispumppuihin, joten kannattaa jatkaa lukemista.

Mikä on penispumppu?

Penispumppu voi auttaa sinua saamaan väliaikaisesti suuremman peniksen. Penispumput voivat olla eri tyylisiä ja niissä voi olla eri toimintoja, mutta niiden tavoite on aina sama - eli antaa sinulle juuri sen mittainen penis ja vahvuinen erektio, josta olet haaveillut - ainakin hetkeksi (mutta millainen hetki se onkaan!). Penispumpussa on tukevasta materiaalista valmistettu sylinteri, joka on useimmiten läpinäkyvä ja sen ulkopinnalla on mitta, josta voit seurata erektion kasvua samalla kun pumppaat.

Sylinterin toisesta päästä löytyy useimmiten pehmeä rengas. Sen avulla pumppua on miellyttävämpää käyttää, kun sitä painetaan tiiviisti häpyluuta vasten. Pehmeä, joustava materiaali mahdollistaa pumpun sisälle muodostuvan alipaineen, sillä on tärkeää, että pumppu istuu ilmatiiviisti vartaloa vasten. Pumpun yläpäässä on tyypillisesti venttiili tai pumppausmekanismi, jolla ilmaa (tai vettä) pumpataan pois sylinterin sisältä. Joissain pumpuissa on klassinen pumppupallo, kun taas toisista löytyy jonkinlainen kädensija tai pistoolipumppu, ja onpa sellaisiakin malleja, jotka luovat alipaineen automaattisesti.

Miten penispumppu toimii?

Tehokas alipaine on avain siihen, että saat penispumpustasi kaiken irti. Kun ilmaa tai vettä pumpataan ulos sylinteristä, alipaine pakkaa veren terskaan ja peniksen paisuvaiskudokseen. Samalla kudos laajenee ja erektioon mahtuu tavallista enemmän verta, mikä saa sen kasvamaan sekä pituutta että paksuutta.

Miksi penispumppua käytetään?

Monille miehille peniksen koolla on yhteys itsevarmuuteen. Ehkä tunne on tuttu itsellesikin? Vaan miksi peniksen kokeminen suureksi on niin tärkeää?

“Jo vuosisatojen ajan miehiä on määritelty seksuaalisen kyvykkyyden perusteella. Ja sen yksinkertaisin symboli on sukuelimen koko.”

Christian Grau, seksologian professori Seksologisessa tukimuskeskuksessa Aalborgin yliopistossa Tanskassa.

Vaan minkä kokoinen keskimääräinen penis sitten on? Se nimittäin on tärkeä tieto, kun vertailukohtana on vaikkapa mainoksista tai pornoelokuvista tutut "ihannevartalot". Vuodelta 2015 peräisin oleva tutkimus kokosi 15 000 tulosta 17 eri tutkimuksesta, joiden perusteella pääteltiin seuraavat keskimääräiset mitat:

Penis lepotilassa:

Pituus: 9,16 cm

Ympärysmitta: 9,31 cm

Penis erektiossa:

Pituus: 13,12 cm

Ympärysmitta: 11,66 cm

Suurin osa miehistä käyttää pumppua nähdäkseen varustuksensa kasvavan ja yllättääkseen seksikumppaninsa erityisen muhkealla erektiolla, ja siihen pumput onkin ensisijaisesti suunniteltu. Mutta tiesitkö, että pumppua voi käyttää myös itsetyydytykseen ja esileikkiin? Ja että se voi auttaa sinua saamaan erektion?

Saa kovempi ja tuntoherkempi erektio

Voit käyttää penispumppua myös silloin, jos sinulla on vaikeuksia saada toivomaasi erektiota. Itse asiassa voit pumpata sellaisen itsellesi, jos erektion saaminen tai ylläpitäminen tuottaa hankaluuksia. Kokeile käyttää samalla penisrengasta, jotta saat entistäkin paremman lopputuloksen.

Kun pumppaat penistäsi, kiihdytät samalla paikallisverenkiertoa, joka lisää intiimialueen tuntoherkkyyttä. Jos jatkat pumppauksesta itsetyydytykseen, suuseksiin tai yhdyntään, tuntemukset ovat tavallista voimakkaampia.

Joissain pumppumalleissa on pehmeä suu tai kiihottava holkki sylinterin päässä, joka tekee käyttökokemuksesta entistäkin tyydyttävämmän.

Käsi pitelee penispumppua, jossa on itsetyydytysholkki

Näin valitset sinulle sopivimman penispumpun

Mainitsimmekin jo, että markkinoilta löytyy monenlaisia penispumppuja. Siksi ei ole välttämättä ihan helppoa löytää sitä omaa oikeaa, mutta ei huolta! Alta löydät suosituimpien mallien kuvaukset, joista on helpompaa valita sinulle sopivin.

Hyvä nyrkkisääntö on se, että tarkistat aina pumpun sylinterissä olevan mitan ennen ostopäätöksen tekemistä. Vertaa sen lukuja oman peniksesi mittoihin, niin voit olla varma siitä, että pumpun sisällä on kasvunvaraa.

Pssst! Jos harkitset vedellä toimivan penispumpun hankkimista, Bathmate on tehnyt fiksun koko-oppaan, jonka perusteella on helppoa löytää omiin mittoihin sopiva pumppu.

Klassinen penispumppu

Kun kuvittelee mielessään penispumpun, tämä on se malli, joka tulee todennäköisimmin ensimmäisenä mieleen. Kutsumme sitä klassiseksi penispumpuksi. Ja klassikoksihan pääse sillä, että on toimiva!

Klassinen penispumppu baseks-tuotemerkiltä

baseks-tuotemerkin pumppu on muotoilultaan yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, joten se on erinomainen valinta ensimmäiseksi penispumpuksi. Kun hallitset tämän klassikon käytön, voit halutessasi lähteä tutustumaan monimutkaisempiin (ja usein kalliimpiin) malleihin.

Läpinäkyvässä sylinterissä on senttimetrimitta, jonka avulla kasvua on helppo seurata. Pumppu on helppo koota siten, että letku, pumppupallo ja sylinteri ovat tiiviisti kiinni toisissaan. Kun penis on viety pumpun sisään, toivottu alipaine saadaan aikaiseksi pumppupalloa puristelemalla. Pumpussa on erittäin kätevä Quick-release -toiminto, jolla paineen saa tasattua yhden painikkeen painalluksella.

Automaattinen penispumppu

Miksi nähdä vaivaa, kun automatiikka voi hoitaa raskaan työn puolestasi? Automaattisella penispumpulla, kuten vaikka tällä MR.MEMBR-tuotemerkin mallilla, homma hoituu (melkein) evääkään liikauttamatta. Siinä ei ole pumppupalloa tai kädensijaa, koska pumppu toimii automaattisesti.

Tässäkin pumpussa on läpinäkyvä sylinteri, jonka senttimitalla voit seurata prosessin etenemistä. Kun penis on pumpun sisällä, voit käynnistää alipaineen. Tarjolla on kolme eri intensiteettiä, joten voit kokeilla niitä kaikkia löytääksesi itsellesi sopivimman. Myös tästä pumpusta löytyy Quick-release-toiminto, jolla alipaineen voi tasata silmänräpäyksessä.

Automaattisen penispumpun etu on mm. se, että voit käyttää käsiäsi kaikkeen muuhun - pumppua nimittäin ei tarvitse kuin vain vähän tukea, jotta alipaine ei pääse tasaantumaan ennen aikojaan. Käytitpä käsiäsi sitten pleikan pelaamiseen, Sinful.fi:ssä shoppailuun tai vaikka kivestesi hyväilyyn, kaikki käy.

Jos haluat lisätä eroottista tunnelmaa vielä entisestäänkin, voit maustaa pumppausta tuhmalla vaginaholkilla. Se on valmistettu erityisesti MR.MEMBR-penispumppuja varten ja sen avulla saat kaiken irti pumppauskokemuksesta. Pieni holkki tekee alipaineen ylläpitämisestä helpompaa ja lisäksi se tekee sylinteriin työntymisestä silkkaa iloa.

Vedellä toimiva penispumppu

Haluaisitko mieluummin penispumpun, jota voi käyttää suihkussa ja kylvyssä? Siinä tapauksessa Bathmaten pumppu on ehdoton hankinta.

Bathmate Hydromax9 on veden voimalla toimiva penispumppu

Bathmate-pumppu käyttää vettä hyväkseen luodakseen voimakkaan alipaineen peniksen ympärille. Sitä voi käyttää suihkussa tai kylpyammeessa. Myös Bathmaten pumpuissa on läpinäkyvä, mitalla varustettu sylinteri, mutta kirkkaiden versioiden lisäksi niitä on saatavilla eri värisinä.

Pumppaustoiminto toimii käsipumputtomissa versioissa siten, että sylinteriosaa liikutellaan edestakaisin alipaineen luomiseksi, mutta kuitenkin niin, että pumpun alaosa on jatkuvasti ilmatiiviisti kiinni vartalossa. Pumppauksen aikana sylinterin sisällä oleva vesi pumppautuu ulos päässä olevan venttiilin kautta.

Kuulostaako monimutkaiselta? Ei huolta, homman saa nopeasti hanskaan. Seuraa vain esim. Bathmate Hydromax9 Penispumpun mukana tulevia käyttöohjeita, tai lue alta yksityiskohtaiset ohjeet.

Painemittari tai pistoolikahva?

Olet varmasti nähnyt, että penispumppuja saa myös painemittarilla varustettuina ja joissain malleissa on pumppupallon sijaan pistoolikahva. Tällaiset pumput ovat periaatteessa ihan samanlaisia kuin muutkin, mutta jotkut kokevat pistoolikahvan käytön pumppupalloa helpommaksi ja toiset haluavat tarkkaa tietoa pumpun sisälle muodostuvasta alipaineesta. Tarjolla on siis jotain jokaiselle.

Etkö ole vieläkään ihan varma, että mikä malli olisi paras juuri sinulle? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti ottaa yhteys asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Osaamme varmasti auttaa.

Näin penispumppu toimii

Kenties ajattelet, että kaiken kaikkiaan kuulostaa melko hyvältä. Vaan toimiiko penispumppu oikeasti? Vastaus on kyllä, kunhan käytät sitä oikein. Ja miten se sitten tapahtuu? Sen kertoo tämä yksinkertaisen opas, jota voit seurata askel askeleelta:

Ilmalla toimiva penispumppu

 1. Huolehdi siitä, että olet täysin rentoutunut ja sinulla on varattuna aikaa pumppaamiselle. Tulokset kärsivät, jos et pysty pumppaamaan ilman häiriötekijöitä.
 2. Aloita sivelemällä hieman liukuvoidetta sylinterin alareunaan ja sisääntuloaukkoon, jotta penis on helppo viedä sisään. Kivekset tulee jättää sylinterin ulkopuolelle.
 3. Pumppaa varovasti muutaman kerran, jotta pumppu imeytyy tiiviisti ihoa vasten ja saat totutella alipaineen aikaansaamiin tuntemuksiin.
 4. Pumppaa seuraavaksi niin pitkään, että penis on täydessä erektiossa ja saavuttaa toivomasi koon. Pidä alipainetta yllä muutaman minuutin ajan. Jos koet kipua, värimuutoksia tai epämukavuutta, päästä alipaine tasaantumaan välittömästi.
 5. Käytä penispumppua enintään 10-20 minuutin ajan riippuen siitä, miten kokenut olet, ja mielellään intervalleissa.
 6. Olet nyt valmis nauttimaan kookkaammasta, tukevammasta ja entistä tuntoherkemmästä varustuksestasi.

Vedellä toimiva penispumppu

 1. Huolehdi siitä, että olet täysin rentoutunut ja sinulla on varattuna aikaa pumppaamiselle. Tulokset kärsivät, jos et pysty pumppaamaan ilman häiriötekijöitä.
 2. Anna suihkun tai kylvyn lämpimän veden lämmittää vartaloasi ja penistäsi.
 3. Sulje pumpun päässä oleva venttiili ja täytä sylinteri lämpimällä vedellä.
 4. Vie penis sylinterin sisälle ja aseta pumpun alaosa häpyluutasi vasten ilman että liikaa vettä pääsee valumaan ulos. Kivekset tulee jättää sylinterin ulkopuolelle.
 5. Avaa venttiili ja pumppaa varovasti muutaman kerran painamalla sylinteriä häpyluuta vasten. Pumpun tulee pysyä tiiviisti vartaloasi vasten, ja kannattaa totutella hetken verran paineen aikaansaamiin tuntemuksiin.
 6. Pumppaa seuraavaksi niin pitkään, että penis on täydessä erektiossa ja saavuttaa toivomasi koon. Pidä alipainetta yllä muutaman minuutin ajan. Jos koet kipua, värimuutoksia tai epämukavuutta, päästä alipaine tasaantumaan välittömästi.
 7. Käytä penispumppua enintään 10-20 minuutin ajan riippuen siitä, miten kokenut olet, ja mielellään intervalleissa.
 8. Olet nyt valmis nauttimaan kookkaammasta, tukevammasta ja entistä tuntoherkemmästä varustuksestasi.

MUISTA! Riippumatta siitä, millaisen pumpun valitset, älä koskaan pumppaa liikaa! Ole kärsivällinen, pumppaa hitaasti ja kuuntele vartaloasi. Voit tuntea painetta peniksessä alipaineen vaikutuksen aikana, ja se kuuluu asiaan, mutta pumppaus ei saa tuntua epämukavalta tai kivuliaalta eikä se saa muuttaa peniksen väriä merkittävästi.

Näin saat parhaat tulokset

Lopuksi saat vielä parhaat vinkkimme, jotta pumppaaminen sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Usein ei vaadita paljoakaan, että penispumpusta saisi kaiken irti, mutta kenties alta löytyy juuri se vinkki, joka tekee kokemuksesta sinulle täydellisen.

Käytä liukuvoidetta

Seksileluista ei voi puhua tai kirjoittaa ilman että liukuvoide tulee mainittua, eikä siitä itse asiassa voikaan puhua liikaa. Kenties yöpöydän laatikossasi on jo oma suosikki, mutta jos ei, kannattaa satsata hyvään vesipohjaiseen liukuvoiteeseen.

MR.MEMBR-tuotemerkin vesipohjainen liukuvoide on erinomainen hankinta

Sivele liukuvoidetta sylinterin avonaiseen osaan ja mahdollisesti myös penikselle. Silloin sen vieminen pumpun sisään käy helposti, kun on aika pumppailla. Liukuvoiteesta on apua myös silloin, jos pumpun pitäminen tiiviisti vartaloa vasten tuntuu vaikealta.

Trimmaa karvat

Ota rauhallisesti - penispumppua ei tarvitse ottaa parturiin mukaan, vaikka siitä varmasti tulisikin hitti muiden asiakkaiden joukossa. Ei, nyt on kyse alapään karvoituksesta. Jos peniksen juuressa ja häpyluun seudulla on runsaasti karvoitusta, pumppua voi olla vaikeaa saada tiiviisti vartaloa vasten. Siksi voi olla hyvä idea trimmata puskaa hieman. Siihen hommaan ei kannata käyttää samaa trimmeriä, jota käytät yläpäähän. Valitse sen sijaan trimmeri tai partahöylä, joka on varattu vain ja ainoastaan intiimikarvanpoistoon miehille.

Kokeile penisrengasta

Haluatko nauttia tuloksista vähän pitempään? Käytä siinä tapauksessa penisrengasta yhdessä penispumppusi kanssa. Penisrengas asetetaan peniksen tyveen, jossa se huolehtii siitä, että erektioon keräytyvä veri myös pysyy siellä. Laita penisrengas paikoilleen ennen kuin alat pumppaamaan, jotta saat parhaat tulokset.

Kaksi kättä pitelevät automaattista penispumppua ja penisrengasta betonilattian päällä

Jos käytät penispumppua apuvälineenä erektion muodostamiseen, penisrengas on täysin välttämätön. Etkö tiedä, millainen kannattaisi valita? Valitse siinä tapauksessa kolmen kappaleen setti, jossa on valittavana eri kokoja. Silloin voit olla varma siitä, että saat itsellesi sopivan.

Ei muuta kuin nauttimaan pumppauksesta!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Huomiota herättämätön paketti
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful