Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksileluja pöydälläSeksileluja pöydällä
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:01/04/2022

Opas klitorisorgasmiin

Sisällysluettelo

Tiesitkö, että kaikista orgasmityypeistä klitorisorgasmi on useimmille naisille helpoin saavuttaa? Se on niin kutsuttu peak-orgasmi, joka ensin jännittää koko kehosi, ja sen jälkeen rentouttaa sinut kokonaisvaltaisesti.

Klitorisogasmi on monille naisille tuttu intensiivinen ja voimakas orgasmi, jonka voi saavuttaa nopeastikin. Sen voi myös antaa kasvaa hitaasti hallitulla kiihottamisella, joka saattaa päättyä räjähdysmäiseen laukeamiseen.

Orgasmin aikana klitoris supistelee sykkivin liikkein. Supistuksia on tavallisesti 3 - 16 ja klitorisorgasmi kestää tavallisesti noin 10 - 30 sekuntia.

Voit saavuttaa orgasmin usealla tavalla. Aivan aluksi kannattaa kokeilla itse sormin tai seksileluilla. Voit toki antaa myös kumppanin stimuloida sinua.

Mutta tutkitaan ensin, että minkä kokoinen klitoris oikein on ja mistä sen löytää.

Liukuvoide ja erilaisia naisten seksileluja

Näin löydät klitoriksen

Klitoris on pieni mutta erittäin tuntoherkkä elin, joka löytyy kaikilta naarasnisäkkäiltä, ihminen mukaan lukien. Se sijaitsee ulkoisten häpyhuulien yläosassa.

Klitoriksia on monen näköisiä - aivan kuten peniksiäkin. Kun nainen kiihottuu, klitoris täyttyy verellä ja turpoaa - aivan kuten penis. Mutta toisin kuin peniksellä, klitoriksella on vain yksi tarkoitus, nimittäin seksuaalisen mielihyvän tuottaminen - ehkä siksi siinä on kokonaiset 8000 hermopäätettä (peniksen terskassa on vain noin 4000). Mikään muu elin ihmisen kehossa ei ole yhtä tuntoherkkä kuin klitoris.

Suurin osa klitoriksesta on piilossa kehon sisällä, eli sen näkyvä osa on vain jäävuoren huippu. Klitoris myös kasvaa koko elämän ajan, kuten nenä ja korvatkin, ja voi saavuttaa 8 cm:n pituuden. Kun nainen saavuttaa vaihdevuosi-iän, on hänen klitoriksensa suunnilleen viisi kertaa sen kokoinen kuin se oli teini-iässä.

Kuvituskuva, joka esittelee klitoriksen

Fun fact! Aloitamme kaikki elämämme naispuolisina kaikkein varhaisimmissa sikiön kehitysvaiheissa, ja vasta kun sikiö on noin 12-viikkoinen, sille kehittyy penis - siis jos se on miespuolinen (tai intersukupuolinen). Jos olet miespuolinen, klitoriksesi on kehittynyt terskaksi. Penis ja klitoris ovat toiminnoiltaan melko samanlaiset. Kun ne ovat kiihottuneessa tilassa, niiden molempien paisuvaiskudos jäykistyy ja turpoaa täyttyessään verellä.

Tie klitorisorgasmiin

Monille klitorista vailla oleville tämä elin voi olla hienoinen arvoitus, ja klitoris todellakin vaatii hieman hienovaraisuutta tullakseen tyydytetyksi. Mutta lupaamme, että se on vaivan arvoista. Kun klitoris on kunnolla kiihottunut, on koko alueen kosketuksenhimo pohjaton, ja klitoriksen onnekas omistaja voi saada kokonaisen sarjan orgasmeja.

Seuraavaksi muutamia vinkkejä kuinka sinä/te voitte löytää tien hurmioon.

Erilaisia seksileluja klitoriksen kiihottamiseen

Psst! Kiinnostaako sinua, mikä aivojen osa-alue on yhteydessä klitorikseen ja miksi tästä tiedosta voi olla apua "orgasmikuilun" kuromisessa. Löydät vastaukset blogipostauksesta: Valtatie klitoriksesta aivoihin.

Sinulle, jolla on klitoris

Orgasmiekspertti Katrine Berlingin mukaan ääni, liike ja hengitys ovat avaimet klitorisorgasmiin. Ääntely, kuten "mmm" ja "ahh" auttaa avaamaan kroppaa ja tekee sen vastaanottavaisemmaksi orgasmeille. Myös hengitys auttaa kasvattamaan orgastista energiaa, joten ei ole syytä pidättyä voihkimisesta ja syvistä huokauksista!

Kehon liikeet ovat myös tärkeitä orgasmia tavoitellessa. Liike voi olla vaikka pieni lantion keinutus tai rintojen koskettelua - kun kumppani ei ole hyväilemässä sinua, tee se itse!

Löydät vinkkejä klitorisorgasmin saavuttamiseen seksileluilla, kun luet tätä artikkelia hieman pidemmälle.

Erilaisia seksileluja klitorikselle

Sinulle, joka haluat stimuloida kumppanisi klitorista

Jos haluat ottaa kumppanisi klitoriksen hellään hoivaasi, pidä mielessä, ettei se ole erillinen elin, vaan mukana tulee myös loput ihmiskehosta. Aloita keskustelemalla kumppanisi kanssa siitä mikä tuntuu hyvältä ja pyydä palautetta kun koskettelet häntä.

Kysy esimerkiksi "Onko näin hyvä?", "Miltä tämä tuntuu?", "Lujempaa vai hellemmin?" Tämä ei ole ainoastaan mainio keino selvittää mikä toimii, vaan seksistä puhuminen on myös itsessään kiihottavaa ja johdattaa teitä syvemmälle eroottisiin leikkeihin.

Joidenkin klitoris on niin tuntoherkkä, että on parempi olla koskematta siihen lainkaan. Toiset tarvitsevat pyöriviä liikkeitä kunnon otteella ja melko lujaa painamista häpyluuta vasten. Toiset eivät halua klitoriksen nuppuun kosketettavan suoraan päältäpäin, mutta nauttivat sen hieronnasta molemmilta sivuilta ja sen vierestä.

Tutustu kumppaniisi, aloita hellästi, tarkkaile hänen reaktioitaan - ja käytä näitä tietoja oppiaksesi, kuinka annat hänen klitorikselleen sen ansaitsemaa rakkautta.

Voit toki myös ottaa leikkeihin sormivibraattorin, josta voi olla hurjasti apua.

Pieniä, erivärisiä vibraattoreita

Etene hitaasti kohti huippua

Kuten sanottu, on hyvä aloittaa hellästi - ja täysin muualta kuin klitoriksesta. Aloita koskettelemalla muita erogeenisia alueita, ensin mahdollisimman kaukana klitoriksesta, ja etene sitä mukaan mitä kiihottuneempi kumppanisi on. Aloita suutelemalla ja nuolemalla hänen kehoaan siirtyen kiireettömästi alaspäin ja hyväile ja koskettele häntä käsilläsi matkan varrella.

Etene hitaasti ja lähestyessäsi kohdetta hidasta vielä entisestään. Viipyile vatsan, lanteiden ja sisäreisien alueella. Koskettele ja nuole hänen häpykumpuaan. Lähesty yhä hitaasti, vältellen klitorista ihan viimeiseen asti, kunnes hän on täysin valmis. Hitaan etenemisen tavoitteena on vahvistaa ensin verenkiertoa alueella, mikä herättää mielihyvän tunteen ja kiusoittelee hänen äärimmäisen tuntoherkän nuppunsa yhä vastaanottavaisemmaksi kosketukselle - ja valmiiksi kliimaksiin.

Kun kumppanisi on kiihottunut, klitoris turpoaa ja saattaa työntyä hieman esille, jolloin se on helpompi huomata. Jos hän on valmis, voit nyt kokeilla varoen kosketusta. Mutta muista, että joillekin on mieluisampaa että kosketat hieman klitoriksen sivulta, esimerkiksi pyörivin liikkein puolelta toiselle, tai hierovilla liikkeillä jommalla kummalla puolella klitorista. Kysy kumppaniltasi mikä tuntuu parhaimmalta - klitoriskin saattaa olla oikea- tai vasenpuolisesti suuntautunut.

Aloita kevyillä, pehmeillä liikkeillä. Voit aina lisätä painetta, nopeutta ja intensiteettiä riippuen siitä, miten kumppanisi reagoi. Muista, että on aina parempi odottaa että kumppanisi pyytää lisää - liian voimakas stimulaatio alussa saattaa jännittää hänen kroppansa, ja se saattaa jopa viedä tunnon klitoriksesta. Klitoriksen hurmaaminen ottaa aikansa, joten anna sille sen kaipaama aika -  lupaamme, että hyvää on tiedossa.

Käytä liukuvoidetta!

Kun tavoittelet klitorisorgasmia, liukuvoide on paras ystäväsi. Laadukas ja pehmeä liukuvoide vähentää kitkaa ja tarjoaa samalla hieman suojaa sinun ja kumppanisi ihon välille.

Voit myös käyttää kumppanisi omaa, luonnollista kosteutta, mutta suosittelemme että pidät liukkarin aina käsillä. Kokeile esimerkiksi Kaerligin vesipohjaista liukuvoidetta, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista.

Liukuvoide ja klitorisvibraattoreita

Lue kehonkieltä

Kumppanisi kehonkieli on yksi parhaista työkaluista, joilla voit mitata kuinka hyvin valloitustaktiikkasi toimii. Kuuntele hänen hengitystään. Tiheneekö tempo? Huokaileeko hän nautinnosta, vai pidättääkö hän yhtäkkiä hengitystään? Kehonkieli auttaa sinua selvittämään, kannattaako jatkaa mitä olet tekemässä vai lisätä tai hidastaa tahtia, vai kenties kysyä lisää neuvoja.

Voit seurata myös muita kehon signaaleja. Painautuuko kumppanisi sinua vasten? Levittääkö hän jalkojaan? Onko hän jännittynyt tai vetäytyykö hän poispäin? Kroppa paljastaa paljon, jos vain luet sitä huolella, joten huomioi mitä se kertoo ja opettele mukautumaan sen eleisiin tai kysymään neuvoa kun tarvitset apua.

Kehonkieli on kuitenkin vain yksi mittari, eikä aina suinkaan se luotettavin, joten jos kumppanisi sanoo jotain, joka vaikuttaisi sinusta olevan vastoin hänen kehonkieltään, kuuntele ennemmin sanoja - etenkin, jos kyseessä on kielto. Jokaisella meillä on päätäntävalta omaan vartaloomme, vaikka se saattaisikin haluta jotain muuta, ja sitä päätäntävaltaa on kunnioitettava.

Kolme naisten seksilelua ja klitoriksen mallikappale

Lisää voimaa

Kun klitoris on kunnolla kiihottuneessa tilassa, se voi ottaa vastaan enemmän painetta, kitkaa ja nopeutta. Jos kumppanisi on lähestymässä tätä tilaa, on hyvä lisätä voimakkuutta. Mitä se tarkoittaa, riippuu täysin kumppanistasi. Jos ulkoinen stimulaatio on hänelle mieluisaa, voit kokeilla intensiivisempää hierontaa, värinää, painetta, tai kaikkia yhtäaikaa.

Voit myös lisätä sisäistä stimulaatiota esimerkiksi peniksellä tai dildolla. Jotkut naiset nauttivat G-pisteen stimulaatiosta samanaikaisesti, ja G-piste on usein paljon tuntoherkempi paineelle ja kosketukselle, kun klitoris on ensin perusteellisesti kiihottunut.

Täysin kiihottuneena loput kumppanisi vartalosta on vähemmän tuntoherkkänä, joten voi olla hyvä ottaa käyttöön lujemmat otteet muillekin erogeenisille alueille, kuten vatsalle, rinnoille ja pakaroille.

Liukuvoide ja monenlaisia seksileluja naisille

Stressi karkottaa orgasmin

Jos onnistuit hurmaamaan klitoriksen räjähtävään orgasmiin asti, ei tarvitse arvailla toimiko taktiikkasi. Mutta pakolla yrittäminen ei ole kenestäkään hurmaavaa. Jotta voisit todella lumota klitoriksen, kumppanisi tulee tuntea olonsa läpeensä fantastiseksi - vailla stressiä orgasmin saavuttamisesta.

On monia syitä siihen, että joskus orgasmi ei vain ota tullakseen - stressi, sairaus, mieliala, lääkkeet ja monet muut tekijät näyttelevät tässä osaansa. Joten etene rauhassa - kumppanisi orgasmi ei riipu vain sinusta. Sinun tehtäväsi on luoda puitteet orgasmille, mutta anna tilaa sille, että se saattaa paeta sinua tällä kertaa. Ehkä suudelmasi ja hyväilysi tänään johtavat siihen, että odotuksen ilo tuo täyttymyksen seuraavalla kerralla.

Orgasmin jälkeen

Orgasmi voi olla intensiivinen ja tunteellisesti latautunut kokemus. Sen jälkeen voi olla hyvä antaa kumppanillesi erityishuomiota ja huolenpitoa. Toisin sanoen halailla ja pitää hyvänä.

Pidä huolta, että kumppanisi tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Tämä vahvistaa rooliasi klitoriksen hurmaajana ja auttaa kumppaniasi laskeutumaan orgamitaivaasta mukavimmalla mahdollisella tavalla.

Klitorisorgasmin saavuttaminen seksileluilla

Klitoriksen hurmaaminen käsin (ja kumppanin suulla) on tärkeä seksitaito oppia. Ja on myös ihan paikallaan etsiä apua modernin teknologian parista.

Klitorisvibraattori on erityisesti suunniteltu stimuloimaan klitorista orgasmiin asti ja useimmiten se suoriutuu tehtävästä erinomaisesti ja todella tehokkaasti. Se saattaa olla todella hyödyllinen apuväline, kun orgasmin saaminen on vaikeaa. Vibraattorilla voi lisätä hieman maustetta seksileikkeihin ja sitä käytettäessä myös kädet/suu saavat hetkeksi levähtää.

Klitorisvibraattoreita naisille

Vibraattori saattaa olla suureksi avuksi klitorisorgasmin saavuttamisessa, mutta kannattaa pitää mielessä, että klitorista voi stimuloida myös liikaa, jos vibraattoria käyttää liian tiheästi. Joskus voi olla tarpeen pitää muutaman viikon taukoa seksileluista, jotta tuntoherkkyys palautuisi, ja saisit taas orgasmeja myös kevyemmästä stimuloinnista mm. kielellä ja sormilla.

Jos klitoriksesi on erittäin tuntoherkkä, klitoriskiihotin saattaa sopia paremmin. Se ei ole suorassa kosketuksessa klitorikseen, vaan sen ilma- tai paineaallot vievät sinut kliimaksiin. Se tuntuu todella fantastiselta ja stimuloi syvemmältä kuin tavallinen vibraattori. Kokeile esimerkiksi Womanizer Premiumia, jota myös seksilelujen Rolls Royceksi kutsutaan.

Jos tarvitset suurempia tehoja klitoriksesi kiihottamiseksi, voimakkaasti värisevä Magic Wand on hyvä hankinta. Nämä tehokkaat vibraattorit on suunniteltu stimuloimaan klitorista sen syvimpiä sopukoita myöten. Jos klitoriksesi sietää intensiivistä käsittelyä, tämän tyyppinen seksilelu voi tarjota tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Jos etsit jotain siltä väliltä, kannattaa tutustua minivibraattoreihin tai sormivibraattoreihin, joita löytyy monelaisilla intensiteeteillä ja jotka voivat tarjota kiihkeitä ja rajuja orgasmeja.

Erilaisia pieniä klitorisvibraattoreita

Klitorisorgasmin ja emätinorgasmin ero

Nainen voi saavuttaa orgasmin usean eri kehon osan stimulaatiosta, kuten klitoriksen, emättimen, G-pisteen, anuksen ja kyllä, myös nännien kiihottamisesta - ja kaikki ne tuntuvat omanlaisiltaan. Joku voi saada kaiken tyyppisiä orgasmeja, toinen vain joitakin ja joidenkin on vaikea saada orgasmia lainkaan.

Muista, että kaikki ovat erilaisia, eikä ole olemassa yhtä yksittäistä tapaa saavuttaa orgasmia, joka kävisi kaikille. Valtaosa (onneksi) voi oppia saavuttamaan kliimaksin harjoittelemalla ja kärsivällisyydellä.

Usein kysytäänkin, että mikä on klitoris- ja emätinorgasmin ero? Tavallisesti emätinorgasmi vaatii enemmän harjoittelua ja kokemusta kuin klitorisorgasmi.

Syynä tähän on se, että klitorisorgasmin saavuttaa ensisijaisesti ulkoisella stimulaatiolla, kun taas emätinorgasmi vaatii sisäistä stimulaatiota esimerkiksi peniksen, dildon tai sormen avulla, ja kuten G-pisteorgasmikin, se vaatii lantionpohjan lihasten aktivoimista.

Suuria ja pieniä vibraattoreita klitoriksen kiihottamiseen

Näin lisäät klitoriksen tuntoherkkyyttä

Jos olet yksi niistä monista, jotka kokevat, ettei heidän klitoriksensa ole kovinkaan herkkä kosketuksille, voit kokeilla muutamaa keinoa lisätäksesi alueen tuntoherkkyyttä.

Klitoriksen vähäiseen tuntoherkkyyteen voi olla monia syitä, mutta tavallisimpia ovat lantion alueen vammat klitoriksen lähimaastossa. Tämä on yleistä etenkin tytöille, jotka ovat kouluikäisinä pudonneet kiipeilytelineen, voimistelutelineen tai pyörän tangolle. Tämän tyyppinen vamma saattaa rajoittaa klitoriksen alueen tuntoherkkyyttä huomattavasti myöhemmin elämässä.

Jos olet kokenut tälläisen vamman, voimme suositella tehokkaan Magic Wandin hankkimista. Käytä sitä 2-3 kertaa viikossa noin 6 minuutin ajan kerrallaan. Ihoa suojataksesi voit hieroa sillä itseäsi alushousujen päältä tai käyttää runsaasti liukuvoidetta.

Viisi erilaista mini magic wandia

Ensimmäisellä käyttökerralla et välttämättä tunne mitään, mutta ajan kanssa sauvan hieronta hiljalleen hajottaa arpikudosta, jonka kehosi aikanaan kehitti suojatakseen sinua, ja klitoriksen hermopäätteet alkavat heräillä.

Voit lyhentää tai pidentää vibraattorin käyttöaikaa riippuen siitä, mikä tuntuu sinulle sopivimmalta. Jatka toimenpidettä 6-8 viikon ajan, minkä jälkeen sinun tulisi huomata positiivisia muutoksia. Tämä on kuin fysioterapiaa alapäälle.

Toinen kokeilemisen arvoinen keino on klitoriksen aktivoiminen seksin ja esileikin aikana. Kokeile avautua enemmän levittämällä häpyhuulia tai vetämällä klitoriksen huppua (ihokaistale klitoriksen ympärillä) ylöspäin napaasi kohti.

Voit myös kokeilla piparminttupohjaista klitorisöljyä tai orgasmigeeliä. Ota sitä hieman sormeesi ja levitä klitoriksen alueelle ja ympärille.

Klitorispumppu saattaa myös auttaa tuntoherkkyyden lisäämisessä. Se luo verenkiertoa kiihdyttävän alipaineen klitoriksen alueelle ja saa sen turpoamaan.

Liukuvoide ja seksileluja naisille

Älä jahtaa orgasmia

On tärkeää, että et epätoivoisesti jahtaa orgasmeja. Monilla naisilla on mielipide siitä, millainen täydellisen klitorisorgasmin tulee olla ja miltä sen tulee tuntua ollakseen "oikeanlainen". Mutta on tärkeää tehdä itselleen selväksi, että ei ole "oikeaa" tai "väärää" orgasmia - ne ovat aina erilaisia. Orgasmi voi olla mitä vain pienistä supistuksista voimakkaaseen tuntemukseen, joka leviää koko vartaloon.

Jos mielessäsi on todella tarkka ajatus siitä, millainen klitorisorgasmin tulisi olla, voit joutua pettymään. Kaiken A ja O on hyväksyä se, millainen olet, rakastaa itseään ja antaa sen olla lähtökohtana. Jos tyytymättömyys siihen, että et saa orgasmeja pitää sinua otteessaan, tämä turhautuneisuus itsessään on este, joka tulee ylittää onnistuakseen.

Joten lakkaa jahtaamasta klitorisorgasmeja, mutta ole utelias - se on hyvä lähtökohta uuden oppimiselle. Ja muista rakastaa kaikkia orgasmejasi - pieniä, voimakkaita, ja jopa niitä, joita et saa. Ole läsnä kehossasi ja tässä hetkessä, sillä muuten et huomaa mitä kehossasi oikein tapahtuu.

Kaikkein tärkeintä on, että jaksat uskoa kauniiseen kehoosi ja klitorikseesi. Leiki, tutki ja lähde löytöretkelle omaan kehoosi, niin löydät reitin OMAAN nautintoosi.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful