TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Varaosat siveysvöihin

Oikeanlaisten tarvikkeiden avulla saatte siveysseksileluistanne irti entistä enemmän. Valikoimastamme löytyy monenlaisia lisä- ja varaosia siveysvöihin. Jos kaipaatte ylimääräistä riippulukkoa seksileluunne, meiltä löytyy sekä muovisia että metallisia malleja. Lukot ja varaosat varmistavat, että kokemuksenne siveysvyön kanssa on kiihottavin, kinkyin ja paras mahdollinen.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki tarvittavat varaosat siveysvöihin ja riippulukot seksileluihin

Varaosat siveysvöihin pitävät subisi visusti vangittuna

Siveys- ja rajoitusleikit ovat ominainen osa kiihottavia dominanssiasetelmia ja valtaleikkejä, ja siveysvyö näyttelee niissä isoa roolia. Valtiatar tai valtias lukitsee orjansa vyön, jolloin tämä ei voi harrastaa seksiä tai tyydyttää itseään. Jotkut vyöt estävät myös erektion saamisen ja laukeamisen, mikä on monista hyvin kiihottavaa. Jotta seksilelu osoittautuisi nappivalinnaksi myös pitkällä aikavälillä, tulee sen koon ja lukitusmekanismin vastata täydellisesti teidän tarpeitanne.

Löydät tämän sivun valikoimasta kattavasti varaosia siveysvöihin. Tarjolla on muun muassa vaihdettavia takarenkaita miesten malleihin, jotka huolehtivat siitä, että vyö istuu täydellisesti. Ne tulevat tarpeeseen myös, jos tottelematon orja on mennyt huolimattomuuttaan hukkaamaan vyön mukana tulleen renkaan. 

Monet siveysvyöt vaativat kunnon lukon, jotta kokemus olisi mahdollisimman rajoittava. Ennen kuin hankit riippulukon seksileluusi, kannattaa miettiä mitä leikkinne sisältää. Esimerkiksi metallinen lukko saattaa olla kinky vaihtoehto, mutta jos matkustatte yhdessä, voitte joutua sen kanssa kinkkiseen tilanteeseen lentokentän metallinpaljastimessa. Onneksi on myös muovisia lukkoja, jotka eivät herätä turhaa huomiota ja ovat helposti avattavissa saksilla.

Kun laitat riippulukon seksileluun, tiedossa on kinkyä menoa

Sen lisäksi, että löydät tältä sivulta kaikki tarvitsemasi varaosat siveysvöihin, voit käyttää monipuolisia riippulukkoja myös muihin seksileluihin. Voit lukita kiittämättömän orjasi käsiraudoista tai nilkkakahleista huonekaluun tai sängyn kehikkoon kiinni. Voit myös kytkeä kumppanisi kaulapantaan kettingin, jonka kiinnität lukolla, jotta hän ei pääse karkaamaan ennen kuin on oppinut tavoille. Lukolle voi löytyä käyttöä myös levitystangon kanssa leikkiessä - vain mielikuvitus on lopulta rajana. Muista kuitenkin pitää huoli siitä, ettei kumppanisi ole liian tiukasti sidottuna, ja että hän voi hengittää esteettä. Jos käytössäsi on metallinen lukko, pidä vara-avain hyvässä tallessa.

Vaikka kertakäyttöiset muovilukot saattaisivat tuntua alkuun heppoisilta, ei kannata antaa sen hämätä. Ne on nimittäin yleensä numeroitu sarjanumerolla, joten tuhma houdini jää saman tien kiinni lukituksen peukaloimisesta eikä voi vaihtaa lukkoa peittääkseen rikostaan. Hän kyllä tietää millainen rangaistus siitä seuraa. Muoviset riippulukot seksileluihin ovat joka tapauksessa myös turvallisin vaihtoehto, koska luonnollisesti haluat pitää subistasi myös hyvää huolta.

Ota turvallisuus huomioon

Tämän sivun varaosat siveysvöihin ovat korkealaatuisia ja turvallisia käyttää. Myös riippulukot seksileluihin ovat turvallisia, kun niiden käytössä on huolellinen ja varovainen. Hätätilanteessa ne saa auki esimerkiksi saksilla, hohtimilla, tiirikoimalla, sivuleikkureilla tai (kestävämmän tuotteen ollessa kyseessä) voimaleikkureilla. Välineiden valitsemisessa kannattaa edetä oman kokemustason mukaan, eli jos siveys- ja rajoitusleikit ovat teille uusi juttu, muovilukko riittää hyvin kinkyyn ja rajoittavaan kokemukseen. Kun valtaleikkinne ovat edistyneet ja tiedätte mitä teette, voitte ottaa järeämmätkin BDSM-välineet käyttöön. Vahinkoja toki voi sattua kaikille, mutta kun ottaa turvallisuuden mahdollisimman hyvin huomioon ennen leikkejä, pääsee huomattavasti helpommalla. Turvasanasta on myös hyvä sopia, koska lukitusleikit ovat kiihottavia vain niin pitkään kun kaikki osapuolet nauttivat niistä.

Löydät tarkemmat tiedot jokaisesta tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Esimerkiksi tietyt varaosat siveysvöihin sopivat ainoastaan tiettyihin tuotteisiin, mikä on hyvä ottaa huomioon. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful