Näin valitsen oikeanlaisen penisvibraattorin

Kun valitset vibraattoria, on hyvä päättää, minkälaiseen käyttöön sitä oikeastaan haluat ja vasta sitten miettiä sen materiaalia ja muotoa. Haluatko vibraattorin stimuloivan koko penistä, vaiko kenties vain peniksen päätä – ja haluatko stimulaation olevan värinää vai pyörimisliikettä?

Kun olet päättänyt, mihin haluat vibraattoriasi käyttää, on hyvä ajatella vibraattorin kokoa, muotoa, materiaalia, äänenvoimakkuutta ja virtalähdettä – ja sitä haluatko uuden lelusi olevan vedenkestävä vai roiskeenkestävä. Kaikki nämä tiedot löytyvät tuotesivujen ”Tiedot”-välilehden alta. Lue lisää harkittavista ominaisuuksista tästä:

Materiaali

Materiaali, jonka valitset vaikuttaa myös stimulaation laatuun. On hyvä harkita sitä, millainen materiaali sopii sinulle parhaiten. Kumi ja jelly ovat pehmeitä ja joustavia ja ne ovat usein käytössä rabbit-vibraattoreissa, penisrenkaissa ja klitorisvibraattoreissa, sillä värinä kulkee hyvin materiaalin läpi. Voit myös valita Fleshlightin Vibro Pink Lady vibraattorin, joka on valmistettu Real Feel Super Skin-materiaalista ja on aivan oikean ihon tuntuinen.

Muoviset vibraattorit ovat kovia ja näin ideaaleja millintarkkaan stimulaatioon esimerkiksi peniksen varrelle, kuten Hand Solo-vibraattori, tai terskan alle, kuten BodyWand. Jotkut vibraattoreistamme on päällystetty erityisellä muovilla, joka antaa niille pehmeän tunnun ja sileän pinnan. Silikoni on luksusmateriaali vibraattoreille, se tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten ja lämpenee nopeasti ihon lämpötilaa vastaavaksi. Jos valitset silikonista valmistetun vibraattorin, on tärkeää että ET KÄYTÄ silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, joka ei pilaa vibraattorin pehmeää pintaa ja on helpompi pestä pois.

Muoto ja koko

Penisvibraattorin muoto määrittää sen antamaa stimulaatiota penikselle. Vibraattoreita löytyy monessa koossa ja muodossa, jotka stimuloivat usein vain tiettyä peniksen aluetta. On siis hyvä päättää mitä aluetta haluat vibraattorin stimuloivan. Se, missä haluat käyttää lelua vaikuttaa myös sen valintaan. Tuotteet kuten Rends R-1 A10 Cyclone ja Rev1000 stimuloivat tehokkaasti ja sopivat hyvin kotikäyttöön, mutta pienemmät tuotteet kuten Monkey Spanker ovat parempi valinta, jos haluat ottaa vibraattorin mukaan myös esimerkiksi matkalle.

Paristot, ladattava vai sähköjohto?

Paristokäyttöiset vibraattorit ovat suosituimpia vibraattoreita, sillä ne ovat sieltä halvimmasta päästä ja Sinful.fi-verkkokaupasta löydät myös kaikkiin vibraattoreihimme sopivat paristot. Ladattavia paristoja ei tule käyttää vibraattoreiden kanssa, koska ne ovat aavistuksen verran isompia kuin tavalliset paristot ja siksi saattavat jumiutua vibraattoriin sisälle. Jos valitset paristokäyttöisen vibraattorin, muita tarkistaa millaisia paristoja se käyttää, ja tarvitseeko ne ostaa erikseen.

Pidätkö ajatuksesta laturista, uusien paristojen ostamisen sijaan? Kokeile ladattavaa vibraattoria. Ladattava seksilelu maksaa yleensä enemmän, sillä sen käyttämä tekniikka on hitusen kalliimpaa kuin paristokäyttöisten lelujen – mutta se tekee ladattavista vibraattoreista myös yleensä markkinoiden hiljaisimpia.

Vibraattori, joka on käytön ajan kiinni sähköjohdolla pistorasiassa, on yleensä todella voimakas. Sitä voi myös käyttää putkeen niin kauan kuin haluaa ilman lataustaukoja tai paristonvaihtoja. Tällainen vibraattori ei kuitenkaan ole koskaan vesitiivis, sillä se on kiinni pistorasiassa.

Vesitiivis vai roiskeenkestävä?

Vedenkestävästä vibraattorista voi nauttia myös suihkussa ja se on helppo puhdistaa veden alla. Verkkokaupassamme on suuri valikoima vedenkestäviä vibraattoreita, roisketiiviiden tuotteiden lisäksi – ja on tärkeää ymmärtää näiden kahden ominaisuuden eroavaisuus. Vedenkestävä vibraattori on vesitiivis ja sen voi ottaa mukaan kylpyyn tai suihkuun. Tällainen vibraattori on 100% vedenkestävä ja sen paristorasia on valmistettu sulkeutumaan kokonaan, jotta vesi ei pääse sen sisälle. Myös vedenkestäviä ladattavia vibraattoreita löytyy verkkokaupastamme, esim. Fun Factoryn Cobra Libre. Roisketiivis vibraattori ei ole vedenkestävä, mutta sen voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä. On tärkeää, että vesi ei pääse sisälle elektroniikkaan. Verkkovirralla toimivan vibraattorin voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä kun se on irrotettu pistorasiasta – se ei ole vedenkestävä. Näet onko vibraattori vedenkestävä tai roisketiivis tuotesivujen ”Tiedot”-välilehdeltä.

HUOM: Älä ota vibraattoria mukaan saunaan, vaikka se olisikin vedenkestävä. Kuumuus voi rikkoa vibraattorin sisällä olevan moottorin.

Lisäominaisuudet

Jos pelkkä värinä ei riitä, tarjolla on myös muita ominaisuuksia. Tutustu esim. pyörimisliikkeitä tai edestakaisliikettä tarjoaviin masturbaattoreihin. Lisäksi saatavilla on penisvibraattoreita, jotka puhuvat tuhmia työntöjesi tahtiin tai jopa vastaten omiin kommentteihisi. Satisfyer-tuotemerkiltä löytyy mm. lämpöominaisuudella varustettu penisvibraattori. 

Haluatko lisää opastusta täydellisen penisvibraattorin valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille penisvibraattoria valitessasi. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
CalExotics (1)
Dorcel (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (5)
Leten (1)
LoveBotz (2)
PDX Elite (2)
Pipedream Extreme Toyz (3)
Rends (2)
Satisfyer (3)
Sinful (4)
TENGA (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 29 tuotetta
Olet nähnyt 29 yhteensä 29 tuotteesta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi