TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksinuket

Laaja valikoimamme seksinukkeja antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sellaisen vartalon, joka sinua eniten miellyttää. Käytä nukkea miten haluat, milloin haluat ja missä asennossa haluat. Tältä sivulta löydät sekä perinteiset pumpattavat Barbarat että aidonkaltaiset seksinuket, jotka tuntuvat todella luonnollisilta. Yhteistä kaikille nukeille on kuitenkin se, että ne tarjoavat erittäin nautinnollisia itsetyydytyskokemuksia ja antavat sinun määrätä tahdin.

Myydyimmät tuotteet

Seksinuket - luonnollista seksikokemusta kaipaaville

Realistiset seksinuket tarjoavat palan unelmaa

Seksuaaliset tarpeet eivät aina kohtaa parisuhteissakaan, ja toisaalta moni on nykyisin sinkku joko omasta tahdostaan tai koska ei ole löytänyt sopivaa kumppania. Siksi onkin hyvä, että markkinoilta löytyy erilaisia itsetyydysvälineitä, ja tällä kertaa keskitymme seksinukkeihin.

Realistiset seksinuket eivät väsy koskaan eikä niillä ole omia tarpeita. Ne ovat (yleensä) miesten itsetyydytysvälineitä, jotka on muotoiltu näyttämään ja tuntumaan aidolta nais- tai miesvartalolta. Vain harvat seksinuket ovat kuitenkaan kokonaisia vartaloita, vaan useimmissa niissä on vain ns. tarpeelliset osat itsetyydytystä varten. Saat itse arvata mistä osista on kyse...

Miksi valitsisit sellaisen minkä tahansa muun itsetyydytysvälineen kuten esim. Fleshlightin (tai peräti aidon ihmisen) sijaan? Seksinukke tarjoaa palan unelmaa, sillä sen ulkomuoto ruokkii fantasiaa tavalla, johon pienempi masturbaattori ei pysty. Se on aina valmis, ja voit käyttää sitä missä ja miten haluat.

Monet mallit on valmistettu vesitiiviistä materiaaleista, joten voit ottaa lelusi mukaan suihkuun tai kylpyyn, jos kaipaat erityisen märkää ja tuhmaa kokemusta. Nukkeja on myös helppo käsitellä, joten voit nauttia omastasi missä tahansa kotonasi tai sen ulkopuolella. Jos hankit kompaktimman tai puhallettavan mallin, voit myös pakata sen helposti mukaan työmatkalle.

Löydä itsellesi parhaiten sopiva seksinukke

Sinful.fi:stä löydät laajan valikoiman erilaisia malleja, joten meiltä löytyy varmasti jotain myös sinun makuusi. Jos kiihotut erityisesti treenatuista tai muuten vain herkullisista takapuolista, valinnanvaraa löytyy kyllä. Tutustu esimerkiksi Fuck Me Silly -tuotemerkin herkkupeppuihin. Useimmissa nukeissamme on sekä emätin- että anusaukko, joten saat niiden avulla juuri haluamaasi stimulaatiota.

Nautitko erityisesti suurista ja täyteläisistä rinnoista? Meillä on monia malleja, joilta löytyy todella kiihottava rintavarustus. Puristellessasi ja hyväillessäsi niitä et juuri pysty erottamaan niitä aidoista. Kaikki nukkemme tuntuvat yhtä luonnollisilta kuin näyttävätkin. Riippumatta siitä mikä on suosikkiruumiinosasi, meiltä löytyy juuri tarpeisiisi sopiva seksinukke.

Seksileluna nukke sopii yleensä parhaiten sinkuille. Useimpia itsetyydytysvälineitä voi toki käyttää myös osana kiihottavaa esileikkiä kumppanin kanssa, ja niin voi näitäkin. Ehkäpä kumppanisi fantasioi sinusta toisen naisen kanssa? Tämän fantasian toteuttaminen realistisen seksinuken kanssa on todella helppoa. Mutta yleensä niitä käytetään kumppanin korvikkeena, joten ellei fantasioihisi kuulu seksi useamman naisen tai miehen kanssa kerralla, on kyseessä pääsääntöisesti nautinto, jonka varaat vain itsellesi - eikä se lie niin paha asia.

Osta oma suosikkisi Sinful.fi:stä 24 kk:n takuulla

Jos sinulla on kysyttävää seksinukkien mitoista tai siitä, mitkä mallit tarjoavat myös värinää (niitäkin meiltä löytyy), ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Neuvomme sinua mielellämme, jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Meihin voit ottaa yhteyttä täysin luottamuksellisesti ja jos kysymyksesi koskee jotain, jota emme heti suorilta tiedä, otamme kyllä asiasta selvää.

Sinful.fi:stä saat myös 24 kk:n takuun kaikille tuotteille, joten meiltä ostaminen on huipputurvallista. Toimitamme kaikki paketit huomaamattomasti pakattuina, joten kukaan ei varmasti saa tietää mitä paketissasi on.

Riippumatta siitä mihin tuotteeseen päädyt, voit olla varma siitä, että se on parasta mahdollista laatua. Sinful.fi:ssä valitsemme kaikki tuotteet myyntiin yksitellen, ja kriteerimme laadun, muotoilun ja käytettävyyden osalta ovat todella korkeat. Mitä laadukkaammista materiaaleista seksinukke on valmistettu, sitä enemmän sen yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota ja sitä paremman kokemuksen saat käyttäessäsi sitä. Laadukkaat tuotteet, kuten esim. Pipedreamin huippurealistiset nuket, kestävät myös käyttöä aivan eri tavalla kuin halvat versiot. Lähde siis tutkimusmatkalle laajaan valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful