Intiimikarvan­poisto miehille

Harmittaako kutina ja ärsytys intiimialueen karvanpoiston jälkeen? Olemme koonneet tänne markkinoiden parhaat karvanpoistovaahdot, -geelit ja trimmerit, joiden avulla intiimikarvanpoisto miehille on helppoa ja turvallista. Vältä punaiset ärsytysnäpyt ja nauti sileästä lopputuloksesta. Muista myös satsata karvanpoiston jälkeiseen ihonhoitoon, jotta herkkä iho pysyy kosteutettuna.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Australian Bodycare (2)
Bathmate (1)
Blitzblank (1)
Mixed (1)
Pjur (1)
RFSU (2)
Shave Safe (3)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 12 tuotetta

Intiimikarvanpoisto miehille - nauti sileästä intiimialueesta

Miten karvat kannattaa poistaa intiimialueelta?

Nykyisin varsin monet miehet haluavat siistiä intiimialueensa karvoitusta tai ajella jopa kaiken pois. Jos haluat välttää punaiset ärsytysnäpyt intiimialueella, kannattaa uhrata ajatus sille, miten karvat voi poistaa intiimialueelta mahdollisimman hellävaraisesti ja tehokkaasti. Onneksi markkinoilta löytyy monia tuotteita, joista on apua intiimialueen pitämisessä siistinä - valitsitpa minkä metodin tahansa. Kokeile esim. karvanpoistovoidetta, jota sivellään iholle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Vaikutusajan jälkeen voide poistetaan kaapimen avulla, joka vetää samalla irronneet karvat mukanaan ja jättää ihon sileäksi ja miellyttävän pehmeäksi. Tämän helpommaksi hommaa on vaikea kuvitella.

Valikoimastamme löytyy monia testivoittajia ja palkittuja tuotteita intiimikarvanpoistoon miehille, joten löydät varmasti jotain, joka täyttää kaikki tarpeesi. Hankkimalla karvanpoistotuotteet Sinfulilta säästyt myös noloilta kokemuksilta kaupan kassajonossa, sillä meiltä tilatut tuotteet toimitetaan sinulle huomaamattomassa paketissa, jonka sisältöä ei kukaan voi arvata päältäpäin.

Löydä oikeat tuotteet intiimikarvanpoistoon miehille

Intiimikarvanpoisto voi olla miehille siinä mielessä haastavampaa, että miesten ihokarvat ovat yleensä naisten vastaavia karheampia ja karvoitusta esiintyy yleensä miehillä enemmän, joten karvanpoistoon kannattaa varautua hyvillä välineillä. Jos suosit intiimialueen karvanpoistossa partahöylää, suosittelemme käyttämään runsaasti karvanpoistovaahtoa tai -geeliä iholle ennen höyläämisen aloittamista. Välttyäksesi ärsytysnäpyiltä ja muulta ihoärsytykseltä, on hyvä valita sellainen vaahto tai geeli, joka ehkäisee niitä jo itse karvanpoiston aikana.

Sheivaamisen jälkeen etenkin herkemmälle iholle kannattaa käyttää after shave -geeliä tai -suihketta, jotta iho saa kunnolla rauhoittua ja vältyt mm. sisäänkasvaneilta karvoilta. Myös intiimialueen ihon jälkihoitoon sopivia tuotteita löydät tältä sivulta. Jos sisäänkasvaneita karvoja kaikesta huolimatta esiintyy, voi olla hyvä idea satsata tuotteeseen, joka on kehitetty nimenomaan ehkäisemään niitä. Usein toistuva karvanpoisto voi myös kuivattaa ihoa, jolloin sitä kannattaa kosteuttaa aktiivisesti - muista kuitenkin valita mahdollisimman hellävarainen ja ehdottomasti hajusteeton tuote intiimialueelle.

Trimmeri voi olla fiksu valinta kiireiselle

Intiimikarvanpoistosta miehille voi tulla helposti varsinainen aikasyöppö, jos sitä harrastaa viikottain tai vieläkin useammin. Jos ajatus intiimialueen ihon ajelemisesta ihan paljaaksi tuntuu vieraalta, voi trimmerin käyttö olla parempi valinta. Silloin karvoitusta voi pitää kurissa ja sitä voi siistiä, mutta alapäähän voi kuitenkin myös jättää karvoitusta niin halutessaan. Markkinoilta löytyy hyviä intiimitrimmereitä, jotka on suunniteltu nimenomaan intiimialueen iholle, jolloin niissä on monesti mukana erikokoisia sheivauspäitä, joilla on helpompi päästä käsiksi myös jalkoväliin. Trimmerin avulla karvoitus on helppo pitää siistinä ja koko toimitus käy nopeasti, joten aikaa ei mene turhaan hukkaan.

Intiimikarvanpoisto miehille on yleistynyt huomattavasti viime vuosina, mikä on onneksi vaikuttanut tuotevalikoimaankin, joten nimenomaan miesten iholle suunniteltuja tuotteita on saatavilla jatkuvasti enemmän. Tutustu valikoimaan ja löydä sinulle parhaiten sopivat ratkaisut intiimialueen siistimiseen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi