Suosikkilelut miehille

Jos kaipaat uusia seksileluja, olet tullut oikeaan paikkaan. Suosikkilelut miehille on kategoria, joka pitää sisällään rakastetuimpia klassikkoja sekä uunituoreita uutuuksia miesten seksilelujen maailmasta. Nappaa mukaasi Fleshlightit, penisrenkaat, suihinottokoneet tai kiihottavat anaalilelut ja nauti niistä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Alpha-Pro (1)
Amaysin (5)
Anal Fantasy Elite Collection (2)
Aneros (2)
ANOS (2)
Arcwave (4)
Autoblow (2)
B Swish (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (2)
baseks (20)
Bathmate (7)
Booty Sparks (5)
Brutus (1)
CalExotics (2)
Clone-A-Willy (3)
Doc Johnson (9)
Dorcel (1)
Dream Toys (2)
EasyGlide (3)
ElectraStim (3)
Electroshock (2)
Fantasy X-tensions (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fleshlight (23)
Fun Factory (8)
Heavy Hitters (1)
Hismith (7)
HolyTrainer (4)
Hot Octopuss (7)
Hueman (1)
Jes-Extender (1)
Jesse Jane (1)
Kiiroo (17)
King Cock Elite (1)
Kiotos (2)
Late X (2)
Lelo (2)
LELO (6)
Leten (4)
LoveBotz (2)
Lovense (5)
Malesation (4)
Man.Wand (1)
ManCage (2)
Master Series (3)
Meiki (1)
Mr. Membr (39)
MYHIXEL (2)
Mystim (1)
Naked Addiction (2)
NEK (3)
NextGen Dolls (1)
Nexus (10)
NMC (2)
Noir Handmade (4)
NUEI (1)
Obaie (6)
Oh! Holy Mary (1)
OhMiBod (1)
Orctan (1)
Orgie (5)
Orion (1)
OTOUCH (1)
Ouch! (2)
Passion (1)
PDX Elite (5)
PDX Plus (1)
Perfect Fit (1)
Pipedream Extreme Toyz (1)
Puissante (1)
Realrock (1)
Rends (1)
Rimba (1)
Rocks Off (4)
Romp (4)
Sagami (2)
Satisfyer (20)
Shots Toys (3)
Sinful (89)
Sir Richard's Control (3)
SKYN (2)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (4)
Strap-On-Me (3)
Suck-O-Mat (1)
Svakom (5)
SvenJoyment (4)
Svenjoyment (1)
System JO (4)
Tantus (2)
Tenga (3)
TENGA (61)
TensCare (1)
The Handy (1)
Tom of Finland (1)
Topco (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Ultimate Fantasy Doll (3)
Vibio (1)
Vixen Creations (1)
We-Vibe (3)
Willie City (9)
XOUXOU (1)
XX-DreamsToys (2)
YesforLov (1)
You2Toys (3)
Näytä kaikki 563 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 563 tuotteesta
Näytä lisää

Suosikkilelut miehille on kokoelma upeita bestsellereitä

Valtavasti suosikkileluja miehille

Tiedätkin jo varmasti, että seksilelujen valtamerestä löytyy kasapäin tuotteita niin naisille, miehille kuin pareillekin. Tälle sivulle olemme koonneet laajan valikoiman miehille suunnattuja bestsellereitä, uutuuksia, testivoittajia ja monia muita suosikkeja, joista moni on myös alennuksessa. Joten jos kaipaat suosikkileluja miehille, älä suotta jatka matkaasi.

Suosikkilelut miehille pitävät sisällään hyvin erilaisia tuotteita, joten tarjolla on takuulla jotain jokaiselle. Tutustu itsetyydytystuotteisiin, anaaliseksileluihin, väriseviin penisrenkaisiin ja -pumppuihin, joiden avulla saat varmasti uutta iloa seksielämääsi. Kategorian tuotteet koostuvat tavalla tai toisella suosituimmista leluista miehille, joita asiakkaamme ostavat niin itselleen kuin toisilleenkin. Jokainen mies nauttii erilaisista asioista ja siksi valikoima onkin mahdollisimman laaja.

Vaikka kyseessä ovatkin suosikkilelut miehille, ei hintoja ole kuitenkaan hilattu pilviin. Sivulta nimittäin löytyy monenlaisia tarjoustuotteita, joista voi löytää nautinnollista vaihtelua makuuhuoneen puolelle ilman kukkaron suhteetonta kevenemistä. Toki seassa on myös luksustuotteita miehille, joille kelpaa vain se kaikkein paras, ja uutuustuotteita Virtual Reality -seksileluista suihinottokoneisiin. Lähde siis tutkimusmatkalle valikoimaan ja löydä seuraava lempituotteesi.

Saa inspiraatiota ja löydä uusi suosikkisi

Onko sinulla jo aiempaa kokemusta seksilelujen käytöstä? Oli vastaus mikä tahansa, valikoimastamme löydät sopivia tuotteita sekä aivan aloittelijoille että kokeneemmille konkareille. Suosikkilelut miehille on nimittäin kategoria, josta löydät ainoastaan täysiä hittejä.

Jos kaipaat vaihtelua itsetyydytysrutiiniin tai yhteisiin hetkiin kumppanisi kanssa, mutta nimenomaan miehisestä näkökulmasta, sivu on täynnä mahdollisuuksia uusiin seikkailuihin. Mikäli seksilelut ovat sinulle verrattain uusi juttu, kannattaa silmäillä erityisesti niitä tuotteita, joiden nimessä lukee “testivoittaja” tai “palkittu”, sillä silloin kyseessä on tuote, joka on voittanut testin tai palkinnon joko Suomessa tai ulkomailla. Silloin voit olla varma siitä, että laatu on takuulla tapissa.

Jos taas olet kokeillut jo monenlaisia leluja ennen kuin päädyit tähän kategoriaan, ei huolta, sillä täältä saat varmasti uutta inspiraatiota seuraavaan suureen nautintoon. Kannattaa katsastaa erityisesti sekä myydyimpien seksilelujen alakategoria sekä uutuusseksilelut, josta löydät markkinoiden uusimmat tulokkaat. Uskaltaudu kokeilemaan jotain aivan uutta, joka saattaa hyvinkin mullistaa käsityksesi oman vartalosi nautintopotentiaalista.

Mistä miehet pitävät?

Jos haluat tietää, millaisia seksileluja muut miehet ostavat, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Suosikkilelut miehille saattavat hyvinkin auttaa löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Niinpä sinun ei tarvitse käyttää aikaa turhaan kategorioiden selailuun, kun haluat hankkia uusia kiinnostavia leluja maustamaan seksielämääsi. Jos kuitenkin käy niin, ettet löydä etsimääsi tältä sivulta, Sinfulilta löytyy runsaasti myös muita tuotekategorioita, joista on varmasti apua.

Onko haussa eturauhasvibraattori, penisvibraattori tai puhallettava seksinukke? Tai kenties kaipaat jotain uutta hauskaa piristämään perinteistä käsityydytystä? Kokeile siinä tapauksessa viilentävää tai lämmittävää liukuvoidetta tai itsetyydytykseen suunniteltua voidetta, joka liukastaa juuri optimaalisesti, että saat kädestäsi kaiken irti, mutta et lankea liian lujaa puristavaan otteeseen.

Jos taas etsit sopivaa lahjaa miespuoliselle kumppanillesi, kannattaa ainakin vilkaista läpi huippusuositut Fleshlightit, Fleshlight Girlsit, Fuck Me Silly -seksinuket, TENGA-munat sekä Mr. Membr -tuotemerkin masturbaattorit ja penispumput, sillä niistä löytyy takuulla nautintoa tuottavia vaihtoehtoja. Jos anaalilelut ovat kumppanisi mieleen, löydät meiltä myös kaiken kokoiset anustapit ja anaalivibraattorit.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi