TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Liukuvoiteet Miehille

Liukuvoiteet miehille erottuvat usein joukosta maskuliinisella tuotemuotoilulla. Paras ja sopivin liukuvoide kullekin käyttäjälle riippuu kuitenkin aina käyttötarkoituksesta. Onko se itsetyydytystä vai yhdyntää varten? Haluatko käyttää sitä seksilelun kanssa? Jos lelu on valmistettu silikonista, valitse vesipohjainen liukuvoide. Jos taas kaipaat pitkäkestoista liukastausta tai liukkaria on tarkoitus käyttää anaalileikeissä, valitse mieluummin silikonipohjainen voide. Meiltä löydät varmasti sopivimman vaihtoehdon. 

Liukuvoiteet miehille - löydä omasi täältä

Liukuvoiteet ovat ehdottomasti myös miehille

Ennen vanhaan monet ajattelivat, että vain iäkkäät tai seksuaalisesti huomattavan ennakkoluulottomat ihmiset käyttävät liukuvoidetta, mikä ei tietenkään pidä lainkaan paikkaansa. Liukkari on nimittäin todella monille ihmisille se ensimmäinen “seksilelu” ja sen käyttö on nykyisin varsin yleistä - ja ehdottoman suositeltavaa. Sitä mukaa kun ihmiset ovat tajunneet sen monet hyödyt, liukuvoidemarkkinat ovat suorastaan räjähtäneet, ja nykyään on saatavilla monenlaisia liukuvoiteita erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille ihmisille. Liukuvoiteet miehille on suunniteltu pääasiallisesti itsetyydytykseen ja yhdyntään, mihin ne sopivatkin erinomaisesti. Lisäksi ne soveltuvat mainiosti hierontaan.

Liukuvoiteet miehille erottuvat joukosta mm. maskuliinisen pakkausmuotoilun, erilaisten tuoksujen ja pitkäkestoisen liukastuksen avulla, joista jälkimmäinen on erityisen tärkeää anaalistimulaatiossa, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Kun käytät liukuvoidetta, huomaat varsin nopeasti, että niin sooloseksi kuin yhdyntäkin käy helpommin ja tuntuu paremmalta. Sama koskee myös seksileluja, sillä liukkari on olennainen osa niin masturbaattoreiden kuin anaalilelujenkin käyttöä. Sen avulla vältät mahdolliset hiertymät ja muun epämukavuuden, ja etenkin itsetyydyttimien käyttö tuntuu huomattavasti luonnollisemmalta.

Onko olemassa parasta liukuvoidetta miehille?

Lyhyt vastaus on ei. Liukuvoiteet voi jakaa karkeasti kolmeen pääkategoriaan: vesipohjaisiin, silikonipohjaisiin ja öljypohjaisiin. Näistä kaikkia on mahdollista saada myös tavallista paksumpana versiona, joka on suunniteltu erityisesti anaalikäyttöön. Kaikilla versioilla on omat hyvät ja huonot puolensa, joten käyttötarkoitus ratkaisee sen, mikä niistä kannattaa valita. Jos suunnitteilla on anaalistimulaatiota tai -seksiä, anaaliliukuvoide on ehdottoman tarpeellinen hankinta, sillä paksu koostumus ja pitkä liukastusteho ovat avainasemassa onnistuneessa anaaliseksissä.

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat suosittuja, sillä ne soveltuvat käytettäviksi kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen ja kondomien kanssa. Miehille niistä on iloa erityisesti erilaisten itsetyydyttimien kanssa, sillä ne muistuttavat pitkälti naisen luonnollista kosteutta, mikä tekee lelujen käytöstä huomattavasti luonnollisempaa ja nautinnollisempaa. Vesipohjainen liukkari ei kuitenkaan liukasta kovin pitkäkestoisesti, mutta sen voi aktivoida uudelleen lisäämällä siihen vähän vettä. Silikonipohjainen liukkari liukastaa paljon pitkäkestoisemmin, mutta se ei sovellu silikonista valmistetuille leluille. Se pitää myös pestä pois iholta vedellä ja saippualla. Öljypohjainen liukastaa eniten, mutta sitä ei voi käyttää lateksikondomien kanssa.

Keksitkö hyvän syyn olla käyttämättä liukkaria?

Toivottavasti et, koska syy mitä todennäköisimmin ei oikeasti ole hyvä. Joskus tulee vastaan tapauksia, joissa liukuvoidetta ei viitsitä erikseen hankkia, vaan ajatellaan, että sen voi helposti korvata vaikkapa perusvoiteella tai taloudesta jo löytyvällä öljyllä. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että etenkin seksileluja ja kondomia käytettäessä erilaiset voiteet ja öljyt saattavat vahingoittaa lelun tai kondomin pintaa tai ärsyttää (joko oman tai kumppanin) intiimialueen herkkiä limakalvoja. Näin ollen kaikista varmin vaihtoehto on satsata oikeanlaiseen liukuvoiteeseen, koska silloin voit olla varma siitä, että se soveltuu juuri siihen käyttöön, mihin on tarkoituskin ilman turhia riskejä.

Sopivimman liukkarin valinta voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä tarjolla on niin valtavasti eri vaihtoehtoja. Siihenkin onneksi löytyy apu, sillä asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan opastusta sinulle sopivimpien tuotteiden löytämiseen. Valikoimastamme löydät ainoastaan turvallisia, laadukkaita vaihtoehtoja, joten tilasitpa mitä tahansa, saat varmasti vartaloystävällisen ja toimivan tuotteen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful