TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erivärisiä geishakuulia violettia taustaa vastenErivärisiä geishakuulia violettia taustaa vasten
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:01/02/2023

Geishakuulat - Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Oletkin varmasti jo kuullut geishakuulista ja lantionpohjan treenaamisesta.

Ehkä et kuitenkaan ole aivan varma siitä, mikä näitä kahta yhdistää, tai kenties olet saanut lukea jumppavinkkejä ja hehkutusta aiheiden tiimoilta jo yllin kyllin.

Kuuluitpa sitten kumpaan ryhmään tahansa tai jonnekin siltä väliltä, toivomme, että tästä blogista on sinulle iloa.

Erivärisiä geishakuulia ja glitteriä violettia taustaa vasten

Mitä geishakuulat oikein ovat? 

Geishakuula on emättimeen asetettava kuula, joka aktivoi lantionpohjan lihakset puhtaasti painovoiman avulla. Eli pitäessäsi kuulaa sisälläsi, harjoitat samalla alueen lihasvoimaa.

Se on tavallisesti valmistettu silikonista, metallista tai jopa kivestä, ja sen pohjassa on yleensä nyöri, josta kuulan voi poistaa helposti.

Kun olet hankkimassa ensimmäistä kuulaasi, kannattaa ottaa huomioon oma kokemustasosi. Erikokoisia kuulia sisältävä kuulasetti on usein kätevä hankinta, kun et ole aivan varma, mistä aloittaa.

Kolme geishakuulaa ja glitteriä violettia taustaa vasten

Jos olet aivan aloittelija tai juuri synnyttänyt, sinun kannattaa valita suurikokoinen ja painoltaan kevyt kuula. Kookkaampi kuula pysyy hyvin sisälläsi, kun vielä haet oikeaa tekniikkaa.

Sen lisäksi se vähentää riskiä, että rasittaisit lantionpohjan lihaksia liikaa heti kättelyssä. Se sopii toki myös kokeneemmille käyttäjille, kun he kaipaavat kevyempää, ylläpitävää tai palauttavaa treeniä.

Kun hallitset mielestäsi hommat, voit siirtyä asteittain pienempiin ja raskaampiin malleihin.

Lihasten tulisi olla sen verran voimakkaita, että pystyt pitämään kuulan sisälläsi ilman, että se tuntuu epämukavalta tai vaikealta. Pieni ja painava kuula vaatii huomattavasti enemmän puristusvoimaa pysyäkseen sisällä.

Erilaisia geishakuulia rivissä

Miten geishakuulia käytetään?

Geishakuulan käyttö on äärettömän yksinkertaista: asetat sen vain sisälle emättimeen ja jännität lihaksia pitääksesi sitä paikoillaan haluamasi ajan, jonka jälkeen poistat sen varovaisesti kuulan nyöristä.

Tässä kuitenkin muutamia perusasioita, jotka on hyvä pitää mielessä: 

 • Puhdista kuula aina ennen käyttöä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella. 

 • Kun se on puhdas ja käyttövalmis, sivele liukuvoidetta sen pintaan helpottaaksesi sisään asettamista. 

 • Kuula on useimmiten helpointa asettaa paikoilleen kyykkyasennossa, mutta kokeile mikä tuntuu itsellesi parhaalta.

 • Työnnä kuula varovaisesti emättimeen ja nouse ylös. Se saattaa tuntua sisälläsi hieman oudolta, mutta ei kuitenkaan epämukavalta - jos kuulan käyttö tuntuu ikävältä, poista se saman tien (hellävaraisesti).

 • Pidä kuulaa sisälläsi enintään 15 minuuttia kerrallaan. Aloittelijalle sopii hyvin 5 - 10 minuutin harjoitus. Käytä sitä aluksi kerran päivässä, esimerkiksi hampaiden harjauksen ajan, ja pidennä käyttöaikaa vähitellen. 

 • Kun on aika poistaa kuula, asetu mukavaan asentoon ja vedä se ulos rauhallisesti kuulan nyöristä.

 • Puhdista kuula käytön jälkeen.

Kolme eriväristä geishakuulaa ja glitteriä violettia taustaa vasten

Geishakuulat synnytyksen jälkeen

Raskaus ja lapsen syntymä on jo itsessään uuvuttava urakka, joten intiimialueiden lihasten treenaaminen saattaa tuolloin olla pohjimmaisena tärkeysjärjestyksessä tai vain livahtaa mielestä.

Tällöin voit ottaa kovemmat panokset käyttöön, eli juurikin geishakuulat.

Jotta kuulan käytöstä tulisi helppo ja vaivaton rutiini, voit asettaa sen sisällesi esimerkiksi hampaiden harjauksen ajaksi tai valmistaessasi aamupalaa.

Kannattaa kuitenkin odottaa, että syntymästä on kulunut kolme kuukautta ennen kuin otat kuulat käyttöön, jotta voit olla varma, että olet kunnolla palautunut ponnistuksesta. Puristusharjoituksia puolestaan voi tehdä jo 24 tunnin kuluttua synnytyksestä, kunhan aloitat omaa vartaloasi kuunnellen ja hyvin rauhallisesti.

Lähikuva erilaisista geishakuulista

Geishakuulat vai puristusharjoitukset?

Jos puristusharjoitusten säännöllisestä tekemisestä on tullut sinulle jo tapa, jonka muistat vaivattomasti, sinulla ei ole varsinaisesti tarvetta investoida erikseen geishakuuliin.

Toisaalta jos olet yksi meistä monista, jotka ovat kyllä tietoisia treenaamisen tärkeydestä, mutta unohtavat tehdä puristusharjoituksia säännöllisesti, ovat nämä kuulat pelastuksesi. Niiden pitäminen sisällä emättimessä riittää, joten voit jättää puristusten laskemisen vähemmälle huomiolle ja keskittyä muihin askareihin treenatessasi.

Puristusharjoituksia voi totta kai tehdä myös kuulan kanssa - ja parhaat tulokset saatkin aktiivisella harjoittelulla. Siihen löytyykin jopa sovelluksen avulla puristusvoimaasi mittaavia lantionpohjan harjoittajia ja muuta kivaa, johon palaamme hieman myöhemmin.

Pinkki ja violetti geishakuula violettia taustaa vasten

Löydä itsellesi sopivin malli

Sopivimman mallin valitseminen monien eri versioiden joukosta voi tuntua haastavalta, joten esittelemme tässä muutaman omista suosikkituotteistamme. 

Parhaat geishakuulat aloittelijoille

Jos olet vasta-alkaja, sopivan kookkaat ja kevyet mallit antavat sinulle parasta mahdollista treeniä. Ja jos et ole aivan varma, useamman kuulan setti on paras tapa selvittää, mikä paino on itsellesi sopivin.

baseks Geishakuulasetti

Jos sinun on vaikea valita, baseksilta löytyy kahden eripainoisen kuulan setti. Kevyemmän tuplakuulan sisällä on irrallaan liikkuvat kuulat, jotka stimuloivat sinua treenin aikana. Voit vaihtaa nopeasti painavampaan malliin, kun olet valmis raskaampiin harjoituksiin.

Satisfyer Power Balls

Satisfyerin Power Balls -kuulasetti sisältää 3 eripainoista, sileästä silikonista valmistettua mallia, jotta voit siirtyä omaan tahtiisi kohti haastavampia harjoituksia.

Sinful Ava Single

Yksittäinen, pyöreä kuula, kuten Sinfulin Ava, on todella hyvä ensikertalaiselle. Se on helppo asettaa sisälle ja sen saa poistettua helposti kätevästä nyöristä.

Musta geishakuula ja glitteriä violettia taustaa vasten

Parhaat geishakuulat kokeneille

Kun lihasvoimasi kasvaa, on aika siirtyä uudelle tasolle. Se hoituu helposti vaihtamalla astetta painavampaan kuulaan. 

LELO Beads Plus

Jos haluat räätälöidä omat treenihaasteesi huolella ja tarkkuudella, LELO:lla on siihen ratkaisu. LELO Beads Plus -setti sisältää 3 tuplageishakuulaa, eli yhteensä 6 eripainoista kuulaa, joista voit itse koota sopivimman painoisen yhdistelmän.

Amaysin Deluxe

Tee treenistä nautintoa käyttämällä Amaysinin Deluxe-kuulaa. Se painaa jopa 104 g, joten saat tehdä puristusharjoituksia tosissasi, mutta sen kaareva muotoilu hellii samalla palkitsevasti G-pisteen aluetta.

Satisfyer V Balls

Satisfyerin V-balls-setti sisältää 3 eripainoista tuplakuulaa, ja se sopii täydellisesti myös hieman kokeneemmille treenaajille.

Kolme eriväristä tuplageishakuulaa ja glitteriä violettia taustaa vasten

Jade egg

Jadekivestä, kvartsista tai marmorista valmistettu Jade Egg on ansainnut oman paikkansa intiimiharjoittelun historiassa.

Jademunat ovat alun perin olleet käytössä taoismin harjoittajien keskuudessa ja tantrisissa harjoituksissa, joissa niiden tarkoituksena on parantaa intiimialueen verenkiertoa ja auttaa keskittämään ja kontrolloimaan seksuaalista energiaa.

Vaikka et välttämättä seuraisi kuun kiertoa, kokisi suitsukkeiden rikastavan elämääsi tai välittäisi tantrisista opetuksista, voit silti käyttää näitä kauniita kiviä tavallisten geishakuulien tapaan. Niiden sileä pinta ja kiven luonnollinen paino tarjoavat sopivasti haastetta treeniin.

Ruusukvartsinen La Gemmes Yoni Egg on esimerkiksi aivan huikean kaunis, eikä siitä ainakaan ole mitään haittaa, että heleän ruusukvartsin uskotaan symboloivan universaalia rakkautta ja tuovan iloa elämääsi. Tätä mallia on saatavilla 3 eri koossa, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Jademuna, joka pesii kultaglitterin keskellä

Lantionpohjan harjoittaja - jännittävä vaihtoehto

Jos haluat olla sataprosenttisen varma siitä, että teet harjoitukset oikein ja haluat lisämotivaatiota treenaamiseen, sinun kannattaa hankkia lantionpohjan harjoittaja.

Se on kuin oma elektroninen personal trainerisi, joka ohjaa sinua sovelluksen avulla kohti timmiä lantionpohjaa.

Parhaat lantionpohjan harjoittajat

Tässä on meidän kolme suosikkiamme, joilla treenaaminen käy todella näppärästi.

OhMiBod Lovelife Krush

Palkittu OhMiBod Lovelife Krush on varustettu sisäänrakennetulla sensorilla, joka mittaa lihasten puristusvoimaa ja tekee sen perusteella sinulle sopivan treeniohjelman. Yhdistät sen ilmaiseen TASL (The Art of Science and Love) -sovellukseen, josta löydät sekä harjoitusohjelmia että tuhmempia aktiviteetteja.

We-Vibe Bloom

We-Vibe Bloomin mukana tulee kolme vaihdettavaa painoa, joten voit aloittaa kevyesti ja lisätä vastusta asteittain. Lisäksi pääset nauttimaan kiihottavista värinöistä, joita ohjaat ilmaisen We-Connect -sovelluksen kautta.

Elvie

Kun otat käyttöösi Elvie-lantionpohjan harjoittajan, saat opastusta joka käänteessä matkatessasi kohti kimmoisia lantionpohjan lihaksia. Palkittu laite ja sen mukana tuleva ilmainen sovellus, Elvie Trainer, näyttävät kehityskulkusi, ja kuinka hyvin teet harjoitukset. Harjoitukset kestävät vain 5 minuuttia, joten ne ovat helposti lähestyttäviä. Sen lisäksi voit mitata puristusvoimaasi ja liikkeitäsi niiden aikana.

Kolme eriväristä lantionpohjan harjoittajaa ja glitteriä violettia taustaa vasten

Ei muuta kuin kokeilemaan!

Toivomme, että annoimme sinulle tarpeeksi sekä inspiraatiota että neuvoja geishakuulien käyttöön, jotta voit treenata lantionpohjasi lihaksiston kultamitalitasolle ja nauttia matkastasi huipulle.

Tutustu laajaan valikoimaamme osoitteessa Sinful.fi, mistä löydät jademunien sekä kiihotinkuulien lisäksi myös muita mielenkiintoisia tuotteita seksuaalisen hyvinvoinnin ja nautinnon edistämiseen.

Viisi eriväristä geishakuulaa ja glitteriä violettia taustaa vasten

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2023 Sinful