Aloittelijan Geishakuulat

Lantionpohjaa harjoittamalla parannat emättimen alueen tuntoherkkyyttä, mikä tarkoittaa myös entistä parempaa seksielämää. Aloittelijan geishakuulat sopivat nimensä mukaisesti ensikertalaisille, jotka eivät ole harjoittaneet lantionpohjan lihaksiaan aiemmin, tai ainakaan käyttäneet siihen geishakuulia. Toki aloittelijakuulia voi käyttää myös jos on kokeneempi, jos kaipaa kevyempää harjoitusta pienemmillä painoilla.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (3)
Ladattava (3)
Matkalukko (1)
Paristokäyttöinen (2)
Sovelluksella ohjattava (3)
Splashproof (2)
Vesitiivis (5)
Vibrating (6)
Materiaali
100 % ruusukvartsi (1)
ABS-muovi (1)
Jade (2)
Muovi (2)
Polystyreeni (1)
Silikoni (26)
Tuotemerkki
Amaysin (5)
baseks (2)
Belladot (1)
Fantasy For Her (1)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
GoGasm (2)
Jade Goddess (1)
Je Joue (2)
Joydivision (1)
kGoal (1)
La Gemmes (2)
Minds of Love (2)
Nalone (1)
OhMiBod (1)
Ovo (1)
Rianne S (1)
Satisfyer (3)
Sinful (6)
Svakom (1)
TensCare (1)
Trinity Vibes (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 43 tuotetta
Olet nähnyt 43 yhteensä 43 tuotteesta

Aloittelijan geishakuulat - koska haluat vahvan lantionpohjan

Miksi lantionpohjaa kannattaa treenata?

Ei ole mikään salaisuus, että fyysinen liike on hyväksi kropalle, ja siksi useimmat meistä pyrkivät harrastamaan säännöllisesti ainakin jonkinlaista liikuntaa. Vaan tiesitkö, että myös lantionpohjan lihaksistoa kannattaisi treenata? Kun treenaat säännöllisesti aloittelijan geishakuulilla, saat terveemmän ja vahvemman lantionpohjan, mikä puolestaan ehkäisee erilaisia ongelmia mm. raskauteen, synnytykseen ja vaihdevuosiin liittyen. Virtsankarkailu lienee useimmille tuttu vaiva, jota esiintyy usein raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Myöhemmin elämässä estrogeenin eritys vähenee, mikä voi johtaa kuiviin limakalvoihin ja haluttomuuteen. Yksi parhaista keinoista ehkäistä näitä vaivoja on lantionpohjasta huolehtiminen, ja siihen saat apua aloittelijan geishakuulista.

Lantionpohjan lihaksistoa vahvistamalla alapään aukkoja on helpompi hallita, jolloin vältät sekä virtsan- että ulosteenkarkailun. Treeni lisää myös lantionpohjan verenkiertoa, mikä tekee emättimestä joustavamman ja kosteamman. Siksi on tärkeää harjoittaa lantionpohjaa koko aikuisiän ajan, sillä silloin vältyt monenlaisilta ongelmilta.

Nauti myös kohonneesta tuntoherkkyydestä

Vahva lantionpohja tuo mukanaan myös muita hyviä puolia, jotka kannattaa ehdottomasti mainita. Lihasten vahvistamisen lisäksi aloittelijan geishakuulilla treenaamisella on tiukentava vaikutus emättimeen, mikä saa penetraation tuntumaan nautinnollisemmalta teille molemmille. Lisäkosteus tekee penetraatiosta myös helpompaa, oli kyse sitten yhdynnästä tai seksilelun käytöstä. Lisääntynyt verenkierto lisää puolestaan tuntoherkkyyttä, mikä edesauttaa orgasmin saamista sekä itsetyydyttäessä että yhdynnän aikana. Toisin sanoen hyödyt ovat moninaiset, joten treenaaminen todellakin kannattaa.

Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, miten päästä alkuun treenauksessa. Miten näitä piilossa olevia lihaksia oikein harjoitetaan? Vastaus on puristusharjoituksilla, eli lantionpohjan lihaksia jännitetään ja rentoutetaan vuoronperään. Ensimmäinen askel on oikeiden lihasten löytäminen, minkä jälkeen itse harjoitukset eivät ole lainkaan vaikeita. Lisätehoa niihin saa aloittelijan geishakuulilla, joista kerromme lisää seuraavassa kappaleessa. Voit myös lukea ohjeet lantionpohjan treenaukseen blogipostauksestamme nimeltä Lantionpohja - Ultimaattinen opas.

Aloittelijan geishakuulat ovat helppokäyttöisiä

Kenties geishakuulat ovat sinulle jo ennestään tuttuja, mutta et ole kuitenkaan koskaan kokeillut niitä ja siksi kaipaat tietoa niiden käytöstä. Kuulista löytyy monenlaisia versioita, mutta jos olet ensimmäistä kertaa asialla, kannattaa ehdottomasti hankkia aloittelijan geishakuulat. Käytännössä jokaiselta geishakuulia valmistavalta seksilelumerkiltä löytyy myös aloittelijoille valmistettuja versioita. Esimerkkinä vaikkapa Baseks tai Je Joue, jotka valmistavat suosittuja kuulia sekä geishakuulasettejä. Aloittelijan geishakuulille on tyypillistä vähän suurempi koko ja kevyempi paino, sillä silloin niitä on helpompaa pitää sisällä, eikä treeni ole niin vaativaa.

Geishakuulat viedään emättimen sisälle, missä ne pysyvät lihaksia jännittämällä. Mitä pienemmistä ja painavammista kuulista on kyse, sitä enemmän lihakset joutuvat työskentelemään pitääkseen ne sisällä. Jos aloitat liian vaativilla kuulilla, et saa niitä pidettyä sisällä lainkaan, mikä tekee harjoittelusta mahdotonta. Valitse siksi alkuun helpompi treeniväline ja siirry vaativampaan sitten kun vartalosi on siihen valmis.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi