Helmistringit

Les strings avec perles sont généralement un type de string orné d'un fil de perles. Ce fil peut être placé à l'avant au niveau de la vulve, soit être à la fois à l'avant et à l'arrière du string. Trouvez vite celui que vous préférez en explorant notre sélection.

Helmistringit – haluatko antaa alusvaatevalikoimallesi uutta eloa?

Mitä ovat helmistringit?

Jos rakastat tuntea olosi seksikkääksi, mutta tavallisista tangoista ja stringeistä on tullut jo arkipäiväisiä, helmistringit ovat seuraava askel. Helmistringien ei ole tarkoitus olla pelkästään koristeellisia, vaan myös vietteleviä. Lisäksi alushousuilla on kiihottava vaikutus, sillä häpyhuulien välistä kulkeva helminauha stimuloi klitorista käytön aikana.

Haarattomat pikkuhousut, joiden helmet liukuvat paljasta ihoa vasten, tuntuvat kutkuttavan jännittäviltä yllä, ja tunne voi johtaa kiihottavaan esileikkiin tai inspiroida stimuloivaan sooloillanviettoon. Voit luoda näyttävän kokonaisuuden yhdistämällä helmistringeihin helmikorvakorut tai elegantin helmikaulanauhan. Voit myös valita luonnollisemman ilmeen ja pukea yllesi pelkät helmistringit. Muuta ei tarvita!

Kaksi yhdessä -ratkaisu, jossa yhdistyvät seksikkäät alusvaatteet ja stimulaatio, on myös loistava lahja kumppanillesi siinä tapauksessa, että helmialushousut eivät ole sinun juttusi, mutta haluaisit mieluusti ihastella niitä hieman kauempaa. Kuvittele, kuinka kiihottavaa esileikkiä voit harrastaa kumppanisi kanssa koskematta häneen ja miten kiihkeään yöhön leikki voi johtaa.

Mitä helmi stringit tekevät?

Seksikkäät alushousut ovat useimpien mieleen. Se, millainen malli sopii juuri sinulle, on kuitenkin yksilöllistä. Saatat tuntea itsesi viehättävämmäksi hipstereissä, tai sitten kauniit helmi stringit innostavat sinut tanssimaan eroottisesti peilin edessä? Oli makusi millainen tahansa, voi koristella häpyalueen monella eri tavalla. Helmipikkuhousuja hankkiessasi on kuitenkin tärkeää päättää, haluatko yhden vai kaksi helminauhaa. Molemmat mallit ovat haarattomia, joten sinun ei tarvitse riisua kauniita alushousuja leikkiessäsi lakanoiden välissä kumppanisi kanssa.

Johtavat helmi stringejä valmistavat tuotemerkit ovat NORTIE ja Cottelli Collection. Brändit tarjoavat erimallisia helmi stringejä, jotka sopivat eri makuihin. Se, haluatko helmien kulkevan häpyhuulien vierestä vai välistä, on makuasia. Jos valitset helmi stringit, joissa on yksittäinen helminauha, voit tuntea helmien stimuloivan klitoriksen päätä liikkuessasi. Toiset pitävät eniten yksittäisestä helmirivistä, toiset taas kokevat kahden helminauhan stimuloivan enemmän. Kun stringeissä on kaksi helmiketjua, voit viedä molemmat häpyhuulien väliin siten, että klitoris jää ketjujen väliin. Jokainen liikahduksesi saa helmet pyörimään stimuloiden klitorista molemmilta puolilta.

Fantasia helmialushousuista

Kuvittele, että kumppanisi näkee sinut ensimmäistä kertaa uusissa helmistringeissäsi. Ensimmäinen asia, jonka hän näkee, on lähes alaston vartalosi, jonka intiimejä osia peittävät vain pienet helmet. Mitä lähemmin hän tutkii vartaloasi, sitä enemmän hän yllättyy.

Pieni, elegantti helminauha sijaitsee juuri siinä kohdassa, missä alushousujen haarakiila yleensä on. Viimeistään tässä vaiheessa olet saanut hänen jakamattoman huomionsa! Helmialushousut tuovat tyyliisi leikkisyyttä, ja kumppanisi on tultava lähemmäs tutkiakseen, miten nämä erikoiset pikkuhousut oikein toimivat.

Stringit ovat viettelevän näköiset jo sellaisenaan, ja saatavilla on paljon erilaisia malleja, muotoja ja kokoja. Helmialushousujen design on kuitenkin ylellisempi ja sopii hetkiin, jolloin haluat pukeutua hieman tavallista seksikkäämmin. Luo lumoava iltalook yhdistämällä pikkuhousut korkokenkiin ja chemiseen, tai jos arki on liian kiireistä suureen muodonmuutokseen, et tarvitse muuta kuin tyylikkäät helmialushousut näyttääksesi upealta.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi