TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bathmate Hydromax7 Wide Boy var 1

Bathmate Hydromax7 Wide Boy

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

109,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV
Sinful Penisrengassetti 3 kpl
11,99 €
Sis. ALV
Bathmate Control Viivästysvoide 7 ml
19,99 €
Sis. ALV
Bathmate HydroVibe Lisäosa Penispumppuun
54,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Haluatko peniksen ympärysmitan laajennusta koko rahalla? Siinä tapauksessa Bathmate Hydromax7 Wide Boy on oikea hankinta.

Peniksen laajentamisen suhteen ympärysmittaa on helpompi kasvattaa kuin pituutta, ja siksi monet kokevat, että he kasvavat ulos omasta penispumpustaan ilman että saavat kaikkea irti sen pituudesta. Juuri tähän ongelmaan Wide Boy on aivan erinomainen ratkaisu, sillä siinä on enemmän tilaa kasvaa leveyttä.

Hydromax-pumput toimivat veden avulla, jolloin pumpun sisään muodostuva alipaine ja veden aiheuttama paine yhdistyvät saaden aikaan väliaikaisesti kookkaamman peniksen.

Näin käytät Bathmate Hydromax7 Wide Boy -penispumppua: - Varmista, että pehmeä rengas pumpun alaosassa on tiiviisti kiinni pumpussa. - Lukitse pumpun päässä oleva pieni harmaa venttiili kiinni-asentoon ja täytä pumppu vedellä. - Rentoudu suihkun alla ja aseta pumppu peniksesi ympärille tiiviisti vartaloasi vasten. - Pidä pumppua siten, että se osoittaa yläviistoon, vapauta päässä oleva venttiili ja aloita pumppaaminen. - Pumppaa kunnes pumpun tyven musta osa on painunut kokonaan kasaan etkä voi enää pumpata. - Saadaksesi parhaan tuloksen vapauta paine pumpusta parin minuutin kuluttua ja toista operaatio alusta alkaen 2-3 kertaa 10-15 minuutin aikana.

Huomioithan, ettei penispumpun avulla ole mahdollista suurentaa penistä pysyvästi, mutta jos käytät sitä usein esim. ennen seksiä, tulokset ovat hyvät. Monet miehet kokevat penispumpun käytön parantavan heidän kokemaansa nautintoa itsetyydytyksen ja seksin aikana.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful