Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bathmate Hydromax9 Penispumppu var 1

Yhteenveto

Koe kookkaampi erektio Bathmate Hydromax9 -penispumpun avulla, joka perustuu hydroteknologiaan.

Hydromax9 muodostaa alipaineen peniksen ympärille veden avulla. Hydromax on erityisen tehokas varrattuna muihin Bathmate-pumppuihin, sillä sen sisälle syntyy 35 % suurempi alipaine, joten saat entistäkin parempia tuloksia, vieläpä nopeammin!

Hydromax9 -pumpun käyttömukavuutta on parannettu, jolloin peniksen tyveen ja kiveksiin kohdistuu vähemmän painetta. Läpinäkyvän pumppuosan ansiosta voit seurata erektiosi kasvua.

Bathmate Hydromax9:ssä on uutena ominaisuutena kierremekanismi, jonka avulla pumppua voi kiertää 360 astetta ja sitä voi kallistaa, jolloin sen teho on optimaalinen käyttäessäsi sitä suihkussa.

Näin käytät Bathmate Hydromax9 -penispumppua:

- Varmista, että pehmeä rengas pumpun alaosassa on tiiviisti kiinni pumpussa. - Lukitse pumpun päässä oleva pieni harmaa venttiili kiinni-asentoon ja täytä pumppu vedellä. - Rentoudu suihkun alla ja aseta pumppu peniksesi ympärille. - Pidä pumppua siten, että se osoittaa yläviistoon, vapauta päässä oleva venttiili ja aloita pumppaaminen. - Pumppaa kunnes pumpun tyven musta osa on painunut kokonaan kasaan etkä voi enää pumpata. - Saadaksesi parhaan tuloksen vapauta paine pumpusta parin minuutin kuluttua ja toista operaatio alusta alkaen 2-3 kertaa 10-15 minuutin aikana.

Huomioithan, ettei penispumpun avulla ole mahdollista suurentaa penistä pysyvästi, mutta jos käytät sitä usein esim. ennen seksiä, tulokset ovat hyvät. Monet miehet kokevat penispumpun käytön parantavan heidän kokemaansa nautintoa itsetyydytyksen ja seksin aikana.

TuotemerkkiBathmate
Tuotteen paino (g)459
Sisäsyvyys (cm)29.2
Sisähalkaisija (cm)20.2
Ensisijainen materiaaliPC (polykarbonaatti)
VäriPunainen
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliSaksa, Ranska, Venäjä, Kiina, Portugali, Espanja, Japani, Englanti, Italia
SKU13550
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Bathmate hydromax 9
Timo vuolle - 3. jan. 2022
Muutaman käyttökerran jälkeen huomaan jo eron penikseni paksuudessa ja,pituudessa. Tuntoherkkyys peniksessä kasvaa ja mikä tunne kun otat bathmaten pois , kuinka paksu kullini onkaan.
Huippupumppu halvalla!
www - 8. may. 2019
Veden kanssa käytettävä pumppu, joka laajentaa penistä, mutta kerryttää ihon alaista kudosnestettä tehoonsa nähden maltillisesti (illan pumppailussa kertynyt kudosneste on aamuksi kadonnut). Tavallinen, ilman vettä käytettävä pumppu kerää nestettä paljon enemmän. Pumpussa on jonkin verran tekniikkaa, mutta käytön oppii äkkiä. Uskomaton tarjous! Sopii vähän isommalle penikselle. Pumpun rekisteröinti kahden vuoden takuun vuoksi onnistui, joten vaikka huokea, niin aito.
Bathmate Hydromax x40 penispumppu
Taipunut - 6. aug. 2013
Hyvä ja vakaa laatu. Tarvitaan vain vähän kärsivällisyyttä tottua uuteen venttiilijärjestelmään, joka ottaa helposti ilmaa, jos se ei ole oikeassa asennossa, sekä löysän renkaan käyttö, jonka on oltava kunnolla paikoillaan, jotta se ei myöskään ota ilmaa. Kun olet oppinut sen, se toimii loistavasti.
0
Se itse asiassa toimii
Naturistit - 4. feb. 2015
Luettuani tietoa päätin valita tämän. Käytin Herculeksesta jonkin aikaa, mutta olen löytänyt tästä enemmän hyötyä - se on mukavampi. Tämä on helppokäyttöinen, mutta sitä on testattava muutaman kerran ennen kuin tekniikka on hallussa. Negatiivinen puoli, jos sellaista on, on, että tulet helposti kipeäksi, mutta muista voidella öljyllä tai kosteusvoiteella jälkeen päin. Kokemukseni on, että täytyy olla uskomattoman kurinalainen eikä luovuttaa muutaman viikon kuluttua. Hyvät 6 kuukauden rutiinit, jotka minulla nyt on, ovat tuottaneet aivan uskomattomia tuloksia. Siksi käytän sitä. Suosittelen tätä pumppua todella.
0
Niille, jotka ovat yli 22
Peter Gischen - 25. aug. 2017
Kaikki Bathmates ovat kestäviä, hyvin toimivia ja luultavasti yksi markkinoiden parhaista pumpuista. Bathamate Hydromaz X40 on niille, jotka ovat jo isoja. Jos keskipituus on esim. 15-16 cm, aloita Herculesista. Hydromax X40 edellyttää, että on jo yli 22 cm ja omaa huomattavan ympärysmitan. Se on helppokäyttöinen, vaikka itse pidänkin parempana Bathmatea, jossa vesi työnnetään ulos kumirakon avulla. Luulen, että jotkut eivät tiedä, että Bathmatea voi käyttää ilman vettä, jos makaa selällään esimerkiksi sängyssä, ja käyttää vesipohjaista liukastetta. Aloittelijoille riippumatta siitä, kuinka varustautunut on: Ota aluksi rauhallisesti. Älä liioittele sitä, älä työnnä niin, että sattuu. Sen pitäisi tuntua mukavalta, ei kipeältä. Muuten ihoon ja virtsaputken suulle voi tulla venymiä. Yhden vuoden säännöllisellä järkevällä käytöllä kasvaa noin 2,5 cm. Riippuu varmaan vähän iästä. Älä myöskään unohda odottaa 24 tuntia jokaisen istunnon jälkeen. Joo!
0
Pidentäjästä suihkuksi!
Mr Magoo - 11. jul. 2017
Omistettuani tämän nyt muutaman viikon ajan sanon vain OSTA! Olen ollut pidentäjä ennenkin ja vaikka olenkin reilusti keskitason yläpuolella, olen aina toivonut, että voisin olla suihku. Varsinkin kun näkee, kuinka naiset aina katsovat miesten pullistumia päivittäin eri tilanteissa. Näiden viikkojen aikana olen muuttunut pidentäjästä ja kaikesta siihen sisältyvästä suihkuksi. Se on pidempi ja täyteläisempi velttona, suurempi pää ja täydessä erektiossa, kuitenkin huomaa todella eron siinä, mitä pumppu on tehnyt minulle sekä pituuden että leveyden suhteen! Täydennetään tänään Bathmates jelqing -voiteella ja on pian päivitettävä X50:een!
0

Bathmate Hydromax9 Penispumppu

Valitse Väri
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Penisrengassetti 3 kpl
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
103,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful