Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Bed Restraint Setti var 1

obaie Bed Restraint Setti

3 HINTAAN 60 €
31,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mikä tahansa sänky muuttuu kinkyn valtakunnan alttariksi, kun käytössä on obaien sänkysidontasetti, joka kahlitsee alistuvan osapuolen täysin dominoivan osapuolen määräysvallan armoille.

Settiin kuuluu vyö, pehmeät rannekahleet ja nilkkakahleet sekä niihin kiinnitettävät remmit. Kaikki osat ovat helposti säädettävissä täydellisen istuviksi. Jokaisessa kahleessa on hakasilla kiinnitettävä säädettävä remmi, jonka voi sitoa kiinni sängyn päätyyn tai runkoon.

Vyötärölle sidottavassa vyössä on kaksi kiinnitysrengasta sen molemmin puolin. Mukana tuleva sänkyremmi kuljetetaan patjan alitse ja kytketään renkaisiin vyön sivuilla. Sänkyremmiä voi säätää jopa 520 cm:n mittaiseksi ja se pitää subin visusti sidottuna vuoteeseen nautinnollisen tuhmia toimenpiteitä varten.

Ottakaa mukaan myös silmänaamio ja flogger-piiska (hankittava erikseen) lisäämään aisteja kutkuttavia kinkyjä vivahteita leikkeihinne.

Tuotemerkkiobaie
Tuotteen paino (g)640
Kokonaispituus (cm)520
Ympärysmitta (cm)28
Joustava ympärysmittaEi
Ensisijainen materiaaliPolypropeeni
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliTanska, Englanti, Norja, Ruotsi, Suomi, Ranska, Saksa, Hollanti
SKU23651
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mahtava
Hesus - 29. jul. 2023
Aivan uskomattoman ihana lisä parisuhteen piristämiseen:) todella miellyttävää materiaalia ja säätöjä+vaihdeltavuutta löytyy paljon. Tähän hintaan ehdottomasti 5/5 tuote;)
Sitomishärpäkkeet
liisa - 31. mar. 2022
On erittäin hyvät käytännössä. Ainoa huono puoli on että tuotteen asettelu patjan väliin on monimutkainen. Tähän tuotteeseen voisi lisätä ohjeet, jotta asiakkaat tietäisi miten asetella osat yhteen.
Hyvä ostos
Noora - 5. nov. 2021
Tällä sai kyllä rahoille vastinetta, pitää hyvin ja on helppo käyttää.
Uskomattoman hyvä!
Sander - 12. jul. 2021
Voin todella suositella tätä, se todella maustaa seksielämää! Erittäin helppokäyttöinen, voit myös tehdä tällä paljon erilaisia asioita
0
Mahdollistaa paljon vaihtelua yksinkertaisessa paketissa - sopii erinomaisesti aloittelijoille.
Anonymous - 10. nov. 2021
Materiaali saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa hieman halvalta, mutta se vaikuttaa kestävältä ja käytännölliseltä. Käsi- ja nilkkahihnat ovat miellyttävän pehmeät ja helppokäyttöiset, ja niistä on yllättävän hankala päästä irti, jos kumppani on uhmakas :) - Vyötäröhihnasta en ollut yhtä innostunut, koska se ei ole kovin mukava käyttää, mutta toimii hyvin esim. toimistotuolin ympärille venytettynä kiinnityspisteinä siellä sen sijaan. Ja se on ehkä suurin etu tässä: monipuolisuus. Hihnat voi kiinnittää nopeasti ja helposti sängyn alla oleviin lankkuihin tai jalkoihin tai muihin huonekaluihin (protip: IKEAn runkopatjoissa on mukavat pienet "hyllyt", joihin sängyn jalat kiinnitetään ja joissa hihnat voivat olla huomaamattomasti kunnes niitä tarvitaan).
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvää laatua kohtuulliseen hintaan!
Anonymous - 11. apr. 2021
Yllätyin siitä, kuinka tukeva se todella oli niin kohtuulliseen hintaan! Pehmeä ja mukava käyttää, mutta mahdoton saada pois. Kiinnikkeet ovat hieman pienet, mutta silti riittävän kestävät. Kaikki hihnat tarjoavat runsaasti vaihtelua!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suuri aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Sopii erinomaisesti aloittelijoille, voidaan käyttää usealla eri tavalla.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä ja halpa
Anonymous - 13. mar. 2024
Sarja on enemmän tai vähemmän täydellinen aloittelijalle. Materiaali vaikuttaa hinnasta huolimatta kestävältä, ja hihansuut ovat erittäin mukavat käyttää (toisin kuin olin kuvitellut). Pidän myös todella paljon siitä, että hihansuut voidaan yhdistää ja käyttää yksinään ilman hihnoja. Ainoa asia, joka oli hieman hankalaa, oli selvittää, mihin kaikki hihnat kuuluvat, mutta saimme sen lopulta selville! Toivon silti, että mukana olisi ollut pieni käyttöohje, jotta koko prosessi olisi ollut hieman nopeampi. Toinen plussa on se, että sarjaa voi myöhemmin laajentaa uusilla naamareilla esim. nahasta tai muunlaisista kiinnikkeistä ilman, että kaikkea tarvitsee vaihtaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Todella hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä laatu ja mukava, olisi halunnut kunnon silmukan toiselle puolelle, jotta sen voisi luultavasti vain vetää sängyn jalan ympärille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
hyvä aloittelijoille
Anonymous - 8. jun. 2022
tai niille, jotka ovat kärsimättömiä
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful