Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pump Worx Pro-Gauge Penispumppu var 1

Pump Worx Pro-Gauge Penispumppu

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Penisrengassetti 3 kpl
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
45,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko erektion, joka vastaa viriiliyttäsi? Pump Worx Pro-Gauge Penispumpun avulla saat unelmiesi erektion.

Pumppu antaa sinulle tuloksia nopeasti. Voit seurata peniksen kasvua läpinäkyvän sylinterin kautta. Pumpun päässä oleva pehmeä holkki varmistaa sen, että pumppu asettuu tiiviisti paikalleen ja sen sisälle pääsee muodostumaan alipaine.

Alipainetta on helppo säätää pistoolikahvan ja painemittarin avulla. Saavutettuasi haluamasi tuloksen, voit tasata alipaineen nopeasti Quick Release -toiminnon avulla. Pumppu suurentaa penistä väliaikaisesti, joten nauti lopputuloksesta yksin tai hemmottele sillä kumppaniasi.

Pump Worx Pro-Gauge Penispumppu on valmistettu ABS-muovista ja silikonista. Sylinterin kokonaispituus on 23 cm ja sen sisähalkaisija on enintään 5,3 cm.

TuotemerkkiPump Worx
MukanaPenisrengas
Kokonaispituus (cm)23
Sisäsyvyys (cm)19
Halkaisija (cm)6
Sisähalkaisija (cm)5.3
Joustava sisähalkaisijaKyllä
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriKirkas
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU21351
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
OK pumppu
The autodidact - 15. may. 2021
Pumpun pohjassa oleva tiiviste menee hieman liian syvälle sylinteriin, joten peniksen tyveen ei kohdistu alipainetta eikä se suurene. Rengas tiivistää hyvin, jos peniksen varren karvat on ajeltu, penis on helppo sovittaa pumppuun ja se on helppo poistaa. Manometri on huono, ei toimi - ei toimi... Itse pumppu on helppokäyttöinen ja pitää alipaineen hyvin. Etuna on, että sylinteri on jaettu senttimetreihin.
0
Arvosana 5
Kenneth Bengtsson - 23. sep. 2020
Aivan ihana pumppu. Antaa erittäin selkeän ja vahvan paineen, josta seisokkini on selvä todiste. Minulla seisoo hyvin normaaleissa tilanteissa, mutta halusin kokeilla, voiko pumppu tehdä erektiostani isomman. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin täysin myyty. Yllätyin tuloksesta. Erittäin positiivinen oli ihoa vasten oleva tiiviste. Pidin täysin tiukkana koko harjoitukseni ajan, joka kesti noin 15 minuuttia. Varoitus on perusteltu. Pumppu luo voimakkaan alipaineen, joten ota rauhallisesti ja tarkista mukana tulevalla painemittarilla, että peniksestä tuntuu hyvältä, ja niin tulee tapahtumaan. Todella hyvä valinta..
0
Erittäin tyytyväinen asiakas
Kenneth in Lund - 23. sep. 2020
Aivan fantastinen tuote. Erittäin tyytyväinen tulokseen. Sain upean seisokin. Suuri etu on tiiviste, joka antaa hyvän alipaineen. Muista, että se luo voimakkaan negatiivisen paineen. Suosittele sitä kaikille, jotka haluavat kokeilla pumppua. Minulla seisoo hyvin normaaleissa tapauksissa, mutta halusin nähdä mitä se voisi tehdä penikselleni. Oli vaikuttunut kuinka suuri se voi olla.
0
Arviointi
Gunnar Sääf - 27. jun. 2019
Fantastinen pumppu. Saa minut todella kovaksi ja tekee naiseni niin onnelliseksi. Olen suositellut Sinfulia sekä mies- että naisystävilleni. Todella tyytyväinen!
0
reseptipumppu
Bjarne - 9. sep. 2020
Kumikahle on liian kapea - leikkaa se kahtia ja se toimii. Paineentasauspainike on erittäin epävakaa. Hyvä painemittarilla.
0
Se ei ole hyvä
Anonymous - 3. feb. 2022
Pumppu on epämukava käyttää, ja se työntää esinahan aivan liian kauas taaksepäin. Raha menee hukkaan
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Voi hyvänen aika
Anonymous - 13. mar. 2024
Pumppu yllätti meidät molemmat ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Saat melko paljon isomman melko heti käytön jälkeen. Yhdessä penisrenkaan kanssa nautinto nousee uudelle tasolle.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful