Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sex & Mischief Sänkysidontasetti var 1

Sex & Mischief Sänkysidontasetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kiinnostavatko bondage-leikit omassa sängyssäsi? Sex & Mischief Sänkysidontasetti tarjoaa mahdollisuuden muuttaa sänkysi upeaksi bondage-näyttämöksi.

Settiä voi käyttää kaiken kokoisissa sängyissä, ja sen avulla voit sitoa kumppanisi koko vartalon, sillä pakkauksessa on kahleet sekä ranteille että nilkoille.

Setti sisältää pitkän remmin, joka asetetaan patjan alle (tai esimerkiksi tuolin tai sohvan alle). Remmissä on kiinni neljä kahleisiin kytkeytyvää remmiä. Kaksi remmeistä voi myös irrottaa, jos haluat käyttää vain kahta niistä kerrallaan. Kaikki remmit ovat säädettäviä, joten voit kiristää ne juuri sopivaan pituuteen.

Itse kahleet on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja siksi ne sopivat myös ensimmäistä kertaa bondagea kokeileville. Setti on osa Sex & Mischiefin erityisesti aloittelijoille suunniteltua tuotesarjaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Röyhkeä ja herkullinen laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
"Aloittelevana orjuuden käyttäjänä tämä sarja on todella mukava työskennellä. Se on helppo asentaa patjojen alle, ja hihnoja voi sitten säätää yhtä helposti myös liikkeellä ollessaan :) " "Linkit" on tehty pehmeästä materiaalista, joten ne eivät jätä jälkiä. Se sulkeutuu tarranauhalla, joka itse asiassa pitää yllättävän hyvin kiinni, vaikka yrittäisi irrottaa :) Kaiken kaikkiaan erittäin mukava setti tähän hintaan ja aloittelijoille, joten voin vain antaa sille lämpimät suositukseni. "
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hauska ja houkutteleva uusi lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
"Pidän todella tästä orjuuden muodosta. Se on erittäin helppo asentaa ja käyttää käytännössä. Hihnat ovat säädettävissä, mikä on mukavaa, joten voit valita, kuinka paljon tai vähemmän liikkuvuutta kumppanillesi annetaan aika ajoin. Materiaali on todella mukavaa ja pehmeää. Poikaystäväni ja minä olemme itse aloittelijoita bondageen, ja suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta kaikille, jotka haluaisivat uutta puhtia makuuhuoneeseen."
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hauska lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Uusi leikkimuoto. Se mahtuu helposti sängyn alle. Toimii erittäin hyvin ja on helppo käyttää, ja hihnat on helppo säätää. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Täydellinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Yllättävän hyvä tähän hintaan. Erittäin helppo asentaa ja käyttää, jopa aloittelijoille. Niitä on mukava käyttää, jopa pitkiä aikoja, eikä kannata pelätä vetää liian kovaa - ne kestävät paljon. Ainoa huono puoli on, että vaihtoehdot ovat hieman rajalliset, kun sänky on 210x180.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rakastan sitä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän setin lahjaksi poikaystävälleni, ja hän piti siitä todella paljon (ja niin pidin minäkin ;))! Laatu on hyvä, kangas on pehmeää ja ihanaa käyttää. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
hyvä ja edullinen tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
En ole vielä kokeillut sitä, mutta laatu vaikuttaa hyvältä ja se on helppo koota. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan sitä. Hihnoja on helppo ja mukava käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Yksinkertainen ja röyhkeä.
Anonymous - 13. mar. 2024
"Se oli helppo ja vaivaton asentaa. Se, että sarjaa voidaan muokata (kiristää) niin paljon, tekee siitä uskomattoman joustavan, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa. Vaikutus oli mahtava, kun hän huomasi, mitä taloon oli saapunut. Tästä tulee "lelu", jota käytetään paljon tulevaisuudessa. Kuten muutkin ovat kirjoittaneet, se on kiva setti alkuun. Ainoa miinus on, että käsiraudat olisivat voineet olla hieman vakaammat. Hintaansa nähden erittäin hyvä tuote."
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rohkea, kestävä ja herkullinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Sarja on unelmien täyttymys kaikille, jotka haluavat aloittaa lempeällä orjuudella. Setti on helppo kiinnittää sänkyyn ja se voidaan helposti piilottaa, jotta vieraat eivät löydä mitään. Käsien ja jalkojen ympärille sidottavat hihnat ovat mukavat käyttää ja niitä voi halutessaan kiristää. Voit siis valita, haluatko, että kumppanisi voi liikkua hieman vai haluatko, että hän on täysin sidottuna sänkyyn, jolloin hän on täysin vallassasi. Suosittelen ehdottomasti tätä sarjaa kaikille, jotka ovat uusia bondagea ja haluavat kokeilla jotain uutta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras kokeilemamme pakkaus
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on paras bondage-sarja, jota vaimoni ja minä olemme kokeilleet. Se on tarpeeksi kestävä, jotta voimme nauttia siitä monta vuotta, ja se on edullinen tähän hintaan. Käsiraudat ovat pehmeät ja mukavat käyttää, vaikka asiat menisivätkin hieman villiin suuntaan. Pidämme sarjaa mieluiten sängyn alla valmiina, ilman että ihmiset voivat huomata sitä selvästi. Setti on jo nyt antanut meille monia kiihottavia yhteisiä hetkiä, joissa olemme uppoutuneet toisiimme - ja olen varma, että näitä hetkiä tulee vielä paljon lisää tulevaisuudessa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä yllätys
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä sarja kaikille, jotka haluavat kokeilla lelujen sitomista. Ostin sen yllätykseksi poikaystävälleni ja se meni todella hyvin perille :) Itse asiassa siitä on tullut makuuhuoneemme must-have ja käytämme sitä usein. Se on aivan täydellinen tuhmiin leikkeihimme, joissa hän ottaa ohjat käsiinsä. Lämmin suositus minulta :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful