TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Paristot Seksileluille

Kun leluistanne on puhti poissa, löydätte uudet paristot seksileluille täältä. Suosittelemme poistamaan paristot laitteista silloin, kun laitetta ei käytetä. Näin toimimalla pidennätte paristojen käyttöikää.

Täältä löydät paristot seksileluille kuin seksileluille

Huomaamaton mutta tarpeellinen

Kun olet ostamassa unelmiesi seksilelua, paristot ovat varmasti viimeinen asia mikä sinulla on mielessäsi. Mutta kannattaa varata aikaa niidenkin pohtimiseen, koska silloin et jää kuivin suin, kun on aika nauttia uudesta laitteestasi. Monien seksilelujen mukana tulee pieni määrä tuotteeseen sopivia virtalähteitä jo valmiiksi, jolloin voit päästä heti alkuun uuden kiihottavan leikkikaverisi kanssa. Mutta mitä jos ostaisitkin niitä kerralla tarpeeksi siltä varalta, että leikkihetkistä tulee osa usein toistuvaa nautinnollista rutiinia? Sillä sehän on tietenkin jokaisen uuden lelun tavoite.

On myös hyvä muistaa ottaa paristot seksileluille mukaan kun lähdet matkalle. Paristokäyttöiset seksilelut ovatkin ladattavia serkkujaan huomaamattomampia, kun jaat esimerkiksi hotellihuoneen tai opiskelija-asunnon muiden kanssa. Pattereiden vaihtaminen käy näppärästi, nopeasti ja huomaamattomasti, kun haluat ottaa hieman omaa aikaa, mutta seksilelun jättäminen laturiin pitkäksi aikaa huomaamattomasti voi olla haasteellista.

Löydät latausjohdot ja paristot seksileluille meiltä

Seksilelut ovat omiaan tuomaan elämään nautintoa, vähentämään stressiä ja lisäämään seksuaalista itsetuntoa, joten vastapalveluksena vähintä mitä voit tehdä on pitää huolta siitä, että lelusi ovat hyvin ravittuja. Näin ne ovat aina käyttövalmiina, kun mielesi tekee tuhmaa hemmottelua joko yksin tai kumppanin kanssa.

Olemme koonneet tälle sivulle valikoimastamme löytyvät latausjohdot sekä paristot seksileluille. Löydät varmasti patterit, jotka sopivat juuri sinun lelullesi, ja jos ladattavan suosikkilelusi laturijohto häviää tai menee rikki, uutta kannattaa etsiä tästä kategoriasta. On tärkeää, että valitset tuotteelle oikeanlaisen virtalähteen, jotta se toimii ja pysyy käyttökunnossa pitkään.

Seksilelun mukana tulevissa käyttöohjeissa kerrotaan usein yksityiskohtaisesti kuinka patterit tulee asentaa ja minkä tyyppiset niiden pitää ylipäänsä olla, jotta ne sopivat lelulle. Näitä ohjeita kannattaa noudattaa huolellisesti, jotta seksilelusi toimisi mahdollisimman hyvin ja kestäisi käyttöä pitkään. Jos ohjeet ovat hukassa tai sinulla on jotain kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muista säilyttää ja hävittää paristot oikein

On hyvä muistaa, että patterien käyttöikä pitenee huomattavasti, kun poistat ne seksilelusta silloin kun lelu ei ole käytössä. Näin nautintosi saa myös jatkua pidempään ennen kuin sinun tarvitsee vaihtaa uudet paristot seksileluille. Niillä on myös parasta ennen -päivämäärä, jonka jälkeen niiden teho saattaa olla vähäisempi, vaikka ne olisivatkin aivan käyttämättömät. Myymme tällä sivulla laadukkaita ja kestäviä pattereita, mutta jos olet säilyttänyt niitä pitkään, on hyvä tarkistaa ovatko ne vanhentuneet.

Paristoja käytettäessä myös hävittämisen kanssa tulee olla tarkkana. Niitä ei tule koskaan laittaa sekäjätteeseen tai muun jätteen sekaan, vaan niille varta vasten varattuun keräyspisteeseen, joita löytyy kaikista tämän tyyppisiä tuotteita myyvistä kaupoista ja kioskeista. Tulipaloriskin välttämiseksi suojaa litiumparistojen ja -akkujen virtanavat teippaamalla ennen kierrätystä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien valikoimastamme löytyviä tuotteita tai haluat neuvoja siihen, kuinka löytää juuri oikeanlaiset paristot seksileluille, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme neuvoja ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful