Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Bullet-vibraattoreita ja vaahtokarkkeja vaaleanpunaista taustaa vastenBullet-vibraattoreita ja vaahtokarkkeja vaaleanpunaista taustaa vasten
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:25/01/2022

Halvat seksilelut – Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Seksileluja on saatavilla kaikissa hintaluokissa, ja aloittelijat valitsevat yleensä edullisimman vaihtoehdon. Se on täysin ymmärrettävää!

Halpojen seksilelujen etuna on, että ne mahdollistavat uusien juttujen kokeilemisen ilman että budjettisi natisee liitoksissaan. Tähän blogiin valitsemiemme lelujen hinnat ovat noin 5–25 euroa.

Käyttämällä muutaman kolikon erilaisiin halpoihin seksileluihin voit saada helposti selville, mikä sopii sinulle ja minkä tyyppisiin leluihin ja laitteisiin sinun kannattaa mahdollisesti sijoittaa enemmän.

Halpoja ja hyvälaatuisia seksileluja ei ole vaikea löytää. Joitain asioita on kuitenkin hyvä pitää mielessä, kun lähdet ostoksille, ja näistä kerromme lisää myöhemmin tässä blogissa.

Ihan ensimmäiseksi on syytä korostaa, että seksilelun hinnalla ei ole vaikutusta orgasmien määrään: halpa seksilelu ei siis tarkoita vähemmän kliimakseja.

Halpoja seksileluja kannattaa ajatella vähän samaan tapaan kuin irtokarkkeja: voit maistella muutaman jokaista laatua pikkurahalla sen sijaan että syytäisit kerralla tukun seteleitä ylelliseen konvehtirasiaan, jonka sisältö ei välttämättä vastaakaan odotuksiasi.

Kuten karkkiostoksillakin, myös seksilelukaupassa voi iskeä napostelunhimo. Huomaat nopeasti latovasi pussiin tai ostoskoriin yhden jokaisesta laarista, sillä koskaan ei voi tietää, mikä niistä osoittautuu suosikiksesi!

Tässä blogissa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää halvoista seksileluista, ja esittelemme lisäksi omat suosikkituotteemme.

Seksileluja karkkipusseissa

Mitä sinun tulee tietää halvoista seksileluista

Mistä kannattaisi aloittaa? Mitä pitäisi pitää mielessä? Meiltä saat vastaukset kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Kun suunnittelet halpojen seksilelujen hankkimista, muista nämä kolme nyrkkisääntöä:

1. Miten laadukkaita halvat seksilelut ovat?

Hinta ja laatu liittyvät usein toisiinsa, ja niin on myös seksilelujen kohdalla.

Halpojen seksilelujen pointti on mahdollistaa erilaiset kokeilut ja antaa sinulle käsitys siitä, sopiiko kyseinen lelu juuri sinulle.

Edullisimpien tuotteiden käyttöikä on yleensä lyhyempi (poikkeuksiakin toki löytyy), ja siksi niitä kannattaa ajatella pikemminkin apuvälineinä uusien suosikkien löytämiseen kuin varsinaisina käyttötuotteina. Tämä on tärkeää pitää mielessä, kun ostat halvemman hintaluokan seksileluja.

2. Milloin halpa seksilelu on paras vaihtoehto?

Jos olet aloittelija tai haluat kokeilla uusia asioita, on usein fiksua hankkia ensi alkuun halvempia seksileluja.

Kun löydät sen oikean, voit sijoittaa hieman enemmän rahaa vastaavaan, mutta korkealaatuisempaan tuotteeseen.

Tällä taktiikalla varmistat, ettet tuhlaa koko tilipussiasi tuotteeseen, josta ei loppupeleissä olekaan sinulle iloa. Sen sijaan voit testata useita erilaisia seksileluja omassa rauhassasi edulliseen hintaan, jolloin opit tuntemaan omat mieltymyksesi ja tiedät tarkalleen, minkä tyyppiseen leluun sinun kannattaa jatkossa investoida.

3. Millaisista materiaaleista halvat seksilelut valmistetaan?

Halvat seksilelut valmistetaan pääsääntöisesti TPE:stä ja TPR:stä, joiden koostumus on hyytelömäinen. Tämä koskee erityisesti dildoja, penisrenkaita ja anustappeja.

Näiden materiaalien kanssa on käytettävä huoltojauhetta, joka pidentää lelun käyttöikää ja säilyttää sen kimmoisuuden. Jauheella käsitelty seksilelu on mattapintainen eikä tunnu tahmealta.

Saatavilla on myös silikonista ja PVC:stä valmistettuja tuotteita sekä ABS-muovisia minivibraattoreita, jotka vaativat vähemmän huoltoa.

Anaaliseksileluja ja glitteriä

Halpoja seksileluja, joihin voit luottaa

Nyt kun perustiedot ovat hallussa, voimme siirtyä tutkiskelemaan eri tuotemerkkejä. Myöhemmin jaamme vielä halvat seksilelut eri luokkiin ja paljastamme omat suosikkimme.

Baseks (naisille, miehille ja pareille)

Halpoja seksileluja tarjoavien “karkkikauppojen” ykkönen on ehdottomasti baseks. Brändin tuotevalikoimasta löytyy takuulla jotain jännittävää jokaiseen makuun, ja väreissäkin on valinnanvaraa: tarjolla on violettien ja pinkkien sävyjen lisäksi mustia ja läpinäkyviä tuotteita.

baseksin värisevät, kutkuttelevat, hierovat, hellivät ja hivelevät seksilelut auttavat sinua tutustumaan omaan kehoosi ja löytämään ne kaikkein nautinnollisimmat kohdat ja kosketukset.

Kaikki tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä ja toimivat paristoilla, joten sinun ei tarvitse pähkäillä pistokkeiden kanssa tai varata aikaa akkujen lataamiseen, vaan voit ottaa uuden lelusi käyttöön saman tien.

MR.MEMBR (miehille)

Jos omistat peniksen, älä missään nimessä missaa MR-MEMBR-tuotteita.

MR.MEMBRin halpojen seksilelujen valikoimaan kuuluu koko joukko erilaisia masturbaattoreita, holkkeja, penispumppuja ja paljon muuta.

Kattavasta kokoelmasta löydät helposti oman suosikkisi, piditpä sitten luonnollisen näköisistä ja tuntuisista leluista tai ulkomuodoltaan neutraaleista itsetyydyttimistä.

Palaamme tähän merkkiin vielä myöhemmin.

Halpoja seksileluja naisille

Seuraavassa esittelemme kolme suosikkituotettamme vulvan stimulointiin. Nämä tuotteet sopivat erityisen hyvin aloittelijoille ja halvoista seksileluista kiinnostuneille.

Bullet-vibraattori

Bullet-vibraattori on aina hyvä olla käsillä, etenkin siinä vaiheessa, kun vielä opettelet oman kehosi ominaisuuksia ja mieltymyksiä.

Tämäntyyppisten tuotteiden hinnat ovat harvoin kovin korkeita, joten jos etsit halpoja seksileluja, voit löytää hyvinkin laadukkaita bullet-vibraattoreita varsin edulliseen hintaan.

Värivaihtoehtoja on tarjolla vaikka kuinka paljon, ja vibraattorin kärjen muotoilu vaihtelee terävästä pyöreään ja jopa litteään. Myös värinän tyyppi ja värinärytmien määrä vaihtelee mallista toiseen.

Yksikin värinätaso riittää kertomaan, sopiiko tuote sinulle. Bullet-vibraattori on monipuolinen: voit stimuloida samalla väristimellä useita erogeenisia alueita, kuten nännejä, niskaa ja klitorista.

Suosituksemme: baseks Blank Glamour Bullet Vibraattori

Käsi, joka pitelee violettia klitorisvibraattoria

Dildot

Dildoja on monenkokoisia ja monentyyppisiä. Jotkut niistä näyttävät ja tuntuvat realistisilta, toiset tarjoavat erilaisia värinävaihtoehtoja. Joidenkin dildojen pintaa koristavat selvästi koholla olevat suonet, nystyrät ja juomut, joiden tarkoitus on tehostaa stimulaatiota.

Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia halpoja dildoja, mutta tällä kertaa suosittelemme mallia, joka on erityisen suosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Keskikokoisena tämä dildo sopii loistavasti aloittelijoille: sen sisään asetettava pituus on 14 cm ja halkaisija 3,6 cm.

Varren tyvessä on kivekset ja pohjassa imukuppi, jonka avulla lelu voidaan kiinnittää tasaiselle pinnalle, jos haluat käyttää sitä ilman käsiä.

Suosituksemme: baseks Jellies Aidonkaltainen Imukuppidildo 19 cm

Käsi, joka pitelee vaaleanpunaista dildoa

Paineaaltokiihottimet

Paineaaltoihin perustuvien klitoriskiihottimien mallivalikoima on kasvanut hurjasti viime vuosina, ja etenkin Satisfyer Pro 2 muistetaan aina mainita paineaaltotuotteista puhuttaessa.

Tuote kiihottaa klitorista sykkivillä paineaalloilla, ja 11 eri intensiteetin ansiosta voit lisätä nautintoa asteittain omassa tahdissasi.

Satisfyer Pro 2:n hinta on erittäin aloittelijaystävällinen, joten sen avulla voit testata helposti ja halvalla sen, ovatko paineaaltokiihottimet sinun juttusi vai eivät.

Jos olet vasta tutustumassa seksilelujen maailmaan tai omaan kehoosi, klitoriskiihottimen tuottamat tuntemukset voivat olla aluksi vähän liiankin järisyttäviä. Siksi suosittelemme totuttelemaan tämäntyyppisiin leluihin kokeilemalla ensin bullet-vibraattoria.

Jos taas olet jo vanha tekijä vulvan ja klitoriksen käsittelyssä, voimme lämpimästi suositella paineaaltokiihotinta.

Jos haluat tutustua paremmin kahteen suosituimpaan paineaaltokiihotinmerkkiin, voit lukea aihetta käsittelevän blogimme.

Suosituksemme: Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin

Käsi, joka pitelee paineaaltokiihotinta

Halpoja seksileluja miehille

Penistä voi stimuloida lukemattomilla eri tavoilla. Seuraavassa esittelemme kolme eri vaihtoehtoa, joita kokeilemalla opit helposti, mikä tuottaa juuri sinulle eniten nautintoa.

Kuten jo edellä mainitsimme, jos etsit halpoja seksileluja miehille, yksi tuotemerkki on ylitse muiden: MR.MEMBR. Brändi tarjoaa kattavan valikoiman erityyppisiä tuotteita, joiden hinnat eivät rasita kukkaroasi.

Käsikäyttöiset itsetyydyttimet

Aloittelijan on luontevaa hankkia ensimmäiseksi lelukseen käsikäyttöinen itsetyydytin eli masturbaattori, jota myös holkiksi kutsutaan.

Penis työnnetään holkin sisään ja sitä liikutetaan edestakaisin samanlaisilla liikkeillä kuin perinteisissä “käsihommissa” – holkki vain tekee stimulaatiosta tavallista voimakkaampaa.

Kaikki holkit venyvät ja joustavat sekä pituus- että leveyssuunnassa, joten ne sopivat pitkälti kaikille koosta tai muodosta riippumatta.

Rakenteeltaan ne ovat kuitenkin erilaisia, joten vain eri malleja kokeilemalla voit löytää sen, joka toimii sinun kohdallasi parhaiten.

Holkkien edulliset hinnat johtuvat siitä, että monet niistä on suunniteltu kertakäyttöisiksi. Vaikka holkit ovat halpoja seksileluja, niitä voi kuitenkin käyttää useammin kuin kerran, kunhan ne puhdistetaan käytön jälkeen huolellisesti seksilelun puhdistusaineella tai vedellä ja saippualla ja säilytetään omassa pakkauksessaan.

Suosituksemme: MR.MEMBR Wild Handjob

Käsi, joka pitelee miehille tarkoitettua itsetyydytysholkkia

Keinovaginat

Kaipaatko holkkia tukevampaa rakennetta ja voimakkaampaa stimulaatiota? Silloin sinun kannattaa valita halpojen seksilelujen joukosta pocket pussy eli keinovagina.

Tällaisen masturbaattorin muoto muistuttaa vaginaa, anusta tai suuta, ja kun työnnyt sen sisään, huomaat myös tuntuman olevan hyvin realistinen.

Keinovagina on seksilelu, jota voit käyttää uudestaan ja uudestaan, kunhan puhdistat sen käytön jälkeen perusteellisesti, käytät huoltojauhetta ja säilytät leluasi sille sopivassa paikassa.

Pocket pussyja on saatavilla sekä kotelolla että ilman. Jos haluat hallita imevän tuntemuksen voimakkuutta itse, valitse malli, jossa kotelon sisälle syntyvää alipainetta on mahdollista säätää.

Jos taas haluat säätää tiukkuutta varren ympärillä omin käsin, kannattaa valita koteloton vaihtoehto, jota voit puristaa haluamallasi tavalla ja voimakkuudella.

Suosituksemme: MR.MEMBR Cassandra Realistic Pocket Pussy

Käsi, joka pitelee pocket pussya

Halpoja seksileluja pareille

Meiltä löytyy luonnollisesti paljon hyviä ideoita myös pareille, jotka haluavat tutustua toistensa kehoihin ja käyttää apuna halpoja seksileluja.

Liukuvoiteet

Kunnon liukuvoide on (halvan) seksilelun tärkein kumppani. Vesipohjainen liukuvoide sopii käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa ja sellaisenaan.

Liukaste tuo uusia ulottuvuuksia intiimeihin hetkiin ja varmistaa, että liike ei aiheuta missään vaiheessa epämiellyttävää kitkaa.

Suosituksemme: Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml

Liukuvoidetta puristetaan kämmenelle

Värisevät penisrenkaat

Penisrengas on loistava valinta pariskunnan ensimmäiseksi seksileluksi.

Penisrenkaat kuuluvat halpojen seksilelujen perusvalikoimaan, koska ne ovat hinnaltaan suhteellisen edullisia ja antavat samalla hyvää vastinetta rahoillesi.

Renkaan avulla erektio sekä vahvistuu että kestää pidempään.

Suosittelemamme penisrengas on varustettu irrotettavalla bullet-vibraattorilla, jonka värinä stimuloi molempia aktin aikana.

Saat siis samaan hintaan kaksi seksilelua, sillä bullet-vibraattoria voi käyttää myös sellaisenaan erogeenisten alueiden kutitteluun. Seitsemästä värinävaihtoehdosta löytyy varmasti kummallekin mieluisa värinätaso.

Suosituksemme: Sinful Happy Rabbit Värisevä Penisrengas

Käsi, joka pitelee värisevää penisrengasta

Bondage

Kun olette oppineet tuntemaan toisenne paremmin ja välillänne vallitsee vankka luottamus, voitte halutessanne maustaa eroottisia seikkailujanne kevyellä bondagella.

Bondage-tarvikkeiden ei tarvitse olla kalliita, vaan ne voivat mainiosti muodostaa osan halpojen seksilelujesi valikoimaa.

Kun kokeilette bondagea ensimmäistä kertaa, kaikkein tärkeintä on selvittää, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Tähän tarkoitukseen halvat seksilelut ovat ihanteellinen vaihtoehto: voit hankkia joukon erilaisia seksileluja ja tarvikkeita kohtuulliseen hintaan ja päättää kokeilujen jälkeen, mitkä niistä voivat jäädä pysyvään käyttöön.

Kiinnitä suositellut kahleet tai sidontavälineet löysästi ranteiden tai nilkkojen ympärille, jotta saat käsityksen siitä, miltä ne tuntuvat ja mitkä toimivat sinun kohdallasi parhaiten.

Varatkaa kokeiluihin riittävästi aikaa ja keskittykää rauhassa toisiinne.

Suosituksemme: Sinful Deluxe Satiinikahleet

Erilaisia seksileluja ja liukuvoiteita

Heräsikö kokeilunhalusi?

Tämä blogin luettuasi tiedät, millaisia halpoja seksileluja on saatavilla ja millaiseen käyttöön ne sopivat. Halvat seksilelut ovat erinomainen ratkaisu silloin, kun haluat kokeilla uusia asioita, mutta et ole ihan varma siitä, sopivatko ne sinulle.

Kun keskityt halpoihin seksileluihin, voit poimia valikoimasta irtokarkkien tapaan sinua kiinnostavat lelut ja vempeleet ja testata niitä kaikessa rauhassa kukkaroasi kurittamatta. Vastineeksi pääset kokemaan paljon uutta ja hyvässä lykyssä löytämään uuden suosikkilelun.

Hauskoja hetkiä halpojen seksilelujen parissa!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful