Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Minivibraattorit

Minivibraattori on oivallinen valinta ensimmäiseksi seksileluksi, mutta on monia muitakin tilanteita, missä pienestä vibraattorista on iloa. Monissa pikkuvibroissa on kunnolla potkua, ja lisäksi niillä on helppo kohdistaa stimulaatio tarkasti tiettyyn kohtaan. Minivibran avulla kuljetat aina nautintoa mukanasi.

Minivibraattori - huomaamaton mutta tehokas

Sopiva minivibraattori jokaiselle

Jos et ole koskaan omistanut vibraattoria tai muutakaan seksilelua, minivibraattori voi olla hyvä aloituspiste. Se (kuten nimestäkin voi päätellä) on pienikokoinen vibraattori. Pieni koko tekee siitä helposti käsiteltävän ja siksi minivibra on aloittelijaystävällinen valinta. Monet vibraattorit ovat suuria ja niissä on monenlaisia säätömahdollisuuksia. Se voi tuntua aluksi hankalalta, ja toisaalta aloittelijan voi olla vaikea tietää millaisia ominaisuuksia hän seksilelultaan haluaisi. Siksi minivibraattori on turvallinen valinta, sillä ethän missään tapauksessa halua jäädä paitsi värinöiden tuomasta nautinnosta. Pienen tehopakkauksen avulla voit tutustua seksileluihin pikkuhiljaa ja sitä kautta löytää uudenlaisia nautinnon muotoja.

Markkinoilta löytyy valtava määrä erilaisia minivibraattoreita, jotka stimuloivat monenlaisilla eri tavoilla. Voit hankkia esimerkiksi G-pistettä stimuloivan mallin, joka voi saada aikaan syviä, voimakkaita orgasmeja. Valikoimastamme löydät myös ketteriä pikkivibroja, jotka on suunniteltu klitoriksen kiihottamiseen. Jos taas haluat hemmotella kumppaniasi tuhmalla ja kiihottavalla esileikillä, jonka aikana stimuloit häntä sieltä täältä ja kaikkialta, voit kokeilla sormivibraattoria, jolloin voit tehdä tutkimusmatkoja kumppanisi vartalon joka sopukkaan.

Nauti lomastasi enemmän, kun mukana on suristin

Minivibraattoreita ei toki ole suunnattu ainoastaan aloittelijoille. Niistä voivat nauttia kaikki - niin sinkut kuin pariskunnatkin - ja ne sopivat myös sekä vähän kokeneemmille että erittäin aktiivisille seksilelujen käyttäjille, joiden yöpöydän laatikko pursuaa jo valmiiksi erilaisia leluja. Minivibran maltillisen koon ansiosta se on erinomainen valinta matkalle mukaan, lähditpä sitten viikonloppureissuun tai pitemmälle lomalle. Kuvittele vain kumppanisi ilme, kun hän avaa matkalaukun ja löytää yllätyksen, jonka olet varannut teitä molempia varten. Tai ehkä voit piristää sillä työmatkaa tai perhereissua.

Ottaessasi värisevän seksilelun matkalle mukaan, on yksi tilanne jota et varmasti halua kokea: pysäytys lentokentän turvatarkastuksessa vibraattori käsimatkatavaroiden joukossa. Jos kaipaat neuvoja seksilelujen turvallisen pakkaamisen suhteen, ole ihmeessä yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiina vastaamaan visaisiin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja minivibraattorin materiaalista, koosta, puhdistuksesta tai mistä tahansa, kirjoita tai soita meille. Avullamme löydät varmasti parhaan mahdollisen lelun juuri sinun tarpeisiisi.

Pieni koko, suuri nautinto

Jotkut saattavat ajatella, että pieni koko tarkoittaa myöskin, että lelun aikaansaama stimulaatio on vähäistä. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Itse asiassa monet minivibraattorit ovat aivan yhtä tehokkaita kuin esim. dildovibraattorit. Näin ollen voit saada aivan yhtä voimakkaita orgasmeja ja intensiivisiä seksikokemuksia, vaikka lelu onkin pikkuruinen. Monien minivibrojen värinänopeutta tai -intensiteettiä voi säätää, joten saat niiden avulla juuri sellaista stimulaatiota kuin haluat, ja jos haluat kokeilla pienikokoista vibraa, jossa on kaukosäätömahdollisuus, kannattaa tutustua valikoimamme kauko-ohjattaviin vibraattoreihin.

Sinful.fi:n valikoimassa olevat seksilelut on valittu myyntiin yksitellen, jotta voimme olla varmoja niiden laadusta. Siksi voit olla varma siitä, että ostaessasi lelusi verkkokaupastamme saat takuulla tuotteen, jonka laatu, muotoilu ja käytettävyys ovat huipputasoa. Mitä korkeampi laatu, sitä parempi käyttökokemus. Korkealaatuisella nautintovälineellä saat ihanaa stimulaatiota riippumatta siitä käytätkö sitä soololeikeissä vai yhdessä kumppanisi kanssa.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful