Kesäale: Säästä jopa 60% - Osta nyt

Minivibraattorit

Minivibraattori on oivallinen valinta ensimmäiseksi seksileluksi, mutta on monia muitakin tilanteita, missä pienestä vibraattorista on iloa. Vibraattorin pieni koko ei suinkaan tarkoita, että sen aikaansaama nautinto olisi jotenkin vähäisempää. Päinvastoin! Monissa minivibraattoreissa on kunnolla potkua, ja lisäksi niillä on helppo kohdistaa stimulaatio tarkasti tiettyyn kohtaan. Minivibraattoreita on monenlaisia, joista osa on pieniä dildoja tai sormiin kiinnitettäviä vibraattoreita, ja osalla taas kiihotat klitorista tai G-pistettä. Minivibraattorin avulla kuljetat aina nautintoa mukanasi.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (7)
B Swish (3)
Bang! (1)
Baseks (13)
Belladot (1)
Big Teaze Toys (2)
Bodywand (2)
CalExotics (5)
Crave (3)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
Fun Toys (1)
Gaia (1)
Iroha (1)
Ivibe Select (1)
Je Joue (2)
Le Wand (2)
Lelo (2)
LovingJoy (1)
Mixed (2)
Nexus (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PowerBullet (1)
Rianne S (3)
Rocks Off (11)
Romp (2)
Satisfyer (4)
Screaming O (3)
Sinful (19)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tickler (1)
We-Vibe (4)
Xa Xa Xoom (2)
You2Toys (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 116 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 116 tuotteesta
Näytä lisää

Minivibraattori - huomaamaton mutta tehokas

Sopiva minivibraattori jokaiselle

Jos et ole koskaan omistanut vibraattoria tai muutakaan seksilelua, minivibraattori voi olla hyvä aloituspiste. Minivibraattori (kuten nimestäkin voi päätellä) on pienikokoinen vibraattori. Pieni koko tekee siitä helposti käsiteltävän ja siksi minivibraattori on aloittelijaystävällinen valinta. Monet vibraattorit ovat suuria ja niissä on monenlaisia säätömahdollisuuksia. Se voi tuntua aluksi hankalalta, ja toisaalta aloittelijan voi olla vaikea tietää millaisia ominaisuuksia hän seksilelultaan haluaisi. Siksi minivibraattori on turvallinen valinta, sillä ethän missään tapauksessa halua jäädä paitsi vibraattorin tuomasta nautinnosta. Minivibraattorin avulla voit tutustua seksileluihin pikkuhiljaa ja sitä kautta löytää uudenlaisia nautinnon muotoja.

Markkinoilta löytyy valtava määrä erilaisia minivibraattoreita, jotka stimuloivat monenlaisilla eri tavoilla. Voit hankkia esimerkiksi minivibraattorin, joka stimuloi G-pistettäsi sisäisesti aikaansaaden syviä, voimakkaita orgasmeja. Valikoimastamme löydät myös ketteriä minivibraattoreita, jotka on suunniteltu klitoriksen kiihottamiseen. Jos taas haluat hemmotella kumppaniasi tuhmalla ja kiihottavalla esileikillä, jonka aikana stimuloit häntä sieltä täältä ja kaikkialta, voit kokeilla minivibraattoria, jonka puet sormesi päälle, jolloin voit tehdä tutkimusmatkoja kumppanisi vartalon joka sopukkaan.

Nauti lomastasi enemmän minivibraattorin avulla

Minivibraattoreita ei toki ole suunnattu ainoastaan aloittelijoille. Niistä voivat nauttia kaikki. Minivibraattorista nauttivat niin sinkut kuin pariskunnatkin, ja ne sopivat myös sekä vähän kokeneemmille että erittäin aktiivisille seksilelujen käyttäjille, joiden yöpöydän laatikko pursuaa jo valmiiksi erilaisia leluja. Minivibraattorin maltillisen koon ansiosta se on erinomainen valinta matkalle mukaan, lähditpä sitten viikonloppureissuun tai pitemmälle lomalle. Kuvittele vain kumppanisi ilme, kun hän avaa matkalaukun ja löytää yllätyksen, jonka olet varannut teitä molempia varten. Tai ehkä voit piristää sillä työmatkaa tai perhereissua.

Ottaessasi minivibraattorin tai jonkun muun seksilelun matkalle mukaan, on yksi tilanne jota et varmasti halua kokea: pysäytys lentokentän turvatarkastuksessa vibraattori käsimatkatavaroiden joukossa. Jos kaipaat neuvoja vibraattorin turvallisen pakkaamisen suhteen, ole ihmeessä yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiina vastaamaan visaisiin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja minivibraattorin materiaalista, koosta, puhdistuksesta tai mistä tahansa, kirjoita tai soita meille. Avullamme löydät varmasti parhaan mahdollisen minivibraattorin juuri sinun tarpeisiisi.

Minivibraattori - pieni koko, suuri nautinto

Jotkut saattavat ajatella, että minivibraattorin pieni koko tarkoittaa myöskin, että sen aikaansaama stimulaatio on vähäistä. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Itse asiassa monet minivibraattorit ovat aivan yhtä tehokkaita kuin useat suuremmat vibraattorit. Näin ollen voit saada aivan yhtä voimakkaita orgasmeja ja intensiivisiä seksikokemuksia minivibraattorin avulla. Monien minivibraattoreiden värinänopeutta tai -intensiteettiä voi säätää, joten saat niiden avulla juuri sellaista stimulaatiota kuin haluat.

Sinful.fi:n valikoimassa olevat seksilelut on valittu myyntiin yksitellen, jotta voimme olla varmoja niiden laadusta. Siksi voit olla varma siitä, että ostaessasi minivibraattorisi verkkokaupastamme saat takuulla vibraattorin, jonka laatu, muotoilu ja käytettävyys ovat huipputasoa. Mitä korkeampi laatu, sitä parempi käyttökokemus. Korkealaatuisella minivibraattorilla saat nautinnollista stimulaatiota riippumatta siitä käytätkö sitä soololeikeissä vai yhdessä kumppanisi kanssa. Jos sen sijaan haluat kokeilla pienikokoista vibraa, jossa on kaukosäätömahdollisuus, kannattaa tutustua valikoimamme kauko-ohjattaviin vibraattoreihin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi