Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaksi kättä pitelee useita Womanizer-tuotteitaKaksi kättä pitelee useita Womanizer-tuotteita
Tuotemerkit
Author
Päivitetty viimeksi:22/06/2022

Womanizer - Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Oletko kuullut supinaa toimiston nurkissa tai värikkäitä tarinoita ystävättärien kesken ihmevärkistä, joka antaa orgasmeja toisensa jälkeen? Siinä tapauksessa olet kuullut Womanizerista! Siis Woma-mistä? Nyt ei ole kyse 2000-luvun Britney Spears -hitistä, vaan aivan toisenlaisesta menestystarinasta – yöpöydän laatikossa.

Womanizer on ylellisesti muotoiltu klitoriskiihotin, joka tarjoaa Pleasure Air Technology -nimellä tunnettua patentoitua stimulaatiota, ja joka on saanut tuhannet ja taas tuhannet naiset aivan pyörälle päästään.

Mihin Womanizer pystyy?

Womanizer stimuloi klitorista kiihottavilla, sykkivillä paineaalloilla täysin ilman suoraa kosketusta. Sen pehmeä suutin ympäröi klitoriksen ja suuntaa sykkivät ilmavirrat juuri sinne, missä ne tuntuvat kaikista parhailta.

Kuvituskuva naisesta, joka käyttää Womanizeria

Useimmat klassiset vibraattorit stimuloivat klitorista pinnallisemmin, mikä sekin voi tuntua todella fantastiselta ja saada aikaan monenlaisia ihania orgasmeja. Mutta klitoriskiihotin tarjoaa syvemmälle ulottuvaa stimulaatiota, joka kattaa koko klitoriksen, jolloin kaikki sen tuntoherkät hermopäätteet saavat huomiota osakseen.

Kuvittele mielessäsi pisara, joka osuu veden pintaan. Se saa aikaan laajenevia renkaita, ja samalla tavalla kiihottimen sykkivät paineaallot leviävät koko klitorikseen.

Renkaita vedessä

Syvemmälle ulottuvan ja sitä kautta intensiivisemmän stimulaation lisäksi on muitakin hyviä syitä käyttää klitoriskiihotinta. Koska se ei kosketa klitorista suoraan, ei se myöskään vaikuta tuntoherkkyyteen. Kenties olet joskus huomannut, että intensiivisen klitoriksen koskettelun tai runsaan vibraattorin värinän jälkeen on vaikeampaa saavuttaa kliimaksi.

Sitä ei tapahdu Womanizerin kanssa, vaan voit käyttää sitä juuri niin paljon kuin haluat ilman että se alentaa tuntoherkkyyttäsi edes väliaikaisesti.

Jotkut naiset ovat sitä mieltä, että sen aikaansaamat tuntemukset muistuttavat suuseksiä. Onko kumppanisi joskus imenyt klitoristasi hellästi pehmeiden nuolaisujen välissä? Womanizerin imutus tuntuu vähän samalta, ja se on yksi syy sen suosioon.

Jos sinun on vaikeaa saada orgasmia tai klitoriksesi tuntoherkkyys on alentunut, voi hyvin olla, että tämän tyyppinen klitoriskiihotin on vastaus rukouksiisi.

Me täällä Sinfulilla olemme saaneet lukemattomia palautteita naisilta, jotka saivat ensimmäisen orgasminsa, ruiskuorgasminsa ja myös multiorgasminsa klitoriskiihottimen avulla, kiitos sen erilaisen stimulaation. Näin ollen ei kannata antaa periksi, vaikka orgasmi olisikin vielä kokematta, sillä kiihottimesta voi hyvinkin olla apua.

Kaksi kättä pitelee kolmea Womanizer-tuotetta

Löydä oma Womanizerisi

Markkinoilta löytyy useita erilaisia Womanizer-malleja, joiden eroja voi olla vaikea hahmottaa. Kaikki niistä toimivat samalla periaatteella ja tähtäävät samaan lopputulokseen - eli siis antamaan sinulle nautintoa. Niinpä kokosimme alle tietoa kaikista saatavilla olevista malleista, jotta voit löytää niistä sen, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Womanizer Premium 2

Premium-malli on nimensä mukaisesti ultimaattinen luksustuote naisille. Sen huippulaadukkaasta silikonista valmistettu pinta tuntuu silkinpehmeältä. Tämä malli on varma valinta, jos vain kaikista paras on riittävän hyvää sinulle. Womanizer Premium 2 tarjoaa käyttäjälleen kaksi lisätoimintoa: Smart Silence aloittaa stimulaation vasta sitten, kun suutin saa ihokosketuksen, ja Autopilotti vaihtelee eri intensiteettejä automaattisesti, jolloin voit vain nojautua taaksepäin ja antautua nautinnolle.

 • Intensiteetit: 14
 • Smart Silence: Kyllä
 • Autopilotti: Kyllä
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 120 minuuttia. Käyttöaika: 240 minuuttia)
 • Äänitaso: Ei mainintaa
Henkilö sängyllä kädessään Womanizer

Womanizer Liberty

Liberty on täydellinen malli reissukäyttöön. Se on pienempi kuin monet muut versiot, mutta aivan yhtä ylellinen, ja lisäksi varustettu magneetilla kiinnittyvällä kannella, joka tekee sen säilyttämisestä näppärää ja huomaamatonta. Sujauta Womanizer Liberty käsilaukkuun, kun luvassa on tuhma viikonloppu toisaalla, ja nauti sen kauniin naisellisesta muotoilusta.

 • Intensiteetit: 6
 • Smart Silence: Ei
 • Autopilotti: Ei
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 60 minuuttia. Käyttöaika: 120 minuuttia)
 • Äänitaso: <40 dB
Henkilö kuvattuna takaapäin Womanizer kädessään

Womanizer Classic 2

Classic 2 muistuttaa muodoltaan pitkälti Premium-mallia. Se on päällystetty samalla silkinpehmeällä silikonilla, mutta siinä ei ole samoja lisätoimintoja. Toisin sanoen Womanizer Classic 2 on täydellinen valinta, jos haluat käyttöösi runsaasti intensiteettejä ja pidät Premiumin muotoilusta, mutta et kaipaa ylimääräisiä krumeluureja.

 • Intensiteetit: 10
 • Smart Silence: Ei
 • Autopilotti: Ei
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 180 minuuttia. Käyttöaika: 120 minuuttia)
 • Äänitaso: Ei mainintaa
Musta Womanizer henkilön kädessä

Womanizer Duo

Tämä malli vie nautinnon uudelle tasolle, sillä Womanizer Duo tarjoaa sekä sisäistä että ulkoista stimulaatiota. Sen yläosa on klitoriskiihotin, joka tarjoaa käyttöösi melkein samat ominaisuudet kuin Premium-mallikin. Alapuolella on kaartuva dildovibraattori, joka hieroo G-pistettäsi käytön aikana. Toisin sanoen saat stimulaatiota kahdelle erogeeniselle alueelle samanaikaisesti, joten Duon avulla on mahdollista saada kasapäin upeita tuplaorgasmeja.

 • Intensiteetit: 12
 • Värinätasot: 12 tasoa ja 10 rytmiä
 • Smart Silence: Kyllä
 • Autopilotti: Ei
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 120 minuuttia. Käyttöaika: 120 minuuttia)
 • Äänitaso: Ei mainintaa
Henkilö makaa sängyllä kädessään Womanizer Duo

Womanizer Starlet 3

Tämä malli on suunniteltu naisille, joita kiinnostaa kokeilla paineaaltojen aikaansaamaa nautintoa ja sitä, toimiiko tällainen stimulaatio myös heille. Womanizer Starlet 3 onkin mainio valinta sekä aloittelijoille että uusista tuntemuksista kiinnostuneille. Sen kompakti muotoilu sopii hyvin reissukäyttöön eikä herätä turhaa huomiota.

 • Intensiteetit: 6
 • Smart Silence: Ei
 • Autopilotti: Ei
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 30 minuuttia. Käyttöaika: 30 minuuttia)
 • Äänitaso: Ei mainintaa
Henkilö kädessään Womanizer Starlet

Womanizer Premium Eco

Womanizer-tuoteperheen tuorein lisäys on ympäristöystävällinen versio tunnetusta Premium-mallista. Sen 12 stimulaatiotasoa tarjoavat lumoavia kokemuksia, kihelmöivän nautinnollisia tuntemuksia ja fantastisia orgasmeja. Valitsemalla tämän mallin olet siis rakastavan hellä sekä itseäsi että planeettaamme kohtaan.

 • Intensiteetit: 12
 • Smart Silence: Kyllä
 • Autopilotti: Ei
 • Vesitiivis: Kyllä
 • Ladattava: Kyllä (Latausaika: 120 minuuttia. Käyttöaika: 240 minuuttia)
 • Äänitaso: Ei mainintaa
Henkilö kädessään Womanizer Eco

Näin saat orgasmin Womanizerillasi

Womanizer stimuloi klitoristasi aivan uusilla tavoilla, joten voi olla, että ensimmäisen orgasmin saamiseen menee jonkin verran aikaa. Monet naiset saavat sen avulla ihania, voimakkaita orgasmeja todella nopeasti, mutta toisilla niiden saaminen vaatii hieman enemmän harjoittelua. Ei kannata kuitenkaan huolestua - kumpikin on täysin normaalia.

Tunne oma klitoriksesi

Onko klitoriksesi sinulle tuttu? Tiedätkö, onko se pieni vai suuri? Todella tuntoherkkä vai sellainen, joka vaatii enemmän stimulaatiota? Piilotteleeko se hupun alla vai onko se esillä?

Ennen kuin otat lelusi esiin, on hyvä idea lämmitellä sormilla ja käyttää hyvää vesipohjaista liukuvoidetta sekä niiden että Womanizerisi kanssa.

Valitse esimerkiksi Kaerlig Vesipohjainen Luomuliukuvoide. Anna sormiesi vaeltaa vapaasti ja käytä niitä löytääksesi ja hyväilläksesi klitoristasi.

Kun olet tutustunut klitorikseesi, sinun on helpompaa asetella Womanizer oikeaan kohtaan, jolloin saat kaiken irti stimulaatiosta.

Womanizer-tuotteita ja liukuvoiteita sängyllä

Psst! Tiesitkö, että klitoris koostuu jopa 8000 tuntoherkästä hermopäätteestä? Se turpoaa kun kiihotut - aivan samalla tavalla kuin miehen penis.

Kun olet valmis ottamaan Womanizerisi käyttöön, voit pitää sitä yhdellä kädellä ja käyttää toista levittämään häpyhuulesi, jotta sinulla on vapaa pääsy klitorikselle. Aseta suutin ympäröimään klitoriksen näkyvä osa ja käynnistä stimulaatio.

Kannattaa aloittaa kaikista alhaisimmalta tehotasolta, jotta voit totutella stimulaatioon. Voit itse päättää, haluatko ympäröidä klitoriksen suuttimella kokonaan ja minkä verran haluat painaa sitä ihoa vasten. Eri lähestymistavat riippuvat siitä, kuinka tuntoherkkä olet ja kuinka intensiivistä stimulaatiota kaipaat. Liikuttele suutinta kevyesti iholla löytääksesi juuri sen kohdan, jossa se tuntuu parhaalta, ja kokeile sitten eri intensiteettejä ja lähde rakentamaan orgasmia.

Kuvituskuva Womanizerista klitorista vasten

Liukuvoiteen voima

Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikea kohta suuttimelle, liukuvoide on ehdottomasti ystävä hädässä. Kun käytät sitä niin klitoriksellesi kuin suuttimen reunoihinkin, suutinta on huomattavasti helpompaa liikutella tuntoherkällä iholla. Muista käyttää nimenomaan vesipohjaista liukkaria, joka sopii käytettäväksi seksilelujen kanssa.

Suuttimella on väliä

Useimmissa Womanizer-malleissa on mahdollista vaihtaa suutinta. Uusi suutin antaa kiihottimellesi uuden elämän siinä vaiheessa, kun vanha alkaa osoittaa iän merkkejä, mutta sillä on merkitystä myös itse stimulaation kannalta. Käytä pienempää suutinta, kun haluat erityisen intensiivistä stimulaatiota, ja valitse suurempi, jos se sopii anatomiaasi paremmin ja kaipaat nimenomaan kevyempää stimulaatiota.

Irrallisia suuttimia sängyllä

Kokeile vesileikkejä

Monien naisten on helpompaa saada orgasmi täysin rentoutuneessa tilassa, ja siksi suikhu- tai kylpyhetki sopii täydellisesti pieneen soolohemmotteluun.

Onneksi useimmat Womanizerit ovat vesitiiviitä, joten ei ole mitään syytä jättää niitä ammeen reunalle tai suihkuverhon tuolle puolen.

Laita hyvää musiikkia soimaan ja hemmottele itseäsi vaikka nautinnollisella vartalokuorinnalla ennen kuin otat klitoriskiihottimen kuvioon mukaan. Sitten kun olet valmis, käynnistä klitoriskiihotin ja antaudu sen aikaansaamille tuntemuksille. Keskity vain nautintoon ja unohda kaikki muu.

Womanizer vesilasissa

Kärsivällisyyttä!

Se, miten kauan naisella kestää saavuttaa kiihottuneisuuden huippu ja orgasmi, on yksilöllistä ja riippuu myös muista olosuhteista. Sen lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että uudenlaisen seksilelun käyttö vaatii totuttelua ja opettelua. Onneksi kyse on kuitenkin varsin miellyttävästä harjoittelusta.

Orgasmeja tuubista

Jos kaipaat vielä viimeistä silausta päästäksesi maaliin, kannattaa kokeilla orgasmigeeliä. Voimme suositella mm. Kaerlig Luomuorgasmigeeliä. Tämän tyyppinen geeli piristää klitoriksen verenkiertoa, mikä saa alueen tuntumaan entistäkin tuntoherkemmältä. Se voi hyvinkin auttaa orgasmin saamisessa ja saa kaikenlaiset kosketukset tuntumaan intensiivisemmiltä - etenkin yhdistettynä klitoriskiihottimen käyttöön.

Womanizer kädessä ja tuubi orgasmigeeliä reidellä

Näin käytät Womanizeria yhdessä kumppanisi kanssa

Vaikka (ainakaan vielä) markkinoilta ei löydy nimenomaan parikäyttöön suunniteltua Womanizeria, mikään ei estä sinua esittelemästä uutta parasta ystävääsi kumppanillesi. Hän nauttii varmasti, kun saa seurata reaktioitasi käyttäessäsi sitä. Ja miksipä et antaisi sitä myös hänen osaaviin käsiinsä osana kuumia parileikkejä?

Oraalitaivas!

Jos haluatte kokea aivan taivaallisen yhdistelmän, käyttäkää klitoriskiihotinta suuseksin aikana, ja siihen Womanizer Premium on erinomainen valinta. Sen Smart Silence -ominaisuus antaa teidän keskittyä nautintoon ilman että laitetta tarvitsee olla käynnistämässä tai sammuttamassa koko ajan, jotta ääni ei häiritsisi.

Anna kumppanisi hemmotella sinua vuorotellen kielellään ja Womanizerilla, jolloin luvassa on sekä pehmeitä nuolaisuja että intensiivistä, suoraa stimulaatiota. Se on sekä tehokas että miellyttävä tapa rakentaa orgasmia pikkuhiljaa, joten se sopii mainiosti esileikkiin.

Voitte kokeilla käyttää Womanizeria myös yhdynnän aikana. Kun klitoriskin saa huomiota penetraation aikana, mahdollisuudet orgasmin saamiseen ovat huomattavasti korkeammat, joten ei ole mitään syytä jättää tilaisuutta käyttämättä. Voitte heittäytyä kokeilemaan eri asentoja ja selvittää, mikä sopii teille parhaiten, tai voitte lukea lisää alta ja saada sitä kautta inspiraatiota.

Lusikka

Lusikka-asento on mainio aloituspiste. Jos makaat kyljelläsi jalat yhdessä ja polvet koukussa, ne auttavat klitoriskiihotinta pysymään paikallaan oikeassa kohdassa. Samalla kumppanisi voi rakastella sinua takaapäin ja ehkä myös pidellä kiihotinta kädessään, jos haluat käyttää omiasi toisaalla.

Kuvituskuva pariskunnasta lusikka-asennossa

Takaapäin

Toinen hyvä asento on klassinen doggy style, eli takaapäin. Siinäkin kumppanisi työntyy sisään takaa, jolloin sinä voit asetella Womanizerin paikoilleen ilman esteitä.

Kuvituskuva pariskunnasta käyttämässä Womanizeria takaapäin

Mahallaan

Kun makaat mahallasi, vartalosi paino auttaa pitämään Womanizeria paikallaan. Pienellä harjoittelulla sen saa kenties jopa pysymään kohdallaan ilman kädellä pitämistä, jolloin niitä voi käyttää muuhun mukavaan.

Tässä asennossa kumppanillasi on vapaa pääsy pepullesi eikä hän välttämättä edes huomaa Womanizeriasi - siis kunnes voihkinnastasi ei voi enää erehtyä.

Kuvituskuva pariskunnasta makaamassa päällekkäin mahallaan

Löydä inspiraatiota uusiin asentoihin tutustumalla oppaaseemme.

Ei muuta kuin leikin iloa!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful