TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Raipat

Raipat tarjoavat mahdollisuuden kiihottaviin ja kinkyihin seksileikkeihin, joissa kumppanisi pääsee tuntemaan rakkautesi toden teolla. Raipalla saa aikaan pehmeitä läpsäyksiä ja huomattavan kovia iskuja riippuen aivan omista mieltymyksistänne.

Raipat auttavat viemään fetissifantasiat astetta pitemmälle

Raipat sopivat monenlaisille käyttäjille

Raipat ovat piiskatyyppi, joka sopii periaatteessa kaikille, mutta parhaimmillaan ne ovat kokeneiden BDSM-harrastajien käsissä, joille avokämmenen, läimäyttimien ja flogger-piiskojen käyttö on jo tuttua. Niiden avulla on helppo luoda juuri sopivan seksikästä tunnelmaa kinkyihin sessioihin, mutta niiden kanssa tulee olla siinä mielessä varovainen, että taitamattomalla käytöllä voi saada aikaan oikeaa vahinkoa. Niinpä kokemattomammille käyttäjille raippa sopii parhaiten tunnelman luojaksi, sivelyyn ja kevyisiin napautuksiin. Kokemattoman kannattaa myöskin valita ensimmäiseksi raipakseen jäykkävartinen versio, jossa on leveä ja vain vähän liikkuva lyömäpinta, sillä sellaista on kaikista helpoin hallita.

Kokeneille domeille sen sijaan raippa on työväline, jolla subia voi kurittaa enemmänkin, toki sovituissa rajoissa. On makuasia, haluaako käyttöönsä pitkän vai lyhyen mallin, sillä molemmille löytyy hyviä käyttötarkoituksia. Mikäli subi nauttii kovemmistakin iskuista, raippa voi olla notkeavartinen ja sen lyömäpinta kapea ja joustava, jolloin se kiertyy iskun voimasta ihoa vasten saaden aikaan kirpaisevaa kipua. Voi myös hankkia sellaisen version, jonka lyömäpinta on muotoiltu esim. sydämen muotoiseksi, jolloin sillä voi jättää kauniita iskukuvioita subin iholle.

Tekniikka on tärkeässä roolissa

Raipat ovat parhaimmillaan silloin, kun työvälineen ominaisuudet ovat käyttäjälleen tutut, tekniikka on hallussa ja tiedetään mihin voi ja ei voi lyödä, jotta leikki pysyy hauskana ja turvallisena. Piiskaajan on tärkeää tietää, miltä lyönti tuntuu iholla, joten uudella piiskalla on syytä piiskata ensin omia reisiä, jotta siihen saa tuntuman. Turvallisimmat lyöntipaikat vartalolla ovat pakarat, takareisien yläosa sekä se kohta, jossa pakarat ja reidet kohtaavat. Pakaroita ylemmäs ei pidä lyödä lainkaan ja ylipäänsä sellaisia kohtia tulee välttää, joissa ei ole rasvakudosta suojana. Vartalossa on paljon tuntoherkkiä hermopäätteitä ja elimiä, joihin lyöminen voi aiheuttaa pysyviä vaurioita.

Tekniikan suhteen kannattaa suosia vaihtelevuutta ja muistaa lämmittelyn tärkeys. Ennen kuin lyöntivälineitä ottaa edes esille, ihoa kannattaa lämmitellä silittelyillä ja kevyillä kämmeniskuilla, jotka piristävät pintaverenkiertoa. Sitten kun subi on valmis, raipalla voi alkaa sivellä ihoa, minkä jälkeen voi siirtyä kevyisiin napautuksiin. Välillä voi antaa mausteeksi kovemmankin iskun joko pelkällä raipan varrella tai päällä, mutta kovempia iskuja on aina hyvä seurata kevyempi vaihe. Muista pitää silmällä subisi reaktioita ja kuunnella palautetta, jolloin saatte molemmat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Nauttikaa yhdessä erilaisista kokemuksista

BDSM-seksilelujen ottaminen osaksi yhteistä seksielämää voi avata teille aivan uudenlaisia näköaloja toisiinne ja parisuhteeseenne. Siksi niitä voi suositella ihan kaikille, vaikka ajatus tuntuisikin aluksi vieraalta. BDSM-leikeissä on ensisijaisesti kyse luottamuksesta, antautumisesta ja yhteydestä ihmisten välillä. Kipu ei suinkaan ole pääasia, vaan se on vain yksi tarjolla olevista välineistä. Ehkä helpoiten asian voi ymmärtää, jos ajattelee kipua yhtenä etappina pitkän jatkumon varrella, josta löytyy myös muita tuntemuksia, kuten esim. nautinto tai vaikka kevyen kosketuksen aikaansaama kihelmöinti. Kaikki eivät kivusta nauti, mutta sinne saakka ei ole mikään pakko jatkaa, vaikka BDSM-välineistöä käyttäisikin.

Sinfulin laajasta fetissituotteiden valikoimasta löydät laadukasta ja toimivaa välineistöä niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille. Monet fetissilelut sopivat mainiosti myös yhdistelyyn toistensa kanssa, jolloin leikkeihin saa uusia ulottuvuuksia. Piiskaleikkeihin voi yhdistää esim. silmäsiteen ja erilaisia kahleita, joilla subin saa kiinnitettyä paikoilleen. Kannattaa myös tutustua esim. nänninipistimiin ja erilaisiin imukuppeihin, joiden avulla ihoa voi stimuloida myös niiltä alueilta, joita ei voi piiskata. Meiltä löydätte lisäksi upeat fetissiasut, joilla voi luoda seksikästä tunnelmaa ja saada fantasiat liikkeelle.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful