iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

133,00 €

  Kuvaus

  Lihasharjoitukset ovat paras tapa harjoittaa lantionpohjaasi, mutta jos lihaksesi ovat heikentyneet, voi olla vaikeaa harjoittaa niitä kunnolla. Silloin iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittajasta voi olla aivan erityisen suurta apua. Se lähettää kevyttä sähköstimulaatiota emätinelektrodin kautta. Elektrodin kautta tulevat sähköimpulssit stimuloivat lihaksia supistumaan ja rentoutumaan aivan kuten Kegel-harjoituksia tehdessä.

  Lantionpohjan harjoittajan avulla saat parannettua lihashallintaasi. Vahva lantionpohja ehkäisee virtsankarkailua ja usein toistuvaa virtsaamisen tarvetta sekä lisää seksuaalista halua.

  Lantionpohjan harjoittajaa suositellaan käytettäväksi 20 minuuttia päivässä. Sen käyttö on täysin turvallista etkä voi vahingossa käyttää sitä väärin. Saat selkeitä tuloksia 3-5 kk:n sisällä, kun käytät iTouch Sure -harjoittajaa säännöllisesti.

  Elektrodi on valmistettu polystyreenistä ja ruostumattomasta teräksestä. Se ei sisällä lateksia. Irrota se kontrolliyksiköstä puhdistuksen ajaksi, minkä jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja saippualla.

  iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja on helppokäyttöinen, mutta ennen kuin aloitat sen käytön, tulee sinun tutustua käyttöohjeeseen huolellisesti.
  Näin käytät harjoittajaa:
  - Ota iTouch Sure pois pakkauksesta ja aseta mukana tulevat paristot paikoilleen.
  - Yhdistä johdot kontrolliyksikön ja elektrodin välille.
  - Vie elektrodi emättimeen.
  - Käynnistä kontrolliyksikkö, valitse haluttu ohjelma ja lisää vähitellen tehoa kunnes tunnet lihassupistukset, mutta ne eivät tunnu epämukavilta.
  - Ohjelman päätyttyä kontrolliyksikkö sammuu automaattisesti ja voit ottaa elektrodin pois emättimestä.

  HUOM:
  Lantionpohjan harjoittajaa ei saa käyttää, jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin, epilepsia tai diagnosoitu kohdunkaulansyöpä. Ei saa käyttää myöskään ensimmäisen 12 viikon aikana leikkauksesta. Huomioithan myös, että tämän tuotteen mukana tuleva käyttöohje on tanskankielinen, mutta tuotekuvauksen englanninkieliset videot auttava käyttöönotossa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Polystyreeni ja ruostumaton teräs.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 11 cm, josta 7 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3 cm.
  VESITIIVIS: Ei. Emätinelektrodin voi puhdistaa kostealla kankaalla.
  KÄYTTÖ: 20 minuuttia päivässä.
  KÄYTTÖOHJE: Tanska.
  KÄYTTÖRAJOITUKSET: Tuotetta ei saa käyttää, jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin, epilepsia tai diagnosoitu kohdunkaulansyöpä. Ei saa käyttää myöskään ensimmäisen 12 viikon aikana leikkauksesta.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *