Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penisplugi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penisplugi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penisplugi vie sinut askeleen pitemmälle kinkyn stimulaation maailmassa, sillä sen avulla voit stimuloida virtsaputkeasi.

  Tämä taipuisa plugi tarjoaa mahdollisuuden kokea kivunsekaista nautintoa. Sen päässä on D-rengas, jonka avulla sinä tai kumppanisi voitte vetää sen ulos kliimaksin aikana, jolloin orgasmi vahvistuu entisestään.

  Penisplugi on ontto, joten sen läpi voi sekä virtsata että ejakuloida. Pehmeä materiaali tekee sisään asettamisesta helpompaa.

  Cum-Thru D-Ring -plugin sisään asetettava pituus on 5 cm ja halkaisijaltaan se on 0,9 cm paksuimmasta kohdastaan. Se on valmistettu pehmeästä silikonista ja sen pää on pyöristetty, jotta se on helpompi asettaa paikalleen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 9 cm, josta 5 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 0,9 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Kinkyys
  Suosittelen Materiaalina täydellinen. Joustaa eikä tunnu epämukavalta edes pitkiä aikoja. Plugin jälkeinen osuus turhan pitkä sekä "kahva" hankala. Saa jemmattua esinahan alle, mutta ympärileikatuilla plugi tulee roikkumaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Kinkyys
  Muuten hyvä plugi mutta ei kovin laadukas viimeistely Muuten hyvä plugi, helppo saada paikoilleen ja pysyy siinä hyvin, lisää pientä lisämaustetta itsetyydytykseen. Viimeistely on keskeneräisen oloinen, saumat molemmilla sivuilla joissa ylimääräistä "röpelöä" joka hieman ärsyttää sisään asetettaessa, luultavasti vähemmän kokeneita virtsaputken kanssa leikkijöitä huomattavasti enemmän. Tämän voi itse tosin pienellä vaivalla ja oikeilla työkaluilla + suurella tarkkuudella fixata, mutta mielestäni ylihinnoiteltu viimestelyn tasoon nähden. Materiaali muuten hyvä ja joustava ja kestävältä vaikuttava.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penisplugi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *