Näin valitset liukuvoiteen

Liukuvoide on kaikille, jotka haluavat paremman seksuaalisen kokemuksen, ja niitä on moneen käyttötarkoitukseen ja makuun. Emätinyhdyntään liukuvoide tuo lisää kosteutta ja luistoa naisen luontaisten nesteiden lisäksi, ja tehdä peniksen sisällä liikkumisesta tai seksilelun asettamisesta mukavamman tuntuista. Nesteen määrä seksuaalisen kiihottumisen seurauksena vaihtelee naiselta naiselle. Liukuvoiteen tarpeella ei yleensä ole mitään tekemistä sen kanssa, että nainen olisi epänormaali tai jokin olisi vialla, vaan nainen tuottaa liukastavia nesteitä vaihdellen esimerkiksi kuukautiskiertonsa eri aikoina.

Anaaliseksin kanssa liukuvoide on tärkeä käytettäväksi, sillä vartalo ei tuota luontaisia liukastenesteitä anuksen alueella.Suuseksin aikana voi liukuvoiteella muuttaa vastaanottajan tuntemuksia haluttuihin suuntiin – ja tehdä kokemuksesta esimerkiksi maukkaamman antajalle maustetun liukuvoiteen avulla. Liukuvoiteen voi nähdä vaikka suuseksin lisämausteena.

Näin valitset oikeanlaisen liukuvoiteen

Kun haluat löytää sopivan liukuvoiteen, on otettava huomioon mihin ajattelit liukuvoidetta käyttää. Liukuvoiteita löytyy monenlaiseen käyttöön, seksilelujen tai partnerin kanssa käytettäväksi tai näiden kahden yhdessä.

Liukuvoide seksileluille

Jos tarvitset liukuvoidetta seksilelujen kanssa käytettäväksi, suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, sillä sen koostumus ei reagoi seksilelujen pintamateriaalien kanssa. Vesipohjainen liukuvoide on koostumukseltaan kevyttä ja tuntuu mukavalta iholla. Myös anaalikäyttöön tarkoitettuja vesipohjaisia liukuvoiteita löytyy, esimerkiksi Aquaglide Anal, ja ne ovat koostumukseltaan hieman tavallista vesipohjaista liukuvoidetta voidemaisempia.

Liukuvoide seksiin

Jos liukuvoidetta käytetään seksiin, on silikonipohjainen liukuvoide etulyöntiasemassa, sillä se liukastaa pitempiaikaisesti kuin vesipohjainen liukuvoide. Silikonipohjainen liukuvoide on paksumpaa ja pehmeämpää koostumukseltaan, kuin vesipohjainen liukuvoide. Se on myös taloudellisempaa, sillä tarvitset sitä vähemmän per käyttökerta. Älä kuitenkaan käytä silikonipohjaista liukuvoidetta yhdessä silikonisten seksilelujen kanssa, sillä se pilaa lelun materiaalin. Sen sijaan mm. lasidildoja sekä teräksestä valmistettuja leluja voi mainiosti käyttää silikoniliukuvoiteiden kanssa.

Liukuvoide kondomeille

Moni kondomimerkki on päällystetty silikonilla, mutta ne tarvitsevat usein vähän lisää silikonia, jos toivot luistavampaa menoa. Muista varmistaa, että käytät kondomiturvallista liukuvoidetta. Tuotesivujen ”Tiedot”-välilehdellä näet onko liukuvoide kondomeille sopiva.

Liukuvoide suuseksiin, esileikkiin ja ekstra-hemmotteluun

Tee suuseksistä hauskempaa makuliukuvoiteen avulla. Tai miten olisi esileikkiin ja hemmotteluun suunnitellut erikoisliukuvoiteet? Esimerkiksi viilentävät tai lämmittävät liukuvoiteet? Erikoisliukuvoiteemme ovat vesipohjaisia ja niitä voi käyttää myös yhdessä seksilelujen kanssa.

Jos toivot silikonistakin liukuvoidetta paksumpaa ja liukastavampaa tuotetta, kokeile öljypohjaista liukuvoidetta. HUOM. Öljypohjaisia liukuvoiteita ei saa käyttää lateksi-kondomien kanssa.

Haluatko lisää opastusta täydellisen liukuvoiteen valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille liukuvoidetta valitessasi. Opastamme oikeanlaisen liukuvoiteen valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
baseks (1)
Beppy (1)
Durex (2)
Just Glide (1)
Kaerlig (2)
LELO (1)
Liquid Silk (1)
Pink (1)
pjur (3)
Sinful (8)
Sliquid (1)
Swede (1)
System JO (2)
WaterGlide (1)
YES (1)
Näytä kaikki 29 tuotetta
Olet nähnyt 29 yhteensä 29 tuotteesta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi