Koulutyttö­asut

Jos etsit viattoman viettelevää tyyliä, joka ei jätä ketään kylmäksi, seksikäs koulutyttöasu on ehdoton hankinta. Valmistaudu elämäsi kuumimpaan jälki-istuntoon rooliasujemme avulla. Koulutyttöasut edustavat niin söpöyttä kuin kiihkeää kurittomuuttakin. Täydennä tyylisi seksikkäillä sukilla tai yllätä kumppanisi tuhmilla stringeillä. Meiltä löydät seksikkäät rooliasut monissa eri koissa ja tyyleissä, joten anna mielikuvituksen laukata. Saatavilla on myös perinteisemmät seksikkäät alusvaatteet.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Baci (5)
Cottelli Collection (2)
Nortie (1)
Obsessive (2)
Materiaali
Nylon (1)
Polyamidi (2)
Polyesteri (7)
Koko
L (3)
L/XL (1)
M (2)
One Size (6)
S (3)
S/M (1)
XL (1)
Näytä kaikki 10 tuotetta

Seksikkäät koulutyttöasut auttavat toteuttamaan tuhmat fantasiat

Tee niin kuin Britney Spears

Muistatko vielä Britney Spearsin legendaarisen hitin “...Baby One More Time”, jossa poppiprinsessa tanssahtelee amerikkalaisessa high schoolissa pukeutuneena varsin pikkuruiseen koulupukuun? Hame oli suunnilleen vesirajaan asti, valkoinen paita sidottuna napapaidaksi paljastaen vähän alusvaatteitakin, jalassa pitkät polvisukat ja hiukset sommiteltuina pikkutyttömäisiksi leteiksi koristeltuina vaaleanpunaisilla, pörröisillä pampuloilla.

Jo tuolloin 1990-luvun loppupuolella viaton mutta silti niin seksikäs koulutyttöasu oli jotain, johon kaikki hullaantuivat. Mediassa Britneyn koulutyttöasu herätti paljon pahennusta ja sitä pidettiin liian seksikkäänä televisioon - ja ehkä se olikin. Mutta faktaa on joka tapauksessa se, että seksikäs koulutyttöasu sai katsojien fantasiat liikkeelle kaikkialla maailmassa. Koulutyttöfantasioihin - kuten moniin muihinkin roolileikkeihin - liittyy usein ajatus valtarooleista, joilla leikitellään ja jotka koetaan kiihottaviksi. Se selittää koulutyttörooliasujen suosiota myös sellaisissa maissa, joissa oikeat koulupuvut eivät ole osa kulttuuria.

Yhdistä rekvisiittaa seksikkääseen koulutyttöasuun

Jos haluat olla aivan erityisen viettelevä seksikkäässä koulutyttöasussasi, voimme suositella, että yhdistät siihen erilaisia asusteita ja rekvisiittaa. Niiden avulla voit täydentää viattoman viettelevän tyylisi, jotta saatte siitä kaiken irti. Korkokenkiä pidetään yleensä aika olennaisena osana koulutyttölookia ja ne näyttävätkin upeilta yhdistettyinä lyhyeen hameeseen ja polvi- tai stay-up -sukkiin. Vielä kun sujautat kirkkaanvärisen tikkarin huultesi väliin ja keikistelet leikkikaverillesi, voit olla varma, että hänen mielikuvituksensa lähtee laukkaamaan eikä hän malta pitää näppejään kurissa.

Jos taas ajatus makeiden, tahmaisten herkkujen yhdistämisestä seksikkääseen koulutyttörooliasuun ei tunnu houkuttelevalta, kannattaa kenties harkita aivan toisenlaista lähestymistapaa, joka on kuitenkin temaattisesti varsin yhteensopiva asun kanssa - nimittäin viivotinta. Sille voi keksiä ihan oikeaa käyttöäkin. Jos tiedät olleesi aivan erityisen kuriton, viivottimen voi antaa kumppanin käsiin, jolloin hän voi antaa sinulle ansaitsemasi kurinpalautuksen.

Tuhma koulutyttörooliasu tuo kipinää seksielämään

Jos tilanne makuuhuoneen puolella on päässyt vähän laimentumaan, seksikkäästä koulutyttöasusta voi saada kaivattua potkua seksielämään. Eikä nyt siis ole kyse siitä, että se pitäisi pukea aina päälle kun haluaa jotain tapahtuvaksi rakkauselämän puolella, mutta siitä voi hyvin olla lisäjännitteen tuojaksi aina välillä. Kuka tietää, ehkä löydätte toisistanne uusia puolia kokeilemalla erilaisia rooleja? Ja ehkä koulutyttökin voi välillä ottaa ohjat käsiinsä ja olla se dominoiva osapuoli.

Jos koulutyttöfantasiat eivät kuitenkaan tunnu omilta, kannattaa tutustua muihin valikoimastamme löytyviin rooliasuihin. Niiden avulla voit toteuttaa tuhmat poliisi-, lentoemäntä-, sairaanhoitaja- tai sisäkköroolileikit, vain muutamia mainitaksemme. Vain mielikuvitus on rajana. Ota kumppanisi mukaan asun valintaan ja anna hänen valita oma suosikkinsa, jolloin luvassa on varmasti kiihkeitä hetkiä sitten kun asu puetaan päälle. Ehkä voitte löytää hänellekin jotain sopivaa päällepantavaa valikoimastamme? Jaettu ilo on tunnetusti kaksinkertainen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi