Obaie Bondage-setti Sänkyyn

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Obaie Bondage-setti Sänkyyn
  • Obaie Bondage-setti Sänkyyn
  • Obaie Bondage-setti Sänkyyn
  • Obaie Bondage-setti Sänkyyn

Obaie Bondage-setti Sänkyyn

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

Kuvaus

Obaie Bondage-setti Sänkyyn auttaa sinua muuttamaan makuuhuoneesi kinkyksi bondage-paratiisiksi, jolloin voit sukeltaa kumppanisi kanssa kiihottavan nautinnon maailmaan.

Bondage-setti on täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat nauttia kokeilevista sidontaleikeistä. Kiinnitä kahleet kumppanisi ranteisiin ja nilkkoihin, jonka jälkeen voit lähteä kiihottavalle tutkimusmatkalle hänen vartalolleen.

Remmien pituutta voi säätää, joten bondage-setti sopii useimpiin sänkyihin ja patjoihin. Säädettävät kahleet on pehmustettu, joten ne tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Ranne- ja nilkkakahleet ovat erikokoiset.

Obaie Bondage-setti Sänkyyn on väriltään viettelevän musta.

Tiedot

MATERIAALI: Polypropeeni, polyesteri ja metalli.
SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
PITUUS, REMMIT: Enint. 146 cm.
YMPÄRYSMITTA, RANNEKAHLEET: Enint. 32 cm.
YMPÄRYSMITTA, NILKKAKAHLEET: Enint. 36 cm.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Kyllä jöpsii! Säädöt riittävät hyvin 160cm leveään parisänkyyn. Parin käyttökerran perusteella oikein hyvin asiansa ajavat. Pehmeät ja mukavat ranne- ja nilkkalenkit, jotka pikakiinnikkeillä sai nopeasti vaihdettua omiin tukevampiin kahleisiin. Hinta/laatusuhde kyllä varmasti kohdallaan ja kinkyys mittarit heilahtivat kyllä kerta heitolla makkarin katon läpi vintin puolelle! Emäntä kehrää tyytyväisyyttään ja seksielämään tuli roppakaupalla virkistystä. Pienellä rahalla isot ilot!
5 4 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Toimivat hyvin Remmeissä on runsaasti säätövaraa, jonka ansiosta ne sopivat leveämmillekin sängyille. Ranne/nilkkalenkit ovat pehmeitä, eivätkä hierrä pidemmänkään sidonnan aikana. Lenkit saa myös kätevästi irti ja kiinnitettyä muihin paikkoihin, kuten sängyn päätyyn / seinäkiinnikkeisiin.

Remmejä saa lyhennettyä melko nopeasti myös kesken aktin, jolloin raajat saa levitettyä helposti. Lenkit saa myös vaihdettua nopeasti puolelta toiselle, jolloin selinmakuulta saa vaihdettua vatsalle tarpeen vaatiessa.

Erittäin hyvät remmit/lenkit aloittelijoille.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Sopii tarkoitukseensa Sopii oikein hyvin tarkoitukseensa. Meillä on 160 cm leveä patka jonka ympäri remmit sai oikein hyvin. Näppärää tässä mallissa on että mukana tulevat kahleet saa irti jolloin voi käyttää omia. Säätövaraa oli myös riittävästi. Hintaan nähden vaikuttaa ihan peruslaadukkaalta

Pari kertaa kokeiltu joten remmien ja klipsien kestosta ei vielä voi sanoa mitään. Valmistettu ihan tavallisesta remmistä joten visuaalisesti eivät mitenkään näyttävät mutta oikein toimivat.
5 4 1
Kokonaisarvio
Kinkyys
Materiaali ja laatu
Mahtava! Aivan mahtava, olaan saatu mieheni kanssa erillaisen kokemuksen ja läheisyyden petipuuhiin, kiitos
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Obaie Bondage-setti Sänkyyn

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *