TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Bondage-setti Sänkyyn var 1

obaie Bondage-setti Sänkyyn

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

44,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Lisää tummia mausteita seksielämääsi ja heittäydy hellään bondageen obaien sidontasetin avulla. Se muuttaa sänkysi hetkessä kinkyjen leikkien näyttämöksi. Säädettävillä remmeillä ja kahleilla varustettu setti on täydellinen ensikosketus BDSM:n maailmaan seikkailunhaluisille pariskunnille.

Sujauta remmit patjan alle niin, että kahleet tulevat esille sen molemmilta puolilta tai päädyistä riippuen siitä, kuinka leveään asentoon haluat kumppanisi sitoa. Kiinnitä pehmeät kahleet kumppanisi ranteisiin sekä nilkkoihin ja kytke ne karabiinihaoilla kiinni sänkyremmeihin.

Sido kumppanisi mielesi mukaan joko selälleen tai vatsalleen. Pehmustettuja kahleita voi käyttää myös ilman sänkyremmejä, mikä mahdollistaa monenlaiset sidontaleikit.

Vinkki! Aseta silmänaamio kumppanisi silmille, jotta hän ei voi nähdä mitä tuleman pitää. Kun näköaisti on poissa pelistä, muut aistit voimistuvat entisestään.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful