Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Polar Jade Keskikokoinen Jademuna var 1

Polar Jade Keskikokoinen Jademuna

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Polar Jade Keskikokoinen Jademuna auttaa sinua saamaan intohimoisemman ja intensiivisemmän yhteyden omaan eroottisuuteesi.

Käytä tätä kaunista jademunaa lantionpohjasi eroottisten lihasten vahvistamiseen, intiimiin Yoni-hierontaan (emättimen sisäinen hieronta) ja aistillisiin leikkeihin kumppanisi kanssa.

Säännöllinen käyttö lisää tuntoherkkyyttäsi, auttaa sinua hallitsemaan lantionpohjan lihaksiasi paremmin ja tiukentaa emätintäsi, jolloin te molemmat nautitte seksistä enemmän.

Henkisesti Yoni-harjoitukset antavat sinulle tiiviimmän yhteyden sisäiseen feminiiniseen seksuaalisuuteesi.

Muna on valmistettu aidosta kanadalaisesta nefriittijadesta. Aasialaisissa kulttuureissa jade on jo vuosisatojen ajan yhdistetty naisen seksuaalisuuteen ja sukupuolielimiin. Materiaalina jade on erittäin kovaa eikä se naarmuunnu tai sirpaloidu.

Munaan on porattu reikä, johon voi pujottaa langan, jonka avulla muna on helppo vetää ulos emättimestä käytön jälkeen. Muista vaihtaa lanka jokaisella käyttökerralla.

Jademuna on saatavilla kolmessa eri koossa. Mitä vähemmän sinulla on aiempaa kokemusta Kegel-harjoituksista tai geishakuulista, sitä suurempaa munaa sinun tulisi käyttää. Tämän keskikokoisen munan pituus on 4,3 cm ja sen paino on n. 70 g, joten se sopii useimmille käyttäjille.

Huomioithan, että nefriittijade on luonnonmateriaali, joten munan väri voi poiketa hitusen tuotekuvasta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful