Hierontaöljyt & Kynttilät

Hierontaöljymme ja -kynttilämme tarjoavat tilaisuuden aistillisempaan esileikkiin. Sytytä hierontakynttilä, anna sen palaa 15-30 minuuttia, puhalla se sammuksiin ja kaada lämmin hierontaöljy kumppanisi vartalolle. Se ei polta tavallisen steariinin tapaan, vaan lämmittää viettelevästi ja levittyy pehmeästi iholle jättäen sen silkinpehmeäksi hieronnan jälkeen.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Bijoux Indiscrets (3)
Bodyfun (1)
Cobeco (1)
Durex (1)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (2)
Flutschi (1)
Intimate Earth (2)
Intimate Organics (1)
Joan Ørting (1)
Joydivision (3)
Just Play (3)
Kaerlig (2)
Kama Sutra (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Magic Gel (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Moreamore (1)
Petits Joujoux (3)
pjur (1)
RFSU (1)
Sensuva (1)
Shunga (5)
Sinful (3)
Slube (3)
Swede (3)
System JO (2)
Touché (1)
WaterGlide (1)
YesforLov (2)
Näytä kaikki 59 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 59 tuotteesta
Näytä lisää

Hierontaöljyt ja hierontakynttilät joka lähtöön

Hierontaöljy intiimikäyttöön ja vartalohierontaan

Valikoimastamme löydät monenlaisia jännittäviä intiimi- ja hierontaöljyjä. Osa niistä on tarkoitettu koko vartalon rentouttamiseen, mutta osa on suunnattu nimenomaan eroottiseen hierontaan. Tältä sivulta löydät myös hierontaöljykynttilät, jotka jättävät ihon silkinpehmeäksi käytön jälkeen ja suorastaan kutsuvat teitä koskettamaan toisianne. Hierontaöljyjä on saatavilla maustettuina ja maustamattomina. Perinteiset, maustamattomat öljyt on useimmiten tarkoitettu kokovartalohierontaan, kun taas maustetut tai lämmittävät tuotteet tuovat eroottista vivahdetta hierontaan. Niitä käyttäessä eroottista hierontaa voi jatkaa suudelmilla, jolloin kumppanisi maistuu tavallistakin herkullisemmalta. Kokeile käyttää hierontaöljyä kumppanisi intiimeimmille alueille ja päästä sitten kielesi aivan uudenlaiselle tutkimusmatkalle.

Kaikki valikoimamme maustetut tuotteet sisältävät ainoastaan sellaisia makuaineita, joita myös elintarviketeollisuus käyttää, joten niitä on täysin turvallista käyttää. Lisäksi valikoimastamme löytyy vegaanisia vaihtoehtoja, joissa ainesosina on mm. aprikoosiöljyä, manteliöljyä ja arganöljyä. Meiltä löydät myös Reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettua hierontaöljyä, jolloin voitte nauttia yhteisistä hetkistä aivan erityisen hyvällä omallatunnolla. Jos japanilainen nuru-hieronta kiinnostaa, meiltä löydät myös siihen erityisesti kehitettyjä tuotteita. Eroottisessa Nuru-hieronnassa hierotte toisianne alastomilla vartaloillanne.

Kokeile myös hierontaöljykynttilää

Pulloon pakattu öljy on varmaan sinulle jo ennestään tuttu tuote, mutta oletko koskaan kokeillut hierontaa tuoksuvalla, lämpimällä hierontakynttilän vahalla? Meiltä löydät hierontaöljykynttilät, jotka sopivat täydellisesti viettelevään esileikkiin ja eroottiseen hierontaan. Sytytä kynttilä ja anna sen palaa 5-10 minuuttia, kunnes vaha on sulanut ihanaksi, lämpimäksi öljyksi. Tässä vaiheessa voi hyvin herätä kysymys siitä, tuntuuko vaha polttavan kuumalta iholla? Vaan ei huolta. Hierontaöljykynttilän vaha ei ole lainkaan verrattavissa steariinikynttilän vahaan. Hierontakynttilän vaha on suunniteltu erityisesti kaadettavaksi iholle polttamatta sitä, joten se tuntuu kyllä lämpimältä, mutta ei takuulla pilaa iltaanne palovammoilla. Muista vain sammuttaa kynttilä ennen kuin kaadat vahaa iholle.

Valitse valikoimamme toinen toistaan viekoittelevammista hierontakynttilöistä, joista on saatavilla monenlaisia tuoksuvaihtoehtoja. Sen avulla annat kumppanillesi unohtumattoman kokemuksen osana romanttista illanviettoa. Saatavilla olevia tuoksuvaihtoehtoja ovat mm. vanilja, mansikka, ruusu ja jasmiini, suklaa ja eksoottisempia itämaisia tuoksuja, joista löydät varmasti omat suosikkisi.

Intiimit öljyt ja hierontakynttilät tuhmiin leikkeihin

Monella on valitettavasti sellainen kuva, että erilaiset öljyt on tarkoitettu yksinomaan ammattihierojille, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Viime vuosina hierontaöljyjen ja intiimiöljyjen myynti on kasvanut merkittävästi. Yhä useammat pariskunnat ovat heränneet miettimään, mitä he voivat tehdä parisuhteen kipinän ja intiimiyden ylläpitämiseksi, ja juuri siihen nämä intiimit tuotteet ovat aivan erinomaisia apuvälineitä. Kyseessä on matalan kynnyksen eroottiset tuotteet, jotka eivät vaadi sen kummempaa valmistautumista eivätkä toisaalta säikäytä ehkä muuten seksileluihin tottumatonta kumppania.

Aloita perinteisellä öljyllä, jossa ei ole hajusteita tai makuaineita, tai ota askel pitemmälle ja kokeile maustettua tai lämmittävää öljyä, joka tuo leikkiin jotain erityistä. Pidä myös mielessä, ettei hierontaöljy ole pelkästään hauska pieni lisä intiimeihin hetkiin. Useimmat niistä ovat vitamiinipitoisia tuotteita, jotka myös hoitavat ihoa. Juuri siksi iho jää niin pehmeäksi käytön jälkeen. Voit huoletta jättää kosteusvoiteet käyttämättä suihkun jälkeen, jos luvassa on nautinnollista hierontaa. Ja jos et ole varma, että mikä tuote sopisi teille parhaiten, voit aina kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme. Eroottista hierontaa voi myös tehostaa kokeilemalla orgasmigeeliä, kuten esim. Durex Intense -geeli, Kaerlig Luomuorgasmigeeli tai Sensuvan monet tuotteet, jolloin luvassa on todella intensiivisiä tuntemuksia.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi