Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Durex Intense

Durex Intense on suositun Durex-tuotemerkin lanseeraama tuotesarja. Kuten nimestäkin voi päätellä, sarja on kehitetty tehostamaan stimulaation intensiteettiä. Durex tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta niin kestävyyden, käytettävyyden kuin tehonkin suhteen, eikä Intense-sarja ole mikään poikkeus. Kaikki sarjan tuotteet tekevät eroottisista kokemuksista entistäkin villimpiä, sillä ne saavat kiihottuneisuuden ja stimulaation tuntumaan intensiivisemmältä. Toisin sanoen tämän tuotesarjan avulla sinun on helpompi antaa kumppanillesi järisyttäviä orgasmeja.

Durex Intense - orgasmeja kaikille

Durex Intense on varsinainen ilmiö

Olet varmasti nähnyt ainakin yhden Durex Intense -mainoskampanjan videoista. Ehkä sen, jossa nainen ryntää sisään seksiä harrastavan pariskunnan huoneeseen ja latelee totuuksia pöytään siitä, kuinka naisista kaksi kolmasosaa jää ilman kliimaksia yhdynnän aikana, mutta kertoo sitten, miten ongelman voi ratkaista. Tai sen, missä pariskunta rakastelee, nainen kurottaa yöpöydältä käteensä pikkuruisen, pinkin pullon ja yhtäkkiä maisema muuttuu ja video humahtaa täyteen toinen toistaan fantastisempia elementtejä, sillä niin maata järisyttäviä orgasmeja on luvassa. Mainoskampanja levisi kulovalkean tavoin ja teki Durex Intense -tuotteista huippusuosittuja ympäri maailman. Eikä syyttä! Kyseessä on nimittäin melkoisen mullistava sarja eroottisia tuotteita, joiden avulla seksistä voi saada irti huomattavasti entistä enemmän. Tuotesarjan tavoite ja sen valtavan suosion syy pohjaa siihen yksinkertaiseen tosiseikkaan, että naisen kliimaksi vaatii enemmän aikaa ja vaivaa kuin miehen. Tämä tahtoo unohtua monilta seksin aikana, ja lopputulos on se, että maailmassa on valtava määrä naisia, jotka eivät ole koskaan elämänsä aikana saaneet orgasmia. Tämän epäkohdan Durex halusi korjata, ja tuotteiden maailmanlaajuinen suosio antaisi ymmärtää, että siinä he ovat myös onnistuneet.

Tuotesarjan tuotteista löytyy jokaiselle jotain

Suositun tuotesarjan ehdoton päätähti on Durex Intense Orgasmic Gel -orgasmigeeli, joka lisää paikallisverenkiertoa ja saa aikaan lämpimiä, viileitä ja kihelmöiviä tuntemuksia klitoriksella. Se lisää naisen tuntoherkkyyttä, mikä helpottaa laukeamista ja tekee kliimaksista tavallista intensiivisemmän. Geeli sisältää Desirex-stimulanttia, joka antaa sille sen nautinnollisen vaikutuksen, ja Durexin testissä jopa 80 % geeliä kokeilleista naisista sai sen avulla orgasmin. Geelin käyttö on superhelppoa: pumppaa vain pieni määrä geeliä sormenpäälle ja hiero se klitoriksellesi - tai anna kumppanisi tehdä se puolestasi. Sen jälkeen nautinto voikin alkaa.

Samaa Desirex-stimulanttia löytyy myös Durex Intense-kondomien pinnalta, mutta lisäksi niissä on nystyröitä ja juomuja, joiden aikaansaama stimulaatio lisää naisen nautintoa entisestään. Kondomien avulla pääsette nauttimaan parhaasta turvaseksistä ikinä. Lisätkää leikkiin vielä Intense Vibrations -penisrengas, joka tukee miehen erektiota, tekee siitä pitkäkestoisemman ja kaiken muun hyvän lisäksi vielä värisee naisen Desirexin herkistämää klitorista vasten saaden aikaan huikeita orgasmeja. Esileikkiä ja itsetyydytystä varten tuotesarjassa on myös bullet-vibraattori ja dildovibraattori, jotka on helppo ottaa leikkiin mukaan.

Osta ihanat orgasmituotteet Sinful.fi:stä

Seksi on parhaimmillaan kun molemmat osapuolet nauttivat siitä täysillä. Juuri siihen saumaan Durex on halunnut iskeä Intense-tuotesarjallaan, sillä orgasmiepätasapaino ei ole kenenkään edun mukaista. Jokainen ansaitsee rikkaan ja nautinnollisen seksielämän parisuhdetilanteesta riippumatta, ja näiden tuotteiden avulla laukeaminen yksin tai yhdessä on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Me täällä Sinfulilla olemme vakaasti sitä mieltä, että seksilelujen kanssa kuka tahansa voi saada parempaa seksiä. Valitsemme valikoimamme tuotteet huolella, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ainoastaan markkinoiden suosituimpia ja parhaita tuotteita. Siksi olemme päätyneet myös Durex Intense -tuotesarjan viralliseksi jälleenmyyjäksi Suomessa. Nämä suositut tuotteet ansaitsevat paikan jokaisessa suomalaisessa makuuhuoneessa ja meiltä ostat ne edulliseen hintaan. Lisäksi tarjolla on aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, joten jos et ole aivan varma, että millaisia tuotteita sinun kannattaisi hankkia, asiakaspalvelumme on vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, joten pidämme sinusta varmasti hyvää huolta.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful