Luonnonmukainen hierontaöljy

Hierontaöljyn avulla luvassa on uusia vivahteita kiihottavaan esileikkiin, ja kukapa ei nauttisi rentouttavasta hetkestä hieronnan parissa? Valitkaa valikoimamme luonnonmukaisista hierontaöljyistä suosikkinne ja nauttikaa aistillisista tuntemuksista.

Myydyimmät tuotteet

Luonnonmukainen hierontaöljy on hyväksi ihollesi ja ympäristölle

Viettele kumppanisi intiimillä hierontahetkellä

Anna kumppanillesi ihanan eroottinen kokovartalohieronta luonnonmukaisella hierontaöljyllä, joka jättää ihon silkinpehmeäksi ja olon aistillisen rentoutuneeksi. Kaikki tämän sivun tuotteet on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetuista ainesosista, eivätkä ne sisällä lisäaineita. Voit siis hieroa öljyä kumppanisi iholle hyvällä omallatunnolla.

Sen lisäksi, että suloiset luomuöljymme eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, ne ovat myös täydellinen lisä viettelevään esileikkiin tai jännittyneiden lihasten hellään pehmittämiseen. Kaikki valikoimamme öljyt liukuvat miellyttävästi iholla, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen ja sujuva. Voiteet ja salvat, joita ei ole suunniteltu hierontaan, saattavat imeytyä ihoon todella nopeasti, jolloin hieronta voi tuntua hankalalta ja nihkeältä. Siksi kunnon luomuhierontaöljy on aina parempi valinta.

Luonnonmukainen hierontaöljy sopii käytettäväksi ulkoisesti kaikkialla kehollasi - jopa intiimialueilla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että öljypohjaiset tuotteet eivät sovi yhteen kondomien ja seksilelujen kanssa. Öljy nimittäin vahingoittaa lateksista ja kumista valmistettujen tuotteiden pintaa. Suosittelemme, että käytät niiden kanssa sen sijaan vesipohjaista liukuvoidetta.

Luonnonmukainen hierontaöljy tuoksulla tai ilman

Löydät laadukkaasta valikoimastamme sekä tuoksuvilla luomuaromeilla hajustettuja että neutraaleja tuoksuttomia vartaloöljyjä hierontaan. Tuoksuva öljy lisää upeita aistillisia ulottuvuuksia hurmaavaan hierontasessioon ja luo eksoottista tunnelmaa. Neutraalia öljyä voi puolestaan käyttää silloinkin, kun sinä tai kumppanisi olette yliherkkiä tai allergisia aromaattisille ainesosille. Hajustamaton tuote ei ole suinkaan tuoksuvaa versiota huonompi valinta, koska sen kanssa on helppo keskittyä vain ja ainoastaan nautinnolliseen kosketukseen ja kiihottavaan tuntumaan iholla.

Tuoksuviin nautintoihin voit kokeilla esimerkiksi Intimate Earth -tuotesarjan luonnonmukaisia hierontaöljyjä, joiden viettelevät hajusteet on valmistettu sertifioidusti luonnonmukaisista ainesosista. Niiden tuoksu on sopivan mieto ja auttaa rentoutumaan eroottisen tunnelmaan kumppanin kanssa.

Jos haluat mieluummin tuoksuttoman version, Joutsenmerkityn Kaerlig-tuotemerkin luonnonmukainen hierontaöljy on ympäristötietoinen valinta. Se on myös erittäin riittoisaa ja jättää ihon silkinpehmeäksi, joten se sopii täydellisesti rakastavaan intiimiin hierontaan.

Hyvää oloa hyvällä omallatunnolla

Hieronta ei ole hyväksi pelkästään lihaksillesi. Sen aikana kehosi vapauttaa mielihyvähormoneja, jotka lisäävät onnellisuuden ja kiintymyksen tunteita. Intiimi kosketus tuo sinut ja kumppanisi lähemmäs toisianne ja vähentää stressiä. Voitte hieroa toisianne vuorotellen ja kokeilla mihin hellä hierontahetki voi johtaa.

Jos haluatte viedä intiimit hierontahetkenne seuraavalle asteelle, kannattaa kokeilla japanilaista nuru-hierontaa. Siinä kumppania hierotaan käyttämällä koko vartaloa ja tekniikka vaatiikin erittäin riittoisaa ja liukuvaa luonnonmukaista hierontaöljyä. Jotta voitte heittäytyä täysin kokonaisvaltaiseen eroottiseen leikkiin, kannattaa käyttää seksilakanaa. Se sopii monenlaisiin kosteisiin leikkeihin ja säästyt myös ylimääräiseltä pyykinpesulta. Löydät virtuaalisilta hyllyiltämme myös paljon muita upeita tuotteita esileikkiin, joita voit käyttää lisäämään tuhmaa tunnelmaa.

Jos haluat nähdä tarkemmat tiedot yksittäisestä tuotteesta, klikkaa tuotekuvaukseen. Näet siellä muun muassa tuotteen tiedot ja ainesosat, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan luonnonmukaisen hierontaöljyn. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi