TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Parempaa Suuseksiä

Parhaimmillaan suuseksi on ihanaa, nautinnollista ja vähintäänkin aina silloin tällöin olennainen osa onnistunutta esileikkiä riippumatta siitä, mitä sukupuolta olette. Vaan mitä jos se voisi olla vieläkin mukavampaa? Kun haluatte parempaa suuseksiä, tutustukaa tämän sivun valikoimaan ja löytäkää juuri teille parhaiten sopivat makukondomit, suuseksisuojat, makuliukuvoiteet ja maustetut hierontaöljyt. Herkullisten tuotteidemme avulla saatte takuulla entistäkin enemmän irti yhteisistä hetkistä.

Parempaa suuseksiä sinulle ja kumppanillesi

Suuseksin tulee olla hyvää molemmille

Suuseksi voi tuntua suorastaan pelottavalta ajatukselta, jos sitä ei ole koskaan harrastanut, ja tämä on totta sukupuolesta riippumatta. Mitä jos en osaa? Mitä jos se maistuukin pahalta ja loukkaan vahingossa kumppaniani? Mitä jos teen jotain väärin? Kuten kaikessa muussakin seksuaalisessa kanssakäymisessä, suuseksissä on hyvä tiedostaa omat ja toisen rajat. Mitään sellaista ei tarvitse tehdä, joka tuntuu vastenmieliseltä, mutta samalla on hyvä uskaltautua kokeilemaan uusia asioita - etenkin, jos ne ovat sellaisia, jotka tuottavat suurta nautintoa vähintään toiselle teistä.

Suuseksin antaminen on varsin erilainen kokemus riippuen vastaanottajan sukupuolesta. Silloin kun kohteena on penis, kynnyskysymyksiksi voivat muodostua mm. sen mahtuminen suuhun, hyvän rytmin löytäminen ja oman oksennusrefleksin herkkyys. Kun taas kohteena on vagina, oman kielen pituus ja vahvuus, vulvan erilaiset muodot ja niiden tuntoherkkyyden vaihtelut voivat tuottaa haasteita. Ja olipa kyse sitten peniksestä, vaginasta tai anuksesta, intiimihygienian on hyvä olla kunnossa sekä antavalla että saavalla osapuolella.

Parhaimmillaan suuseksi on huikean nautinnollista vastaanottavalle osapuolelle, ja siksi myös tyydyttävää antajalle. Jos kuitenkin tuntuu, että se on tavalla tai toisella vaikeaa, tämän sivun tuotteista voit löytää avun moniin haasteisiin, jolloin lopputuloksena on varmasti parempaa suuseksiä.

Parempaa suuseksiä turvallisesti ja mukavasti

Aina kun harrastaa suuseksiä uuden ihmisen kanssa, on ihan ensimmäisenä muistettava turvaseksi. Seksitaudin voi saada limakalvokontaktista, ja limakalvoja löytyy sekä intiimialueilta että suusta, joten taudin tarttuminen on täysin mahdollista pelkän suuseksin välityksellä. Siksi penis on syytä verhota kondomiin ja vulvan tai anuksen ollessa kohteena käyttöön kannattaa ottaa suuseksisuoja. Molempia valmistetaan sekä lateksisina että lateksittomina, ja tarjolla on sekä maustamattomia että maustettuja versioita.

Parempaan suuseksiin liittyy myös olennaisena osana kommunikaatio. Kysy kumppaniltasi mikä hänestä tuntuu hyvältä, kannusta häntä ohjaamaan sinua parhaalta tuntuviin kohtiin ja ota palautteesta opiksesi. Suuseksiin liittyy toisinaan epävarmuutta myös vastaanottavalla osapuolella, jolloin rentoutuminen ja sitä kautta nautinnon kokeminen voi olla vaikeaa, vaikka antajalla olisikin tekniikka hallussa. Siksi palautetta kannattaa antaa myös toiseen suuntaan, eli tehdä kumppanille selväksi, että annat hänelle suuseksiä mielelläsi. Jos hygienian osalta voisi olla parannettavaa, asiaa voi käsitellä lempeästi vaikka ehdottamalla yhteistä suihkua ennen lemmenleikkejä.

Jos suuseksin antaminen on vaikeaa herkän oksennusrefleksin vuoksi, siihen voi kokeilla apuvälineeksi puuduttavaa suihketta, joka turruttaa kurkkua väliaikaisesti. Siitä voi olla suurta apua etenkin, jos haluatte kokeilla syvälle menevää deep throat -suihinottoa.

Makuliukuvoiteet tarjoavat vaihtelua

Sitten kun suuseksin tekniikkapuoli alkaa olla jo hallussa, voi tulla eteen vaihe, jossa siihen olisi mukava saada hieman vaihtelua. Parempaa suuseksiä voi saada esim. erilaisten makuliukuvoiteiden avulla, joilla kumppanin vartalon voi muuttaa herkulliseksi jälkiruoaksi. Saatavilla on runsaasti eri makuvaihtoehtoja perusmauista aina eksoottisiin variantteihin, joten olitpa sitten mansikan, suklaan tai erilaisten hedelmien ystävä tai halusitpa kokeilla miltä kumppanisi maistuu silloin, kun iholle valuttaa tiramisun tai crème brûléen makuista liukkaria, meiltä löydät sopivat tuotteet.

Liukuvoiteiden lisäksi tarjolla on myös erilaisia maustettuja hierontaöljyjä, joiden avulla esileikkiin voi tuoda muutakin vaihtelua. Miltä kuulostaisi nautinnollinen kokovartalohieronta, joka ensin rentouttaa ja muuttuu sitten asteittain eroottisemmaksi kulminoituen suuseksiin ja rakasteluun? Taitaisi kelvata useimmille.

Vesipohjaisia makuliukuvoiteita voi huoletta käyttää myös kondomin tai suuseksisuojan kanssa, jos neutraalit versiot eivät miellytä makunystyröitä eikä maustetuista versioista löydy juuri sitä omaa lempimakua. Öljypohjaiset tuotteet sen sijaan eivät käy yksiin lateksista valmistettujen kondomien ja suojien kanssa, mikä on hyvä pitää mielessä, jos mielessä siintää suunnitelma hieronnasta. Ei siis muuta kuin löytämään juuri teille parhaiten sopivat tuotteet ja harrastamaan entistäkin parempaa suuseksiä!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful