TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksilelut Kylpyyn

Tekisikö mieli ihanaa rentoutushetkeä lämpimän suihkun tai kylvyn merkeissä? Ja kun kerran rentoutumisesta on kyse, miltä kuulostaisi viedä nautinto huipulle asti? Valikoimastamme löydät monenlaiset vesitiiviit seksilelut kylpyyn ja suihkuun, joiden avulla pelkkä peseytyminen onkin pian kiihottava elämys. Olipa kyseessä yksityinen kylpyhetki tai kiihottava yhteissuihku, meiltä löydät tuotteet, joiden avulla luvassa on unohtumattomia kokemuksia.

Myydyimmät tuotteet

Seksilelut kylpyyn - lisää nautintoa kosteisiin leikkeihin

Ota seksilelut kylpyammeeseen mukaan!

Peseytyminen on jo itsessään aistillinen, kehollinen ja joskus myös eroottinen tilanne - olet alasti ja kosketuksissa vartaloosi hieroessasi itseäsi puhtaaksi pehmeän karhealla pesusienellä. Lämmin vesi ja täydellinen yksityisyys itsesi (tai kumppanisi) kanssa tekee kylpyhetkestäsi nautinnollisen, joten mikset saman tien veisi nautintoasi huipulle asti ja ottaisi myös seksilelut kylpyyn mukaan?

Ottamalla seksilelut kylpyyn lisäät takuulla nautinnon volyymia, mutta sen lisäksi se on myös käytännöllinen ratkaisu. Kukaan ei kuule värinöitä suihkun kohinasta ja olet aivan omassa rauhassa. Myös lelujen puhdistaminen leikkien jälkeen hoituu kuin automaattisesti.

Tämän takia monet seksileluvalmistajat ovat ottaneet kylpyleikit huomioon jo suunnitteluvaiheessa ja valmistavat vesitiiviitä leluja. Osa tuotteista, kuten leikkisät I Rub My Duckie -kylpyankat, on jopa varta vasten kylpyhetkiä varten suunniteltuja - muotoilua myöten. Olitpa sitten hemmottelevan kylvyn tai pikaisen suihkun tarpeessa, voit aina maustaa kosteita leikkejäsi ottamalla seksilelut kylpyammeeseen tai suihkuun mukaan.

Vesitiiviit lelut kestävät kosteaa menoa

Ennen kuin kuljetat innolla kaikki omistamasi seksilelut kylpyammeeseen, kannattaa ottaa huomioon, että kaikki niistä eivät välttämättä kestä vettä. Osa leluista saattaa olla esimerkiksi roisketiiviitä, jolloin voit huuhdella ne vedellä tai seksilelujen puhdistusaineella ja mahdollisesti ottaa jopa suihkuun mukaan, mutta ne eivät kestä upottamista veden alle. Jotkut lelut sanovat sopimuksen irti heti jouduttuaan kosketuksiin veden kanssa ja jotkut saattavat olla jopa vaarallisia kylpykavereita, esimerkiksi sähköseksilelut tai verkkovirtaan kytkettävät tuotteet. Siksi mitä tahansa lelua ei kannata pulauttaa pinnan alle ennen kuin on selvittänyt huolella, miten se reagoi kosteisiin leikkeihin.

Tämän kategorian seksilelut kylpyyn ovat “vedenpitävästi” vesitiiviitä. Voit loiskutella ja polskutella niiden kanssa sydämesi kyllyydestä. Saatat myös huomata, että monet muutkin virtuaalisen kauppamme tuotteet ovat vesitiiviitä ja näiden tuotteiden kohdalla löydätkin yksittäisen tuotteen tuotetiedosta maininnan sen vesitiiviydestä.

Huomaamattomat, leikkisät ja kiihottavat seksilelut kylpyyn

Jos haluat sulostuttaa kylpyhetkiäsi nautinnollisella stimulaatiolla, löydät valikoimastamme varmasti jotain juuri sinulle sopivaa. Kun toivot, että seksilelusi ei kylpyhuoneeseen unohtuessaankaan herätä huomiota, leikkisän ja viattoman kylpyankan muotoinen vibraattori on hauska ja kiihottava salaisuus. Sitä voi käyttää myös muiden vartalon osien hierontaan, kun haluat hemmotella itseäsi kylvyssä. Kauttaaltaan silikonista valmistetut tuotteet, kuten monet valikoimamme dildot ja anustapit, ovat lähes poikkeuksetta vesileikkeihin soveltuvia. Löydät myös monien laadukkaiden tuotemerkkien valikoimasta vesitiiviitä väriseviä seksileluja kylpyyn ja suihkuun aina klitoriskiihottimista eturauhashierojiin. 

Tutustu kaikessa rauhassa tuhmaan valikoimaamme, niin löydät varmasti itsellesi sopivat seksilelut kylpyyn. Jos haluat kysyä meiltä mitä tahansa tuotteistamme - esimerkiksi jos olet epävarma siitä, kestääkö himoitsemasi tuote vettä vai ei - voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitämme asian. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme ja voimme myös suositella erilaisia seksileluja kylpyammeeseen tai suihkuun.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful