Seksilelu­tarjoukset Pareille

Kun on aika päivittää yhteistä lelulaatikkoa, kannattaa vilkaista läpi Sinfulin seksilelutarjoukset pareille. Tältä sivulta löydät parhaat tarjouksemme tuotteista, jotka sopivat erinomaisesti parisuhteen piristämiseen. Jokainen parisuhde on vaalimisen arvoinen, joten muistakaa hemmotella toisianne! Lisäämme erikoistarjouksia jatkuvasti, joten sivua kannattaa pitää silmällä ja tarttua tarjouksiin ennen kuin se on liian myöhäistä.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (9)
B Swish (3)
Bang! (1)
baseks (2)
Bodyfun (1)
Clone-A-Willy (1)
Doc Johnson (2)
Fantasy For Her (3)
FemmeFunn (3)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Frisky (2)
Fun Factory (2)
Genital Royale (1)
Hueman (1)
Icicles (4)
Inmi (1)
Je Joue (1)
Joydivision (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Maison Close (1)
Master Series (1)
Nexus (1)
Obaie (2)
pjur (2)
Precious Metals (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (4)
Seven Creations (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful (21)
Sportsheets (2)
Strap-on-Me (1)
Svakom (1)
Swede (2)
Tailz (1)
Tantus (3)
TENGA (2)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (1)
Vixen Creations (1)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (1)
Whisperz (3)
XOUXOU (1)
YesforLov (1)
Näytä kaikki 105 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 105 tuotteesta
Näytä lisää

Seksilelutarjoukset pareille ovat mainio tie hyviin parisuhdetekoihin

Milloin viimeksi panostit parisuhteeseen?

Jokainen parisuhteessa oleva tietää, miltä tuntuu olla vastarakastunut. Jo pelkkä ajatus uudesta kumppanista saa pulssin kohoamaan ja perhoset lepattamaan vatsassa, eikä tämä ole mikään nuorten etuoikeus, vaan samat tuntemukset valtaavat meistä jokaisen, kun uusi rakkaus syttyy. Useimmiten se tarkoittaa myös varsin pirteää seksielämää, kun sinne asti päästään. Jos seksilelujen käyttö on jo valmiiksi osa omaa itsetyydytysrutiinia, ne on helppo ottaa myös parikäyttöön, mutta aina niin ei ole. Ja uudessa suhteessa seksi yleensä sujuu ilman sen kummempaa panostamista, joten asiaa ei välttämättä tule edes ajatelleeksi.

Rakkauden alkuroihu on kuitenkin katoavaa lajia, mikä on ihan hyväkin, koska ei kukaan jaksa jatkuvaa hullaantumisen tilaa. Usein se tarkoittaa myös sitä, että seksikerrat vähenevät pikkuhiljaa sitä mukaa, kun arki alkaa vallata alaa. Ehkä suhteeseen syntyy lapsia, jotka vievät uusien vanhempien aikaa ja energiaa niin, ettei seksiä ehdi edes ajatella. Oli tilanne mikä tahansa, lopputuloksena voi helposti olla suhteen väljähtyminen, jos asiaan ei kiinnitetä huomiota. Ethän pidä elämäsi rakkautta itsestäänselvyytenä?

Seksilelutarjoukset pareille auttavat liekin ylläpitämisessä

Tähän tuotekategoriaan olemme koonneet kaikki kauppamme erityisesti pareille sopivat seksilelutarjoukset, sillä niistä on helppo löytää jotain juuri teille sopivaa, jonka avulla intohimon liekkiä voi ruokkia. Uuden seksilelun hankkiminen saa nimittäin usein aikaan hyvin samantyyppisen reaktion kuin rakastuminen, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa.

Ajatus yhdessä tilatusta seksilelusta kutkuttaa mieltä ja saa aikaan odotuksen tunnetta virittäen teidät molemmat sopivalle aaltopituudelle. Miltä lelu tuntuu iholla, kun sitä kuljettaa oman rakkaan käsi? Mitä se tuo yhteisiin nautintoihin? Inspiroiko se teitä juttelemaan lisää omista fantasioistanne ja kenties jopa toteuttamaan niitä yhdessä?

Toki seksilelutarjoukset pareille mahdollistavat myös lelulaatikon täydentämisen ilman, että ostokset verottavat kukkaroa liikaa. Tässä kategoriassa on helppo tehdä huomattaviakin säästöjä ja koska tuotteet vaihtuvat usein, kannattaa sivulle palata säännöllisin väliajoin. Kategoriasta löytyy monia erilaisia tuotteita ja koska valikoima vaihtelee vähän väliä, kannattaa tilaisuuteen tarttua nopeasti, kun sivulta löytyy jotain sopivaa. Huomenna voi jo olla liian myöhäistä!

Millaisia leluja kannattaa hankkia?

Ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä, mitä seksilelulta toivoo ja mikä tilanne on juuri teidän parisuhteessanne. Tuntuuko vaikealta saavuttaa sopiva tunnelma, jotta seksiä ylipäänsä tekisi mieli? Siihen voi kokeilla esim. seksipeliä, jonka avulla pääsette virittelemään keskustelua seksistä ja läheisyydestä sekä oppimaan toisistanne enemmän. Kun asiasta puhutaan, on helpompi siirtyä myös sanoista tekoihin. Seksipeli kutkuttelee aivoja, jotka ovat tunnetusti vartalon kaikista erogeenisin alue.

Jos taas aloitteen tekeminen ja alkuun pääseminen onnistuu kyllä, mutta esileikkiin ei välttämättä osata kiinnittää tarpeeksi huomiota, voi miettiä vaikkapa orgasmigeelin kokeilemista, joka kiihottaa intiimialueen pintaverenkiertoa ja saa kosketukset tuntumaan entistäkin nautinnollisemmilta. Myös erilaiset vibraattorit ovat mainioita leluja vartalon nautintopisteiden herättelyyn ennen kuin sängyssä edetään pitemmälle.

Yhdyntää puolestaan voi piristää parivibraattorilla, joka antaa lisästimulaatiota molemmille osapuolille helpottaen yhteisten orgasmien saamista. Tai miltä kuulostaisi värisevä penisrengas, joka vahvistaa miehen erektiota ja kiihottaa naisen klitorista, jolloin mahdollinen orgasmiepätasapaino helpottuu? Seksilelutarjoukset pareille tarjoavat monia vaihtoehtoja, jolloin vain mielikuvitus on rajana.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi