Sinful Deluxe Anaalisuihku

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Deluxe Anaalisuihku
 • Sinful Deluxe Anaalisuihku
 • Sinful Deluxe Anaalisuihku
 • Sinful Deluxe Anaalisuihku
 • Sinful Deluxe Anaalisuihku

Sinful Deluxe Anaalisuihku

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

17,90 €

  Kuvaus

  Sinful Deluxe Anaalisuihku on tehokas ja hyödyllinen väline perähuuhteluun ennen anaalistimulointia. Huuhtelun avulla varmistat, että anaalileikit ovat hygieenisiä ja sujuvat ilman ikäviä yllätyksiä. Näin voit rentoutua paremmin ja nauttia enemmän.

  Verrattuna Sinful Anaalisuihkuun, Deluxe-versio on muotoilultaan sirompi ja virtaviivaisempi, ja sen suuaukko on hieman pienempi.

  Täytä pumppu kädenlämpöisellä vedellä ja sivele sen suuttimeen hieman liukuvoidetta. Työnnä suutin varovasti sisällesi ja purista pumppuosaa kevyesti kunnes tunnet, että vesi on sisälläsi. Asetu vessan istuimelle ja anna veden tulla ulos. Toista prosessi, kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

  Puhdista anaalisuihku huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksilelun puhdistusaineella. Voit irrottaa suuttimen, jolloin se on helpompi puhdistaa. Voit myös huuhdella suuttimen kiehuvalla vedellä, mutta älä keitä sitä, sillä sen muoto voi kärsiä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Korkealaatuinen PVC-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  TILAVUUS: 225 ml.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PUHDISTUS: Saa huuhdella kiehuvalla vedellä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Anaalisuihku Aloittelijankin on helppo oppia käyttämään, vaikkakin selkeästi helpompi käyttöinen seurassa kuin yksistään. Helppo puhdistaa ja se on kestävä.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Näppärä Helppo ja hyvä käyttää.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Anaalisuihku Deluxe suihku on kätevän kokoinen ja tilavuudeltaan sopiva. Suosittelen hyvää pesua ennen anaalileikkeihin ryhtymistä. Suuaukko on sopivan pieni ja siro, jolloin se on helppo laittaa sisälle ja antaa parit suihkaukset. Suosittelen aloittelijoille varsinkin, koska ikävät yllätykset voi lannistaa anaaliseikkailun siihen paikkaan. Kaikin puolin helppo ja matalan kynnyksen tuote.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Deluxe Anaalisuihku

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: