Sinful Deluxe Anaalisuihku

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Sinful Deluxe Anaalisuihku
  • Sinful Deluxe Anaalisuihku
  • Sinful Deluxe Anaalisuihku
  • Sinful Deluxe Anaalisuihku
  • Sinful Deluxe Anaalisuihku

Sinful Deluxe Anaalisuihku

Saatavilla 13.12.2019 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

17,90 €

Kuvaus

Sinful Deluxe Anaalisuihku on tehokas ja hyödyllinen väline perähuuhteluun ennen anaalistimulointia. Huuhtelun avulla varmistat, että anaalileikit ovat hygieenisiä ja sujuvat ilman ikäviä yllätyksiä. Näin voit rentoutua paremmin ja nauttia enemmän.

Verrattuna Sinful Anaalisuihkuun, Deluxe-versio on muotoilultaan sirompi ja virtaviivaisempi, ja sen suuaukko on hieman pienempi.

Täytä pumppu kädenlämpöisellä vedellä ja sivele sen suuttimeen hieman liukuvoidetta. Työnnä suutin varovasti sisällesi ja purista pumppuosaa kevyesti kunnes tunnet, että vesi on sisälläsi. Asetu vessan istuimelle ja anna veden tulla ulos. Toista prosessi, kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

Puhdista anaalisuihku huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksilelun puhdistusaineella. Voit irrottaa suuttimen, jolloin se on helpompi puhdistaa. Voit myös huuhdella suuttimen kiehuvalla vedellä, mutta älä keitä sitä, sillä sen muoto voi kärsiä.

Tiedot

MATERIAALI: Korkealaatuinen PVC-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
TILAVUUS: 225 ml.
VESITIIVIS: Kyllä.
PUHDISTUS: Saa huuhdella kiehuvalla vedellä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Anaalisuihku Aloittelijankin on helppo oppia käyttämään, vaikkakin selkeästi helpompi käyttöinen seurassa kuin yksistään. Helppo puhdistaa ja se on kestävä.
5 4 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Näppärä Helppo ja hyvä käyttää.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Anaalisuihku Deluxe suihku on kätevän kokoinen ja tilavuudeltaan sopiva. Suosittelen hyvää pesua ennen anaalileikkeihin ryhtymistä. Suuaukko on sopivan pieni ja siro, jolloin se on helppo laittaa sisälle ja antaa parit suihkaukset. Suosittelen aloittelijoille varsinkin, koska ikävät yllätykset voi lannistaa anaaliseikkailun siihen paikkaan. Kaikin puolin helppo ja matalan kynnyksen tuote.
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Deluxe Anaalisuihku

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *