Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lähikuva käsistä, jotka pitelevät toisiaanLähikuva käsistä, jotka pitelevät toisiaan
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:28/06/2021

Opas: Seksi julkisella paikalla

Sisällysluettelo

Yhä useampia suomalaisia kiinnostaa rakasteleminen ulkosalla. Etenkin lämpimien kesäkuukausien helliessä monien tekee mieli heittäytyä kuumiin leikkeihin ja testata rajojaan taivasalla.

Vaikka seksi julkisella paikalla on yleinen fantasia, kaikki eivät ole sitä kuitenkaan kokeilleet - ainakaan vielä. Ajatus seksistä makuuhuoneen ulkopuolella voi olla hieman liiankin jännittävä, ja sen toteuttaminen käytännössä voi tuntua paljon hankalammalta kuin mielikuvituksessasi.

Jännitys on toki myös osasyynä siihen, miksi ajatus seksistä ulkosalla on monille meistä niin kiihottava. Joten jos haluat pitää hieman hauskaa neljän seinän ulkopuolella, se on kokeilun arvoista. Meillä onkin hihassamme muutamia vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla sinun on helpompaa toteuttaa tuhmat fantasiasi ulkoilmaseksistä.

Seksi julkisella paikalla: Parhaat kohteet harrastaa seksiä luonnossa

Jos olet valmis kokeilemaan seksiä luonnossa, tässä on ehdotuksia muutamista lemmenleikkeihin hyvin soveltuvista paikoista.

Seksiä rannalla

Meren tai järven ranta on paikka, jossa useimmat voivat kuvitella heittäytyvänsä tuhmiin tunnelmiin. Romanttinen maisema, jossa oleillaan tavallisestikin vähissä vaatteissa kuumina kesäpäivinä, on luonnollisesti täydellinen paikka ihanille parileikeille.

Kannattaa kuitenkin huomioida muutama seikka, ennen kuin antaudutte himoillenne. Rantaseksi on houkuttelevinta hellepäivinä, mutta tuolloin voitte olla varmoja, että monet muutkin hakeutuvat veden äärelle viilentymään.

Eli kannattaa etsiytyä syrjäiseen paikkaan tai saapua rannalle vähemmän kiireisellä kellonlyömällä, niin vältytte häiritsemästä lapsiperheitä.

Mies ja nainen hyväilevät toisiaan vedessä

Kannattaa myös miettiä, haluatteko harrastaa seksiä rannalla, veden äärellä vai vedessä. Vaikka rantahiekassa peuhaaminen onkin ajatuksena tuhma, todellisuus voi olla hieman vähemmän seksikäs, kun hiekkaa päätyy vääriin paikkoihin.

Seksi veden alla voikin olla houkutteleva ratkaisu. Etenkin siksi, että muut rannalla oleilijat eivät helposti huomaa, mitä pinnan alla tapahtuu. Kannattaa lisätä liukuvoidetta ennen kuin pulahdatte leikkimään, sillä pelkkä vesi ei ole kovinkaan tehokas liukaste. Silikonipohjaiset liukuvoiteet liukastavat hyvin myös veden alla.

Hyvät puolet:

 • Romanttinen ympäristö
 • Kuuma tunnelma ja vähät vaatteet

Huonot puolet:

 • Paljon porukkaa
 • Hiekkaa väärissä paikoissa

Seksi taukopaikalla

Taukopaikka on yksi suosituimpia kohteita harrastaa spontaanisti seksiä ulkona. Kun reissaatte kaksin kumppanisi kanssa ja yhtäkkiä molempien tekee mieli, löydätte hyvin suurella todennäköisyydellä pysähdyspaikan matkan varrelta. Voitte harrastaa seksiä autossa tai etsiytyä sopivaan paikkaan lähiympäristössä.

Koska taukopaikkoja on matkan varrella useita, osa hyvinkin syrjäisillä alueilla, löydätte todennäköisesti paikan, jossa voitte nauttia toisistanne aivan keskenänne ilman keskeytyksiä. Tosin taukopaikat ovat suosittuja kohteita ulkoilmaseksille, joten saatatte törmätä toisiin himokkaisiin pariskuntiin. Se, onko tämä huono asia vai ei, on pitkälti teistä kiinni.

Hyvät puolet:

 • Monipuolisia vaihtoehtoja: auto, luonto, vessa.
 • Yleinen paikka harrastaa seksiä julkisella paikalla
 • Autossa voi harrastaa seksiä myös kylminä vuodenaikoina

Huonot puolet:

 • Suurimmilla taukopaikoilla on paljon ihmisiä ja perheitä - etenkin kesälomasesongin aikaan

Seksiä elokuvateatterissa (kauko-ohjattavien seksilelujen avulla)

Saatat nyt ehkä miettiä: miten ihmeessä harrastatetaan seksiä elokuvateatterissa ilman että kukaan huomaa? Paljastamme sen sinulle  mielellämme.

Nuoripari elokuvateatterissa syömässä popcornia

Intiimileikkeihin voi heittäytyä elokuvateatterissa ilman, että teidän tarvitsee hyppiä villisti toistenne päällä ja häiritä samalla kaikkia, jotka yrittävät keskittyä elokuvan juoneen. Voitte sen sijaan kokeilla jotain huomaamatonta ja kiihottavaa, nimittäin kiihotinkuulaa tai värisevää penisrengasta.

Useimpia kiihotinkuulia ja väriseviä penisrenkaita voi ohjata joko kaukosäätimen tai sovelluksen avulla. Kiihotinkuula on värisevä seksilelu, joka asetetaan emättimeen, kun taas värisevä penisrengas asettuu miehen peniksen tyveen tai kivesten tai koko paketin ympärille.

On uskomattoman kiihottavaa antautua tuhmaan leikkiin, jossa kumppani ottaa vallan nautinnosta ja kiusoittelee rakastaan värinöillä. Näiden kahden tuotteen avulla vastaanottaja saa kiemurella nautinnosta salaisen leikkinne aikana ilman että olisitte edes kosketuksissa toisiinne.

Kauko-ohjattavia leluja voi käytännössä käyttää missä vain. Kaupassa, ravintolassa, puistossa tai missä ikinä haluatte; niiden kanssa seksi julkisella paikalla sujuu kuin leikki ja vain mielikuvituksenne asettaa rajat.

Hyvät puolet:

 • Kauko-ohjattavia seksileluja voi käyttää missä vain
 • Voitte leikkiä huomaamattomasti muiden läsnäollessa
 • Täydellisiä leluja esileikkiin

Huonot puolet:

 • Ei fyysistä kosketusta

Seksiä metsässä

Puiden siimeksessä on hehtaarikaupalla mahdollisuuksia harrastaa seksiä aivan kahden kesken. Varsinkin kun poikkeatte hieman syrjemmälle teiltä ja suuremmilta poluilta, on epätodennäköistä, että törmäisitte muihin retkeilijöihin.

Pariskunta syleilee metsässä auringonlaskun aikaan

Luonnon helmassa rakasteleminen voi olla todella romanttista. Voitte asettua sammalelle tai viltin päälle, tehdä sen puuta vasten tai vaikka kavuta puun oksalle. Voitte myös yöpyä syrjäisellä laavulla ja lempiä nuotion lämmössä.

Hyvät puolet:

 • Paljon yksityisyyttä ja hyvin pieni mahdollisuus jäädä kiinni kesken kaiken
 • Suomessa metsiä riittää

Huonot puolet:

 • Metsäneläimet, hyttyset ja neulaset voivat häiritä

Seksiä puutarhassa

Takapiha on täydellinen paikka kokeilla seksiä ulkona ensimmäistä kertaa. Se on tuttu, turvallinen ja yksityinen paikka, eikä makuuhuone ole kovinkaan kaukana, jos tulette toisiin ajatuksiin.

Kun heittäydytte ulkoilmaseksin pauloihin takapihalla, kannattaa kuitenkin ottaa naapurit huomioon. Pitäkää äänitaso siedettävänä ja hakeutukaa paikkaan, jossa naapuri ei bongaa teitä kulkiessaan ohitse, niin vältytte horjuttamasta naapurisopua.

Hyvät puolet:

 • Hyvä paikka ensikertalaiselle
 • Tuttu ja turvallinen ympäristö

Huonot puolet:

 • Voi vaikuttaa naapurussuhteisiin

Parhaat seksilelut ulkoilmaseksiin

Harrastittepa seksiä ulkona tai sisällä, se on monesti hauskempaa seksileluilla maustettuna. Saatavilla on monia erilaisia tuotteita, joiden avulla eroottiset seikkailunne ovat entistäkin kiihottavampia.

Tässä on 3 ehdotusta seksileluista, joiden joukosta löydätte sopivan sekä tuhmaan leikkiin julkisella paikalla että kuumiin kokeiluihin erämaassa. Muistakaa ottaa aina liukuvoidetta mukaan, niin saatte mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

Sinful 2-in-1 Kiihotinkuula

Jos seksi julkisella paikalla kiinnostaa, Sinfulin sametinpehmeä kiihotinkuula on täydellinen seksilelu. Kuula asetetaan emättimeen ja sen stimuloivia värinöitä ohjataan langattomalla kaukosäätimellä. Sinä tai kumppanisi voitte ottaa ohjat nautinnosta vaikka kuinka julkisissa tiloissa.

Tämän mallin erikoisominaisuus on se, että myös sen kaukosäädintä voi käyttää klitoris- tai alushousuvibraattorin tavoin. Saat siis kaksi tuotetta samalla kertaa ja voitte keksiä lukuisia tapoja kiihottaa toisianne seikkaillessanne kodin seinien ulkopuolella.

Musta kiihotinkuula ja langaton kaukosäädin

Amaysin Curvy Mini Magic Wand

Amaysinin ihana Curvy Mini Magic Wand mahtuu helposti mukaan laukkuun. Eikä sen pieni koko suinkaan tarkoita, etteikö se tarjoaisi supertehokkaita värinöitä nautittavaksenne.

Voitte stimuloida sillä klitorista kuuman esileikin aikana tai vaikka hieroa jännittyneitä lihaksia romanttisen eväsretken alkumetreillä.

Kaartuva, tummansininen mini magic wand

MR. MEMBR Penisrengassetti

MR. MEMBR-tuotemerkin penisrengassetti sisältää kolme erikokoista rinkulaa, jotka kulkevat helposti mukana matkoille vaikka taskussa tai lompakossa. Penisrenkaan avulla voi saavuttaa pitkäkestoisemman ja tukevamman erektion, joten voitte heittäytyä täysillä tuhmaan menoon kieriskellessänne kedoilla.

Kolme erikokoista penisrengasta

Näin valmistaudut ulkoilmaseksiin

Jotta saisitte parhaan mahdollisen kokemuksen kirmatessanne leikkimään luonnon helmaan, kannattaa varustautua ja varautua kunnolla. Listasimme muutamia neuvoja, joista on hyötyä tuhmilla retkillänne:

 • Viltti: Piknik-huopa, viltti tai pyyhe tulee takuulla tarpeeseen, jos suunnitelmissa on harrastaa seksiä rannalla, metsässä tai niityllä. Suojaava alusta tuntuu mukavammalta, tarjoaa suojaa pikkukiviltä ja kävyiltä selän alla sekä varmistaa, ettei neulasia, olkia ja hiekkaa päädy vääriin paikkoihin.
 • Liukuvoide: Liukuvoide on paremman ja mukavamman seksin A ja O molemmille osapuolille. Näin myös, kun olette ulkosalla. Siitä on etenkin apua spontaaniin pikapanoon, ja kun tilanne ei suosi pitkää esileikkiä.
 • Kondomit: Kondomit on aina hyvä ottaa mukaan, oli ulkoilmaseksiä suunnitelmissa tai ei. Sen lisäksi, että ne suojaavat seksitaudeilta ja raskaudelta, ne tekevät puhdistautumisesta todella paljon helpompaa. Ulkosalla on harvemmin mahdollista puhdistautua suihkussa tai vessassa tuhmien leikkien jälkeen. Kondomi pitää miehen siemennesteen sisällään, joten vältytte sen avulla suurimmilta tahroilta.
 • Puhdistautuminen: Jos ette tarvitse tai halua käyttää kondomia, voitte valmistautua ottamalla mukaan puhdistusvälineitä, kuten kosteuspyyhkeitä.
 • Aurinkovoide: Kun makoilette alasti auringon alla kuumana kesäpäivänä, ottakaa aurinkovoide mukaan, niin ihonne ei kärähdä keskittyessänne nauttimaan toistenne seurasta.

Mitä tarkoittaa dogging?

Nainen kohauttaa olkiaan

Dogging on ilmiö, joka on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Lyhyesti selitettynä se tarkoittaa järjestettyä ja nopeaa seksitapaamista ulkona tuntemattoman kanssa, jolloin molemmat osapuolet voivat toteuttaa tuhmimpia fantasioitaan. Se on erittäin suosittua swinger-yhteisöissä, joissa sitä harrastetaan tavallisimmin 40-60-vuotiaiden ikäryhmässä. Tämä voi hyvinkin johtua siitä, että kyseinen ikäluokka on tottunut yhdistämään seksin ja luonnossa oleilun.

Ulkona tapahtuvia seksitreffejä järjestetään ennalta sovituissa paikoissa metsissä, puistoissa, taukopaikoilla ja vastaavissa kohteissa, joissa doggingia harrastavat voivat tavata toisiaan. Tapaamisissa voidaan harrastaa seksiä tuntemattoman kanssa, katsoa muita harrastamassa seksiä tai jopa osallistua ryhmäseksiin.

Ilmiö on lähtöisin Englannista, ja siitä käytetään monia eri nimityksiä. Dogging-nimitys juontuu siitä, että ryhmäseksiseikkailuihin lähtevä saattaa kertoa lähtevänsä "ulkoiluttamaan koiraa".

Suomessa dogging on vielä melko tuntematon ilmiö, mutta se on saavuttanut jo jonkin verran suosiota naapurimaissa.

Onko seksi julkisella paikalla laitonta?

Nyt, kun olemme käyneet läpi useita houkuttelevia ehdotuksia siitä, mitä kaikkea seksi ulkona voi tarjota, on tärkeää vielä vastata yhteen tärkeään kysymykseen: onko seksi julkisella paikalla ylipäänsä laillista?

Vastaus on kyllä ja ei. Suomen laissa ei kielletä harrastamasta seksiä julkisella paikalla, mutta teko on laiton, jos se aiheuttaa muissa pahennusta. Eli jos joku näkee teidät ja pahastuu näkemästään, hän voi ilmoittaa asiasta poliisille. Näin ollen on hyvä välttää kiireisiä julkisia paikkoja, joissa liikkuu paljon lapsiperheitä, ja ylipäänsä pyrkiä ottamaan muut huomioon. Rangaistukseksi pahennuksen herättämisestä voi pahimmillaan saada sakkoja, mutta tavallisesti ulkona lempijät pääsevät pälkähästä varoituksella tai huomautuksella.

Ei kannata kuitenkaan säikkyä liikaa. Voitte aivan hyvin heittäytyä tuhmiin leikkeihinne huomaamattomasti, koska harvaan asutusta maastamme löytyy hehtaarikaupalla piilopaikkoja rakastavaisille. Kun käytätte järkeä ja varustaudutte kunnolla, ulkoilmaseikkailu on takuulla piristävä ja jännittävä kokemus teille molemmille.

Tutustukaa myös ultimaattiseen seksiasento-oppaaseemme, niin saatte hieman lisää inspiraatiota hauskanpitoon.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful