Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Penisrenkaita sängylläPenisrenkaita sängyllä
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:26/05/2020

Penisrenkaat - Ultimaattinen opas

Penisrengas saattaa näyttää hyvin yksinkertaiselta ja viattomalta välineeltä, mutta älä anna ulkonäön hämätä. Tässä pienessä ihmeidentekijässä on nimittäin paljonkin potentiaalia, josta saat nauttia sekä sooloseksin aikana että yhdynnässä kumppanin kanssa.

Se onkin monille kaikkein ensimmäinen seksilelu, ja sopivia malleja löytyy sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Niiden hinta vaihtelee noin 4 - 100 euron välillä, joten tarjolla on varmasti jotain myös sinun kukkarollesi.

Tässä oppaassa autamme sinua suunnistamaan monenlaisten erektiota tehostavien renkaiden maailmassa, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset varusteet ylläsi, kun heittäydyt tuhmiin ja nautinnollisiin seikkailuihin.

Käsi pitelee kirkkaanväristä penisrengasta

Mikä penisrengas on?

Vaikka penikselle tarkoitettuja renkaita on vaikka minkä kokoisia ja näköisiä, niitä kaikkia yhdistää se, että ne ovat tavalla tai toisella muodoltaan pyöreitä ja ne asetetaan (tavalla tai toisella) miehen sukuelimiin. Suurin osa renkaista sopii hyvin kaikille, mutta jotkut mallit on parempi jättää kokeiltavaksi vasta kun olet harjaantuneempi niiden käytössä, ja osa sopii vain erittäin kokeneille.

Lähes kaikkia peniksen ympärille laitettavia renkaita voi käyttää sekä yksin että kumppanin kanssa. Joissain malleissa on myös erityisiä stimuloivia lisäominaisuuksia, jotka kiihottavat useaa kehon kohtaa samanaikaisesti. Ja vaikka kaikenlaisten erektiorenkaiden perimmäinen käyttötarkoitus on sama, niiden malli, ulkomuoto ja materiaali voivat vaihdella yllättävän paljon.

Monet luulevat virheellisesti, että tämän tyyppinen seksilelu otetaan käyttöön vain, jos kokee vaikeuksia pitää erektiota yllä, mutta se on täysi myytti. Kaikki peniksellä varustetut voivat nauttia sen käytöstä, mutta sanottakoon toki myös, että se on todella mahtava apu potenssiongelmien kanssa painiville miehille.

Henkilö laittaa penisrenkaan paidan rintataskuun

Miten penisrengas toimii?

Kun mies kiihottuu ja saa erektion, penis täyttyy verellä ja turpoaa. Rengas puristaa tyvessä juuri oikealla tavalla, että se hillitsee veren virtausta paisuvaiskudoksesta takaisin kehoon. Tämä toimii erittäin tehokkaasti siksi, että kehoon takaisin virtaava veri kulkee veitikkasi ulkoisia suonia pitkin, kun taas seisokin mahdollistava verivirta kulkee varren sisällä. Siksi napakka puristusrengas ei estä erektiota vahvistumasta ja kasvamasta sen käytön aikana.

Myös kivekset on mahdollista laittaa renkaan läpi peniksen seuraksi, jolloin koko paketti on tiukassa otteessa. Jotkut tykkäävät käyttää sitä myös vain kivesten ympärillä. Tällöin se venyttää kivespussia alaspäin saaden aikaan kiihottavan kireän tunteen ja pakottaa samalla kivekset pysymään kivespussissa orgasmin aikana, jotta laukeaminen tuntuisi vieläkin intensiivisemmältä.

Kun rengas on asetettuna peniksen tyveen, sen tulee tuntua tiukalta, mutta ei kuitenkaan epämukavalta. Monilla kestää hieman totuttautua puristavaan tuntemukseen, joten saattaa vaatia muutaman kokeilukerran, ennen kuin renkaan käyttö tuntuu luontevalta.

Lassopenisrengas roikkuu paidannapista

Mitä hyötyä renkaan käytöstä on?

Penisrenkaan käyttö tuo mukanaan monenlaisia mukavia etuja, jotka auttavat sinua esimerkiksi suoriutumaan paremmin makuuhuoneen puolella. 

Kovempi erektio

Monet miehet ja naiset rakastavat kivenkovaa stondista ja rengas on täydellinen seksilelu sen saavuttamiseen. Kun veri pysyy paisuvaiskudoksessa, seisokki tuntuu sekä jäykemmältä että tukevammalta.

Pitkäkestoisempi erektio

Varmaan jo arvasitkin, mutta kun veri ei pääse virtaamaan peniksestä takaisin verenkiertoon, erektio myös pysyy jäykkänä pidempään. Voit nauttia kestävämmästä erektiosta itsetyydytyksen aikana, ja on siitä varmasti iloa kumppanillesikin. Rengas viivästyttää myös orgasmiasi riippumatta siitä, kestätkö tavallisesti minuutin vai 15 minuuttia. 

Tuntoherkempi penis

Renkaan avulla myös tuntoherkkyys kasvaa, joten saat entistäkin enemmän nautintoa itsetyydytyksestä ja seksistä. Koska kestät tavallista pidempään, myös orgasmi tuntuu tavallista intensiivisemmältä kun viimeinkin laukeat.

Kohottaa itsetuntoa

Renkailla koristeltu varustus voi näyttää todella upealta, eivätkä ihailevat katseet ole kenellekään haitaksi. Kun se on vielä kaiken lisäksi kookkaampi, kovempi ja kestävämpi, kohoaa itseluottamuksesikin petipuuhissa rahtusen paremmaksi - ja se on mahtava kokemus.

Henkilö pitelee värisevää penisrengasta

Miten penisrengasta käytetään?

Kun olet hankkimassa ensimmäistä erektiorengastasi, voi vaatia hieman testailua, että löydät itsellesi sopivimman koon. Suosittelemme, että aloitat joustavasta tai säädettävästä mallista, koska ne yleensä sopivat useille eri kokoisille miehille.

Joustava malli on helppo asettaa paikoilleen, koska sen voi venyttää kunnolla leveäksi ennen kuin viet sen varovasti varustuksesi tyveen. Voit asettaa sen paikalleen peniksen ollessa lepotilassa tai erektiossa, ja sama koskee myös säädettävää mallia. 

Kun olet kokeneempi ja tiedät mikä koko istuu parhaiten, voit valita myös mallin, joka on jäykempi tai jopa metallinen. Tämän tyyppiset renkaat on helpoimpia asettaa paikoilleen ja ottaa pois peniksen ollessa lepotilassa.

Myös silloin, kun haluat rengastaa sekä peniksen että kivekset samanaikaisesti, on helpointa edetä kun olet lepotilassa. Vie ensin kalusi siitä läpi ja sitten kivekset sisään yksi kerrallaan.

Vesipohjaisesta liukuvoiteesta on paljon apua, kun virittelet renkaita paikoilleen. Voit kokeilla esimerkiksi MR.MEMBR Liukuvoidetta, joka saa materiaalin kuin materiaalin liukumaan paremmin iholla ilman että se hiertää tai nykii ihoa. Ja nykimisestä puheen ollen, on hyvä idea myös trimmata häpykarvoitusta homman helpottamiseksi.

Kuten jo aiemmin sanottu: Vaikka penisrenkaan tarkoitus on puristaa, sen ei koskaan tulisi tuntua liian tiukalta, jotta käyttö olisi turvallista. Ja vaikka yksi sen parhaista puolista on erektion keston pidentäminen, ei masturboidessa tai seksiä harrastaessa kannata kuitenkaan ryhtyä maratonisuorituksiin. Suositusten mukaan rengasta ei tulisi käyttää enempää kuin 20 minuuttia kerrallaan, mutta tämä tietenkin vaihtelee yksillöllisesti paljon.

On hyvin tärkeää kuunnella kehoaan, joten jos käytön aikana jokin ei tunnu hyvältä, sinua sattuu tai koet värimuutoksia, ota rengas heti pois. Älä käytä penisrengasta, jos sairastat verenvuototautia.

Henkilö valuttaa liukuvoidetta penisrenkaalle

Kuinka valita oikea koko?

Jos sinun on hankala arvioida, mikä koko sopii sinulle parhaiten, kannattaa mittailla varustustasi ennen kuin lähdet ostoksille.

Voit käyttää mittanauhaa selvittääksesi peniksesi ympärysmitan sen ollessa erektiossa. Muista ottaa mitta juurikin tyvestä, mihin rengas on tarkoitus asettaa. Kun sinulla on luku valmiina, jaa se piillä (π), eli pyöristettynä luvulla 3,14, ja näin saat halkaisijan. Jos ympärysmittasi on esimerkiksi 11 cm, lasket 11 / 3,14 = 3,5 cm.

Nyt voit verrata mittaamaasi halkaisijaa penisrenkaiden mittoihin. Sinfulin nettikaupassa jokaisen seksilelun mitat ovat tarkkaan ilmoitettuna tuotetiedoissa, jotta löytäisit oikean koon vaivatta.

Psst! Jos sinulla ei ole mittanauhaa käsillä, voit käyttää mitan ottamiseen lankaa tai nyöriä. Kiepauta naru seisokkisi ympäri, merkitse ympärysmittaa vastaava kohta ja mittaa se sen jälkeen viivottimella.

Kolme erikokoista penisrengasta kämmenellä

Erilaisia rengasmalleja

Näitä näppäriä apureita on saatavilla monenlaisina malleina, joten ennen hankinnan tekemistä kannattaa miettiä, mihin haluat sitä käyttää. Haluatko käyttää sitä itsetyydytyksen aikana vai kumppanin kanssa? Haluatko, että se stimuloi tiettyjä kohtia? Haluatko mallin, joka menee myös kivesten ympärille? Mikä materiaali houkuttelee eniten?

Kerromme alla hieman tarkemmin erityyppisistä penisrengasmalleista, jotta sinun olisi helpointa valita juuri omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopiva.

Joustavat

Joustavat penisrenkaat sopivat melko lailla kaikille. Ne on valmistettu elastisesta materiaalista (kuten silikonista, TPE:stä tai TPR:stä) ja tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Tämän tyyppinen seksilelu on todella helppo asettaa paikoilleen ja ottaa pois, ja siksi ne toimivat mainiosti myös silloin, kun haluat niputtaa "koko paketin" renkaaseen.

Henkilö venyttää penisrengasta

Säädettävät

Jos sinun on vaikea löytää kokoa, joka on tismalleen ja täsmälleen oikealla tavalla tiukka, säädettävät penisrenkaat ovat nerokas ratkaisu. Niitä löytyy sekä joustavista materiaaleista valmistettuna, mutta myös esimerkiksi kinkyjä nahkaisia versioita niitteineen kaikkineen.

Säädettävä penisrengas ranteen ympärillä

Värisevät

Penisrenkaat vibraattorilla varustettuna ovat fantastisia, kun haluat jakaa nautintosi kumppanisi kanssa. Vibraattorin värinät aaltoilevat kiihottavasti varustuksesi varteen sekä hyväilevät samanaikaisesti kumppanisi klitorista yhdynnän aikana.

Värisevää seksirengasta voi toki käyttää myös yksin, kun haluat maustetta soolosessioihisi. Voit kääntää vibraattoriosan niin, että se stimuloi esimerkiksi tuntoherkkää kivespussiasi.

Monet värisevät mallit toimivat ihan tavallisilla tai kertakäyttöisillä paristoilla, joten ne ovat täydellisiä aloittelijoille tai yhden illan iloksi. Joissain on mukana erillinen bullet-vibraattori, jonka voi irrottaa renkaasta, jolloin sitä voi käyttää myös muiden kehon osien hyväilemiseen.

Ladattavat penisrenkaat ovat usein todella laadukkaita sekä materiaalin että värinöiden tehon osalta. Voit hankkia esimerkiksi kauko-ohjattavan mallin, jotta sinä ja kumppanisi voitte vaihdella värinätasoja helposti tuhmien leikkienne aikana.

Tai jos kaukosäädin tuntuu vanhanaikaiselta, miltä kuulostaisi älypuhelimen sovelluksella ohjattava tuote? Suosittu We-Vibe Verge on yksi esimerkki tällaisesta nykyaikaisesta mallista. Vain kokeilemalla selviää, mikä tuote toimii parhaiten sinulle (ja kumppanillesi).

Kädet pitelevät värisevää penisrengasta

Metalliset 

Metalliset penisrenkaat eivät tarjoa pelkästään tiukkaa tuntumaa ja tukevaa erektiota. Ne ovat myös todella kinky ja tyylikäs koriste sukukalleuksillesi ja metalli tuntuu iholla virkistävän viileältä ennen kuin se mukautuu kehon omaan lämpöön. Koska metalli ei jousta, se sopii parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

Käytä liukuvoidetta, kun liu'utat metallirenkaan paikoilleen ollessasi lepotilassa ja ota se pois vasta kun olet lauennut ja erektiosi on laskenut. Näin sitä on helpoin ja turvallisin käyttää.

Henkilö pitelee metallista penisrengasta

Setti

Useita rengaskokoja sisältävät penirengassetit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kokeilla, mikä koko sopii sinulle kaikkein parhaiten. Sen lisäksi niitä voi käyttää samanaikaisesti ja erilaisilla yhdistelmillä.

Voit kokeilla miltä tuntuu laittaa rengas samanaikaisesti sekä peniksen varteen että kiveksien ympärille, ja asettaa vielä kolmannen vaikka molempien ympärille. Settejä valmistetaan myös kaikista materiaaleista, joten niissä on varmasti jokaiselle jotain.

Kolme penisrengasta pujotettuna sormeen

Aloittelijoille

Aloittelijoillakin on todella paljon valinnanvaraa, kun tavoitteena on tuhti erektio. Aloittelijan penisrenkaat ovat joustavia ja niitä löytyy useita malleja joko kokonaisena settinä tai vibraattorilla varustettuna. Kaiken lisäksi ne ovat tavallisesti hinnoiltaan hyvin huokeita, joten voit huoletta kokeilla, mikä tuntuu parhaimmalta.

Penikselle ja kiveksille

Renkaat penikselle ja kiveksille ovat ulkoasultaan hyvin monenlaisia. Kyseessä voi olla yksittäinen kapistus, joka asetetaan koko komeuden ympärille, tai vaikka tuplarengas, joka on jaettu kahteen erilliseen osaan.

Joissain malleissa on myös niin kutsuttu ‘ball spreader’  tai  ‘ball stretcher’ -muotoilu, joka joko erottelee kivekset toisistaan tai pakottaa kunnolla koko kivespussia alaspäin.

Voit olla varma, että joka makuun ja mielitekoon löytyy jotain sopivaa.

Käsi pitelee penis- ja kivesrengasta

Sinful on aina valmis auttamaan

Nyt on sinun vuorosi kokeilla, miten tämä seksikäs rinkula rikastuttaa petipuuhiasi ja sekä sinun että kumppanisi nautintoa.

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää tai haluat apua esimerkiksi sinulle oikean mallin löytämiseksi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Mahtavia nautintohetkiä!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful