Renkaat Penikselle ja Kiveksille

Renkaat penikselle ja kiveksille sujautetaan nimensä mukaisesti niin peniksen varren kuin kivestenkin ympärille. Tämän tyyppinen penisrengas stimuloi sekä penistä että kiveksiä ja antaa miehelle kovemman erektion. Rengasta käyttämällä myös laukeamisen kontrollointi on helpompaa, ja erektiosta tulee pitkäkestoisempi.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Ominaisuudet
Hollow (3)
Kauko-ohjattava (3)
Ladattava (12)
Paristokäyttöinen (3)
Säädettävä (3)
Sovelluksella ohjattava (3)
Splashproof (1)
Vesitiivis (11)
Vibrating (15)
Materiaali
ABS-muovi (1)
Elastomex (1)
Kumi (1)
Metalli (1)
Nitriili (1)
PVC (1)
Silikoni (39)
TPE (4)
TPR (12)
Tuotemerkki
Anal Fantasy Collection (1)
balldo (1)
baseks (2)
Bathmate (3)
Blue Line (2)
Bound (1)
CalExotics (5)
Dorcel (1)
Fantasy C-Ringz (4)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Malesation (3)
Master Series (3)
Mr. Membr (6)
Nexus (1)
Oxballs (3)
Perfect Fit (1)
Satisfyer (2)
Sinful (8)
Sport Fucker (5)
Svakom (1)
Tantus (3)
We-Vibe (2)
Näytä kaikki 62 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 62 tuotteesta
Näytä lisää

Renkaat penikselle ja kiveksille - tiukkaa ja tuhtia tunnetta

Renkaasta on moneksi

Jos haluat saavuttaa tukevan ja kestävän erektion, peniksille tarkoitetut renkaat ovat tähän tarkoitukseen erinomaisia. Kun mies saa erektion, veri virtaa paisuvaiskudokseen peniksen sisällä ja erektion laskiessa poistuu ulkoisia suonia pitkin. Napakka vanne kalun varressa hidastaa virtausta poispäin, jolloin erektiosta tulee jämäkämpi, kestävämpi ja suurempi. Myös penisrenkaan tarjoama tiukka ote kiveksistä voi tuntua monen mielestä todella kiihottavalta ja stimuloivalta. Siksi onkin mukava tietää, että niitä voi käyttää todella monipuolisesti.

Penisrenkaan voi nimittäin asettaa peniksen tyven lisäksi myös kiveksiin. Tämäntyyppistä mallia voi kutsua myös nimellä Ball Ring. Sen lisäksi voit asettaa renkaat penikselle ja kiveksille niin, että koko paketti on kasassa. Luonnollisesti voit myös yhdistellä eri tapoja keskenään, ja ottaa käyttöön myös useamman rinkulan yhtä aikaa. Jos seksirenkaiden käyttö ei ole vielä tuttua, suosittelemme että aloitat joustavasta materiaalista valmistetusta penisrengassetistä, joka sisältää eri kokoisia renkaita. Näin löydät itsellesi parhaan koon ja voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä.

Ball Ring ja muut erityiset renkaat peniksille ja kiveksille

Tavallisten joustorenkaiden lisäksi löydät valikoimastamme erityiset renkaat penikselle ja kiveksille, jotka on varta vasten muotoiltu niin, että kaikille ulokkeillesi löytyy oma paikkansa. Joissain malleissa on jopa molemmille kiveksille oma lokeronsa, mikä lisää niiden tuntoherkkyyttä ja myös omaa orgasmin hallintaa entisestään.

Tavallista paksumpi Ball Ring tai Ball Stretcher on myös suosittu seksilelu. Se venyttää kivespussia alaspäin saaden aikaan kiihottavan kireän tunteen ja pakottaa samalla kivekset pysymään kivespussissa orgasmin aikana, jotta laukeaminen tuntuisi vieläkin intensiivisemmältä.

Haastavampien renkaiden penikseen ja kiveksiin asettamista helpottaa se, että aloitat peniksen ollessa lepotilassa, etenkin jos hankkimasi tuote on jäykkä tai metallinen. Vie ensin kalusi renkaasta läpi ja sitten kivekset yksi kerrallaan. Se ei saisi tuntua yllä liian tiukalta, eikä penisrengasleikkejä tulisi harjoittaa enempää kuin 20 minuuttia kerrallaan. Jos huomaat merkittäviä värimuutoksia tai epämukavaa tunnetta, keskeytä käyttö saman tien.

Koko paketti kasassa

Kalurenkaiden suosiota selittää niiden monipuolisuus ja yksinkertaisen tehokas toimintaperiaate. Niitä voi käyttää sekä seksin että itsetyydytyksen aikana ja yhdessä penispumpun ja useiden erilaisten seksilelun kanssa. Osa malleista on varustettu vibraattorilla, ja osa jopa seksileluna toimivalla lisäosalla, esimerkiksi anustapilla tai dildolla, joka yhdessä peniksesi kanssa mahdollistaa tuplapenetraation. Kaikki penisrenkaat ja Ball Ring -renkaat ovat toki myös vastustamattoman tuhman ja kinkyn näköisiä varustuksesi koristeena, etenkin kun koko paketti on upeasti tiukassa otteessa.

Koska renkaat penikselle ja kiveksille ovat niin monenlaisia ja monipuolisia, kannattaa käyttää hyvin aikaa tutustuessasi erilaisiin rengasmalleihin. Onneksi kyseessä on myös melko huokea seksilelu, joten voit huoletta kokeilla erityyppisiä versioita.

Jos haluat lisätietoja tietystä tuotteesta, voit klikata tuotekuvaukseen. Löydät sieltä tarkemman kuvauksen ja haluamasi tuotteen tekniset tiedot. Voit toki myös aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi renkaista penikselle ja kiveksille tai muista tuotteistamme.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi